Hirdetés
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #32693 üzenetére
És ez biztonságos akkor az LPO-n is?
Akkor, csak hogy jól értem-e az angolt, ennyi:
- letöltöm clockworkmod oldaláról a recovery-clockwork-touch-5.8.1.5-galaxys2.zip file-t, és letöltöm a SU-Busybox-Installer.zip file-t.
- bebootolok a recoverybe.
- kiválasztom, hogy apply update from external storage.
- kiválasztom a letöltött clockworkmod file-t, és várok amíg az jön elő(?)
- kiválasztom az install zip sdcard or external SD sort.
- kiválasztom az SU-Busybox-Installer.zip-et.
- reboot után van root.
- ezután visszamegyek recoverybe, és felteszem a siyah 3.4.1-et.bocs, csak inkább kérdezek előtte, mint utána
No meg, most LP7-en nyomok neki egy factory resetet, és meg kell várni míg egyszer feláll a rendszer?
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Muffi!
Mintha a múltkor adtam volna neked privátban egy 3 file-os LPQ ROM linkjeit! Utána pedig kitettem a fórumba is. Jó páran le is töltötték, de ezek szerint Te nem voltál közöttük.
Mellesleg erről van szó. Most én is mondjam, amit sokan: kereső! Nem, inkább megkerestem. -
zooole
senior tag
-
zooole
senior tag
Van 3+1 fájlos Tmobile ICS ROM? Ha esetleg visszaállnék gari miatt CM9-ről?
-
Muffi
aktív tag
Szaisztok!
Lenne egy hatalmas kérésem! :$
Már 1 órája keresem a 3+1 fájlos LPQ-t és nem találom..dobjon meg egy valaki egy linkel kérlek!
Köszönöm!
-
bostone
addikt
válasz
Rotate #32679 üzenetére
Nem frissítettem, nem telepítettem semmit. Telefonáltam, neteztem, játszottam, videoztam. Gyanúsan korai időt mutatott. Így is maradt, tehát a nap 24 órájában egyszer pontos. Az időjárás widget nem frissült. Lehúztam a képernyőről, majd visszaraktam. Csak a telefonra pakolt háttér látszik, illetve a láthatatlan widget sarkában ott biggyeszt az accuweather felirat...
-
bostone
addikt
Nova launcheren tegnap óta nem működik a gyári óra és időjárás widget. Ez természetes vagy szedjek vicodine-t?
-
-
dani993
senior tag
CM10 nektek is dobálja a wifit?
-
zack
nagyúr
Wifi routerhez nem kapcsolódik, hitelesítési hibára hivatkozva.
Ráadásul úgy teszi, hogy a GOA-n kívül még 1 ROM produkálta ezt...Hihetetlen.
Egyszerűen nem fog fent maradni..Nem tudok ezzel mit kezdeni.
Január óta 2 ilyen ROM volt ami ezt produkálta, és nem tudom miért. -
Pityke78
őstag
Hi!
Miért van az, hogy ha Névjegyek közül betűvel beírom a keresendő személyt, akkor az összes lehetőséget felhozza (SIM, gmail, face, skype, stb), pedig megjelenítésnél csak mondjuk a gmail-es felhasználók vannak beállítva.
Keresésénél minden elérhető szám közül keres?A régi verziónál nem így volt, most 4.0.3 van fent.
Tudok valamit csinálni?Köszi
-
zack
nagyúr
Én nem tolnék wipe-ot...
Odin, 3+1 LPQ, aztán azt teszel fel amit akarsz, és ott wipeolsz ahol akarsz.
(#32661) tesopapa
Azért toltam fel ide, mert nem kellett regisztráció.
Az általad említettekhez meg kell.Fent van a ROM. Nagyon szép.
Így most máá látom, hogy R2 ebből főzőcskézett. Megismerem az ikonsort. -
R2D20208
addikt
válasz
edgelaszlo #32660 üzenetére
Ha frankó, és s2 lesz ujra a cuccom, akkor szerintem megmozgatom picit mint régen
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #32660 üzenetére
inkább az italos topikba írj, h mikor talizzunk nálatok!!!
-
zack
nagyúr
válasz
edgelaszlo #32653 üzenetére
Enjoy!
-
Rotor82
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Micro SD-t milyen fájlrendszerre kell leformázni a pc-n mielőtt beteszem a telóba? Vagy a telón kell leformázni? Ha igen, hol?
-
Laraxior
titán
Wifi bekapcsolas kozben egy fagyás es az öntöltős akksi
-
zseko
veterán
Még mindig gondolkodóban vagyok, ám kíváncsi vagyok a 4.0.4-re. Akkor a sorrend így jó?
1 - wipe (melyik wipe? wipe cache/wipe dalvik cache/wipe data -gyakorlatilag factory reset?)
2 - Odin, PDA részbe az LPO betéve. PIT kell/nem kell, miért?
3 - Odin, PDA részbe a cf-root kernel betéve. Ebből melyik?
4 - CWM-ből siyah 3.4.1 vagy melyik a legújabb.Ez így jó? TBP-vel mentett dolgokat /pl wifi jelszavak, jegyzetek, programok+adataik/ vissza lehet tenni simán?
-
Rotate
veterán
-
killmix
tag
válasz
visionbp #32637 üzenetére
Ahogy néztem ez sem tudja azt a funkciót, ami nekem kell.(Vagy cask nem találom.) Tehát a lényeg, hogy ugye van egy olyan opció, hogy ismétlődés. ( szülinap= évente stb.) Na nekem ez kéne, hogy 3 napos legyen.
(#32638) Arcanis
Köszi szépen a válaszokat!
DE az utsóhoz még annyit, hogy ha cwm-ból teszem fel, le tudom törölni majd? -
Arcanis
aktív tag
válasz
killmix #32636 üzenetére
(#30285) killmix: A kiszedés folyamatát "portolásnak" hívják - eléggé hosszadalmas folyamat, mely közben a touchwiz keretrendszer (framework) elemeit beleépítik az adott samsung-os apk-ba (pl. a contacts és dialer apk-ba), hogy azok a framework nélkül is működjenek. Keress rá a "ported touchwiz dialer / contacts" ill. hasonló kifejezésekre.
(#30169) killmix: Nekem is volt olyan, hogy napokig ilyesmi üzenetet kaptam, de a háttérben mindig sikerült a szinkronizáció.
(#30465) killmix: igen, rendesen cwm-ből "install zip from sdcard" menüponttal, vagy akár kézzel kicsomagolod a zip-et és bemásolod a system mappa tartalmát (apk-t a system/app-ba, so-t a system/lib-be) valamilyen fájlkezelővel
-
visionbp
tag
válasz
killmix #32636 üzenetére
Business Calendar, ingyenes verzában is van.
-
R2D20208
addikt
Csak regis tagoknak, és kell legyen elvileg 10 értékelhető hsz. Nem indul még nekem sem, de ha megvan, feltolom wualára, éa linkelem. Download center ( nem tudom bejön-e külsősnek )
-
Arcanis
aktív tag
válasz
killmix #32629 üzenetére
Így:
topic_url/keres.php?suser=user_neve(#32630) Rotate: szerintem ott kell lennie - a rendszer kirajzolásáért felel ha jól tudom, ha bemész a Battery Usage-be és megkeresed az "Android rendszer"-t, majd nyomsz egy frissítést, akkor a lista frissítése közben a folyamatok nevei kis ideig látszanak (pl Angry Birds helyett kis ideig com.rovio.angrybirds látszik) és ugyanígy az Android System helyett a surfaceflinger név látszik. (Nomeg megnéztem és a rom része alapból - legalábbis LQ5 esetében)
-
killmix
tag
Hogy tudom megkeresni könnyedén a saját hozzászólásaimat ebben a topicban?
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Rotate #32596 üzenetére
Én is a "refresh on wake" és a "dynamic refresh" közt váltogatok, most tesztelgetem, hogy nekem melyik jobb. Viszont ami zavar, hogy az érzékelő nálam "relatíve" kevés értéket észlel: 10,100,1000,10000 lux-ot. (Kicsit többet várnék)
Más:
(#32226) Rotate
ha nem indul a telefon, megáll az S2 feliratnál, de van download meg recovery is akkor mivel próbálkozzak először? bootloader?
lefagyott az instagram, 3x is egymás után... aztán a libsurfaceflinger.so-t kiszedtem a system/lib-ből, mert elvileg azért fagy az instagram... lehet nem kellett volna? azóta nem indul...Én is hasonlóan jártam (nem megfelelő framework-res.apk-t pakoltam a system-be), egy lehetséges megoldás:
*** Hiányzó/elrontott rendszerfájl pótlása adb-n keresztül ***
1) CF-root kernelt felrakod odinnal (hogy rendes superuser jogod legyen az adb shellben)
2) Letöltöd az adb-t (nálam pl az Android SDK manager-rel jött a gépre)
3) Bekapcsolod a telefont, megáll boot közben, majd usb kábellel a géphez csatlakoztatod
4) cmd.exe-ben "adb devices" parancs beírásával meggyőződsz, hogy látja a gép a telefont
5) "adb shell", majd ha # jelet látsz akkor örülsz, mert eleve root joggal rendelkezel.
6) "mount -o remount,rw /system" parancs beírásával írhatóvá teszed a system particiót
7) "exit"-tel kilépsz
8) adb push-olod a hiányzó fájlt (melyet a gépen kivarázsolsz a megfelelő romból), pl így:
"adb push C:\libsurfaceflinger.so /system/lib/libsurfaceflinger.so"
9) ahogy ez kész, nálam folytatódott a boot és be is kapcsolt a telefon. -
edgelaszlo
senior tag
egy aprócska észrevétel.....frissült a viber, azóta nem tudok hívást indítani sehova, azt írja az "okos" h a hívott számon nincs viber...feleségem HTC Wildfire S-én hibátlanul megy...Goa-m van, 404
-
bakoarpi
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja, napközben aktívabban használtam a kamerát, sűrűbben fotozgattam mint máskor. Napközben nem volt semmi "gond" viszont a nap végén egyértelműen észrevettem (és a visszanézett képeken is látszik, hogy a korábbiakon nem, de azon jelen van) hogy megjelent a rettegett rózsaszín folt a képeken.....
A hiba még most is napokkal később jelen van.
Olvastam korábbról hogy ez szoftveres hiba volt!?
Mit tegyek?
Köszi előre is.(bocsi tegnap már feltettem a kérdést, csak nem jött válasz... vagy ha esetleg nem láttam volna akkor azért elnézést. köszi)
-
-
Rotate
veterán
válasz
kely1988 #32620 üzenetére
nem árt... ha jól tudom, arra jó a pit, hogy újra kialakítja a rendszerpartíciót, ezáltal lesz egy csupasz telepítésed, makulátlan rendszerrel... ellenben a data-hoz nem nyúl, repartolás után is megmarad a belső SD tartalma...
nem tudom volt-e valaha telefon amit téglázott a triangle away... szerintem csak azzal a céllal van odaírva, hogy CF bevédje magát, hogy ne lehessen őt vádolni az esetlegesen tönkretett telefonokért...
elvégre, mindent saját felelősségre csinálsz...
a fentebb linkelt KK5-höz elfelejtettem írni a rar jelszót... Pass: sampro.pl
-
kely1988
aktív tag
válasz
Rotate #32616 üzenetére
Egy kérdésem lenne: mi célja van a repartícionálásnak pit fájlal?
Ha a 3 fájlost rakom fel akkor nyomjam pittel?
Jah és a triangle away progi mennyire veszélyes, azzal is ki vannak akadva hogy mindenki a saját felelősségére mert téglásíthat... valóban ilyen veszélyes resetelni a countert vele?
(és köszi a linket!)
-
Rotate
veterán
válasz
kely1988 #32615 üzenetére
egyikből sem szabad, ha a gyári kernel van fenn...
ez megfelel erre a célra: [link]
az LQ5-ös CF direkt úgy van módosítva, hogy a hibát okozó kódrészlet át van írva... ezért mondják, hogy az nem veszélyes... Siyah detto, mármint az adott hibát okozó funkció ott sincs bekapcsolva...
-
kely1988
aktív tag
válasz
Rotate #32605 üzenetére
Én ebben nem vagyok teljesen biztos, ahogyan tegnap is írtam már, XDA-n valahol ezt, valahol azt írják, hogy nem lehet CWM-ből mert az tuti gallyra vágja, valahol meg azt hogy stock recovery-ből nem szabad, most akkor döntsd el... ha szerencséd van akkor nem lesz tégla a telefonodból...
Amúgy valaki tudna linkelni 3 fájlos régebbi stock romot? Ha esetleg váltanék romot akkor én is úgy csinálnám, hogy előbb régebbi 3 fájlos aztán meg az új... nem merem bevállalni a wipe-ot 4.0.4-en, hiába van fent a cf-root...
(#32605) Rotate : a cf-root is egy stock kernel módosítva, és olyat is olvastam, hogy így abban is benne van a bug...
-
duli
tag
LQ5 re feltolhatom wipe nélkül az LPO-t? vagy előtte tegyek fel valamely régebbi romot (és melyiket) ?
-
zseko
veterán
válasz
maki12 #32575 üzenetére
A főzöttekre gondolok. Tudom hogy ő arra utalt, én meg arra, hogy nekem nem jött be egy főzött sem.
(#32577) MunezXBK nem ugyanarról beszélünk. Te azt mondod, a főzöttekből ki lehet szedni a felesleget; én meg azt, hogy minek szenvedjek vele feleslegesen, ha nekem a stock úgy jó ahogy van.
-
maki12
senior tag
Egy kicsit eltévedtél....
-
Rotate
veterán
válasz
ToMmY_hun #32601 üzenetére
valszeg túl lett merítve, fel kéne tölteni
esetleg ha arra jársz, Westendben a mozinál a legfelső emeleten van kirakva nyomkodni kék, meg fehér is... én is ott néztem meg
ilyen kis Samsung stand...
tatomi92:
leírom sokadszorra
előtte lehet wipeolni, sőt ajánlott is, de ha már 4.0.4-es rom-on vagy, és nem CF, vagy Siyah vagy más olyan kernel van rajta ami nem veszélyes, akkor semmilyen esetben sem szabad wipeolni már... addig, amíg nem mentél át olyan romra, vagy kernelre, ahol már lehet... érthető így?
-
tatomi92
aktív tag
válasz
R2D20208 #32588 üzenetére
Lehet egy "buta"' kérdés, de megkérdezem. Anno SGS-en úgy volt, ha nem wipe-oltam (wipe cache, wipe data) akkor bootloop-os lett a rendszer.., akkor ezek szerint ez SGSII ICS-en nem így van..?! Magyarul ha fel akarom tenni az általad linkelt romot, akkor a CWM-ben ezt a két wipe-os dolgod ki kell hagynom a téglásítás elkerülése érdekében?
-
ToMmY_hun
senior tag
Egy kis élménybeszámoló:
Ma jártam egy T-mobile üzletben ügyet intézni és láttam kirakva egy GS3-at. Gondoltam kicsit összehasonlítom a kettesemmel, de nem volt bekapcsolva. Jó, gondoltam semmi probléma, bekapcsoljuk. Hát nem! Az akkumulátor ikonja mellett - ami kikapcsolt állapotban történő töltéskor jelenik meg - megjelent egy felkiáltójel és ennyi. Szomorú, pedig szívesen kipróbáltam volna a "kicsikét".
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest