Hirdetés
Aktív témák
-
Starling
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom van ebben a telefonban is egy kis led,ami villog pl. nem fogadott hívásnál.Nekem ez nem működik.Nincs egy hónapos a telefon és eddig se működött.Mi lehet a gond?
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki az LPO hoz jó a CF-Root v5.6 for XXLQ5 simán megy felmegy hozzá és eddig nem okozott bricket. -
Zsolaf
addikt
Azt valaki megtudja nekem mondani h miért áll vissza gyárira a clockwork-recovery ha felteszem, egyszer bejön utána már megint a gyári van ott. (LPO)
(#32299) ERPY már rom csere után csináltam recovery-böl a zippet telepítem csak, nem cf hanem sima clockwork
-
T0MEEE
tag
válasz
Rotate #32294 üzenetére
igen, a múltkor ezért is rootoltam. érdekes mert az a dolog megoldódott, hogy nem maradt fent a sávban hogy van nem fogadottam, de csak mostanában tűnt fel, hogy először a gyári tárcsázó jön elő, ha pedig bezárom, akkor alatta meg ott figyel az exdialer
na mindegy az a lényeg, hogy megoldódottmás:
lenne előnye annak, ha kicseréltetném a több mint 10 éves simkártyámat szerintetek?
esetleg a net javulna ilyesmitől?! -
rauley
tag
Srácok,mi is az a tárcsázós kód,amivel a CSC-t meg lehet nézni,illetve változtatni rajta?
Nem találom most hirtelen... -
ERPY
őstag
válasz
Rotate #32284 üzenetére
A phone.apk a térerőért, mobilos dolgokért felelős, és önmagában a megléte kötelező pont ezek miatt, ellenben mint önálló tárcsázó alkalmazásként nem funkcionál. Lehet hogy a grafikai elemeket ez tartalmazza, és talán a tárcsázó dolgait is, most pontosan nem tudom mert már elég rég dolgoztam vele, de azt hiszem a kimondott tárcsázóért a callsettings.apk megléte a felelős. Szal ha utóbbi nincs és a contacts.apk, és nincsen fent mondjuk az exdialer, akkor nem fogsz tudni tárcsázni, még névjegyzéked sem lesz, ellenben hívást fogadni tudsz a phone apk miatt. Nem tudom milyen apk-k megléte szükséges még, már rég foglalkoztam vele. De a lényeg, aki nem vágja részletesen a dolgokat, az inkább ne babrálja, vagy csak biztonsági mentés után.
A contactsprovider viszont kell, az frissíti be a névjegyzéket. De a contacts apk megléte sem kötelező, ha valaki exdialert használ, like me. -
muveszur
addikt
Mai élmény:
Elküldtük a telefont a szervízfutárral, de a garanciajegy kimaradt a csomagból...A futár száma meg az S2-ben maradt.
Úgyhogy egy pár telefonálás után kaptam egy telemaxos emailcímet, amire el kellett küldenem a lefotózott garijegyet. Felhívtam őket, lecsekkolták, azt mondták, tökéletes lesz.Úgyhogy eddig le a kalappal eddig a Samsung előtt. Azt hozzá kell tennem, hogy amikor legutóbb volt az én telefonom szervizbe, az is tökéletesen simán ment!
-
rauley
tag
válasz
Rotate #32270 üzenetére
Jah,látom,csak ugye így járok akkor,amikor nem olvasok lejjebb.
Közben lejárt a szerkesztési időm,és törölni sem tudtam az előzőt.Ezt az LPO-t tapasztalgassátok csak ki,aztán én is felhúzom,hogyha beválik nektek.
LQ5 és LPM szmúszra bejött,akkuidő is fasza volt,főleg az LQ5. Remélem legalább ezt a szintet fogja hozni az LPO is. -
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #32267 üzenetére
Csak az akksiidőt ne basszák el, mert az üt de nagyon az LPM-ben.
-
veszter007
csendes tag
válasz
Rotate #32261 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, csak letöltötted az LPO-t és odinból feltoltad. Nem kellett se csc-t... meg egyebeket állítanod és az alkalmazásaid, beállításaid is megmaradtak? Tehát sima ügy volt?
Ugye jól láttam, hogy Magyar régió is benne van? Nekem Telenoros a telóm.
Csak mert ha tényleg ilyen simán megy, már tolom is az LP7-emre -
Rotate
veterán
rakjátok fel az Opera frissítést, sokkal jobb lett mint volt
gyorsabbnak, stabilabbnak érződik
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Nem tudom volt-e már ez a hír, ha igen akkor bocs, ha nem akkor még jobb. link -
Rotate
veterán
LQ5-re ráhúztam az egy fájlos LPO-t, most indul, már az alkalmazásokat optimalizálja, nem lett tégla
remélem ez jó rom, mert csak így tudtam elindítani a telefont
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Aki tapasztalt benne, az tudna segíteni abban, hogy Telenornál vegyem meg a készüléket (105k) vagy függetlenül (130k)? Persze nekem az olcsóbb lenne a jobb, de ha van sok pozitívum a független mellett, akkor inkább az lenne.
2 év gari van rá függetlenül, Telenornál is?Visszaolvastam amennyit tudtam és sokan panaszkodtak a T-s ICS-re. Ez a sok ez pár ember volt igazából, de úgy nagyon senki nem áradozott. Vagy ez csak az ICS megjelenése körüli időkben volt gond? Tényleg "rosszabb" lenne, mint a független ICS? Más különbség van a 2 készülék között?
Köszönöm szépen.
-
ferrari1
őstag
-
Rotate
veterán
checkfus-szal letöltött romot hogy nyitok meg? enc2 a vége... nevezzem át zip-re?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Rotate #32243 üzenetére
Ez esetleg? Akkor
Keresek másikat.
-
bagly
tag
Még mindig nem jutottam előrébb ezzel az fm rádiós dologgal
Ki milyet használ cyanogene ami lehetőleg nem gyilkolja meg a hangszórót... Köszönöm!!!
-
T0MEEE
tag
Plz help!!
Gyári romot használok. Gyári tárcsázót lecseréltem az exdialer-re, de mostanában tűnt fel, hogy azt csinálja, hogyha pl volt egy nem fogadott hívásom amit mondjuk a lockscreen-ről tekintek meg, akkor először a gyári tárcsázót nyitja meg, ha azt bezárom, akkor alatta meg ott figyel az exdialer...
Tudtok erre valami megoldást? -
Rotate
veterán
bootloader reflash nem segített
hát most így nem igazán tudom merre induljak... nem szívesen raknék fel 3 fájlos romot, semmim sincs elmentve...
-
Rotate
veterán
akkor nincs ötletetek? bootloader segíthet? sürgős lenne...
-
kungzi
veterán
-
Rotate
veterán
ha nem indul a telefon, megáll az S2 feliratnál, de van download meg recovery is akkor mivel próbálkozzak először? bootloader?
lefagyott az instagram, 3x is egymás után... aztán a libsurfaceflinger.so-t kiszedtem a system/lib-ből, mert elvileg azért fagy az instagram... lehet nem kellett volna? azóta nem indul...
-
M.A.Z.
aktív tag
-
lajki7
senior tag
Sracok nagyon fontos,meg van az IMEI szam amit majd veszek telot a kerdes az h azt hol tudom le ellenorizni h volt e mar szervizben es ha igen akkor miert vagy esetleg ervenyes e a gari nem basznak at?:-). Koszibszepen
-
M.A.Z.
aktív tag
Azért érdekes, hogy ez alapból ICS-el jön...
(#32217) pzstm: 404 error...
-
pzstm
titán
PDA: I9100XWLPO
CSC: I9100NEELP4
Version: 4.0.4
Date: 2012-07-18
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
Tessék felrakni, tesztelni, véleményt írni róla
Illetve "kipróbálni", hogy téglás-e a dolog?!
-
zooole
senior tag
Kis kérdés:
Láttam milyen jóféle YT app van tabletekre, pont egy Desire Z-n valami hibrid ROM-on.
Lehet kipróbálnám ha egyszerű apk csere a dolog. Remélem tudtok segíteni.
-
vagyula
senior tag
Másnál is cseszekszik a biztonság a 2.7.20-as miuiban? (hivatalosban)
Nem tudok rootjogot adni a battery calibrationnak,mert kifagy.Érdekes,hogy más appnak ad, de ennek nem akar. -
válasz
Mogcaa #32205 üzenetére
nem, az fizetős móka lenne részedről...
ToMmY_hun; hiába minden cserélgetés, ha az alap nem okés...
nem mindig elég a régi firmware, külön régi kernel is kellhet, továbbá a product code is ellenőrizendő - sokan nem foglalkoznak vele, de nem minden product code mellett megy fel bármilyen egy állományos firmware, de sokszor még a három állományosnak is problémát okozhat, pláne ha úgy van összeállítva a három állomány, hogy a pda - modem - csc trióban nem passzol össze az aktuális product code!
arról nem is beszélve, hogy a buherált egy állományos firmware pláne tiszta alapot igényel(het)!
kies esetében meg ugye nagyon nem mindegy, hogy milyen product code és firmware verzió mellett akar az ember frissíteni!
visszaolvasva, annyi kavarás volt már azzal a telefonnal (firmware verziók, pit...stb), hogy csak egy normális - teljes - nullázás után lehetne keresni az esetleges hibát!
anno nekem is volt olyan, hogy az első ics verzióknál elszállt a hálózat, vissza is álltam akkor korábbi firmware verzióra, de az akkor sem a telefon hibája volt, hanem a firmware verzió volt problémás! -
Mogcaa
aktív tag
Valaki van aki hívott futárt már?
kitöltöttem azt az űrlapot rányomtam a küldésre de kiléptetett vagy nem tudom mi történt :S hol tudom megnézni hogy elküldte e a megrendelést? -
ToMmY_hun
senior tag
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #32196 üzenetére
hát most gyári állapotban van nemsokára hívom a szervízt csak nekem péntekig muszály kész lennie lehet, hogy beviszem mert csak holnap jönne a futár :S a szervízfutárnak van telefonszáma külön? vagy csak központi szám?
a gyári 2.3mat felraktam jig-el nulláztam és kiessel felraktam az ics-t ami nem megy nem köthetnek bele így ugye?
-
dancsuri
veterán
(#32200) Linkin
már 4 napos
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest