Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
GUGU69 #43726 üzenetére
Hááát JB azért a legfrissebb alap, csak legfeljebb nem a legújabb abból. Ezt ha jól gondolom nem Te tetted fel, ugye?
CM10 nekem is csinálta ezt, próbáltam JB camera+-t is, az is csinálta. Meg az elforgás se volt a legjobb. Nem mindig, csak ritkán (FC-zett az app). Nem találtam megoldást, igaz nem is nagyon kerestem.
Esetleg még másik kamerával: FV5, Camera360, hasonló. Csak videózni nem tudnak. -
korpicschess
veterán
Mostmár új tulajánál dorombol az S2. Azért néha még benézek szerintem.
-
korpicschess
veterán
válasz
baradi #42919 üzenetére
Privátban már leírtam valakinek, így bemásolom:
Hááát ez egy nehéz kérdés. Galaxy Nexust szerettem volna most, de egyszerűen nincs normális garanciával. Meg hát necces is bármit venni neten keresztül.
iPhone-on is gondolkoztam átmenetileg, de ott még rosszabb a helyzet, kártyafüggő, rossz esetben letiltós (ráadásnak Telenoros vagyok).
Lehet, hogy egy Omnia 7 lesz átmenetileg, míg nem találok valamit.
HTC One X és LG 4X is jó lenne (vagy S4-es One S), de nincs belőlük normális áron, normális garival.
Szóval hiába írok cikket a mobilvásárlásról, már nagyon túlgondolkozom.
Azt hittem, hogy az S2 sokáig meglesz, de beleuntam. Nem tudom racionálisan megmagyarázni.
Most vettem épp egy Concorde One Tabot, legalább lesz mivel szöszöljek közben. -
korpicschess
veterán
válasz
Butcher-HUN #42817 üzenetére
Nem hinném, hogy lehet. Bár nem szoktam pucolgatni, de ha valamit mégis, akkor az énis szesszel.
-
korpicschess
veterán
válasz
horvathkrisz #42727 üzenetére
Splashtop a legjobb szerintem. Teamviewer sem rossz.
-
korpicschess
veterán
válasz
Varszegig #42687 üzenetére
Azért ez széria függő. HP dv7-et cseréltem a mostani Acer 5739G-mre, jó áron is volt, kellemes is, már talán 2,5 éve van meg, minden hiba nélkül.
Viszont telefonos gari tényleg sz*r, nagyon sokat ülnek rajta, ráadásnak ugye külföldre is viszik, hogyha ez nem változott azóta. -
korpicschess
veterán
válasz
DeathAdder #42549 üzenetére
Annyi még a hátránya, hogy nem minden tok jó utána a telefonhoz.
-
korpicschess
veterán
válasz
baradi #42543 üzenetére
Próbálj előtte egy wipe cache és dalvik cache-t. Szokott segíteni az app település gondoknál.
Holnap visszatérek Dorimanx kernelre.
vsyncpatched CM10 is 2 ágra bomlott, utolsó Dorival nekem nem akart bebootolni valamiért, igaz a Mali verziót nem próbáltam.
AOKP-ot kihagyom. CM10-ből lehet visszaállok az official-re, most hogy a memory leak fixálva. -
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Nagyon gondolkozom azon, hogy váltsak Galaxy Nexusra...
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #42102 üzenetére
Laggosabbnak érzem, mint a Dorit.
-
korpicschess
veterán
Siyah kernel Extweaks beállítás javaslatok?
Most ezeket lőttem be:
smooth scaling level - 800 Mhz
cpu steps - 16
cpu gov. - ondemand
cfs tweaks - linux kernel defaults
freq - alap 200-1200
gpu - 66, 100, 200, 267 Mhz - gpu boost step3 (200)
I/O - sio
bln - on
led - 2750 mV, ahol lehet kikapcsolvaMilyen CPU governor lenne ajánlott?
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Omega v6 tapasztalatok?
-
korpicschess
veterán
válasz
mandju #41569 üzenetére
Dorimanx-ot használok jó ideje. 5.78-on voltam, régi volt, de most 11 nap után jött egy nagyobb frissítés, akkuidőben nem biztos, hogy tudja ugyanazt, majd alakul.
[link]
Alap beállításain hagytam ezeket, próbáltam mást is, de végül nem.
Végülis Ő is csak tudja, hogy miért így állította be.
Alap gov: HYPER
sleep: ondemand
I/O: sioLEDek kicsit alulfeszelve, BLN on, fényerő minimum a legkisebbre véve, ennyi.
szerk:
Igen, 2000-res, +20%. -
korpicschess
veterán
válasz
mandju #41567 üzenetére
Mindegyik tök korrekt volt. Amit tegnap raktam (illetve ma az eggyel újabb verziót), azzal ma 10 óra készenléti idővel, végig bekapcsolt wifivel, 2 óra 10p kijelzővel, 50% maradt az akkumban (gyári nagy). Szerintem ez elég jó.
Most új kernel, inkább azon múlik az akkuidő. Illetve Apex Launcher is frissült, 1.3.1 van már. -
-
korpicschess
veterán
válasz
messi6502 #41557 üzenetére
jaaa, nem is néztem, hogy CM9 az egyik. Akkor ott a 25 mega különbség...
Amúgy boldogság van:
Új Dorimanx! -
korpicschess
veterán
válasz
#89874944 #41547 üzenetére
Milyen ROM?
Az a baj, hogy ugye alapból elég lassan lehet tölteni a töltővel (0,7 Ah), és hát sok idő. Nálam régebben eldobta a térerőt, lehet porszem ment bele, és akkor kb. semmit sem töltött, annyit merült mellé. Aztán CM10-el nincs ilyen bajom, nem dobja el. Meg OTG kábelt használtam, lehet az "kipucolta", no mind1...
Omnia HD üzemidejével szerintem felesleges összehasonlítani. Más rendszer.
Nekem az 1 nap, 3(-4) óra kijelzővel az jónak számít. (wifi folyton on, stb..)
-
korpicschess
veterán
válasz
Weeman1 #41469 üzenetére
Én is kicsit "unom" a telefont... Jól működik, minden jó, csakhát a változatosság. Lehet, hogy belakok egy 2. MIUI ROM-ot.
znagy69:
Rakj fel odinnal is egy kernelt, lehetséges, hogy a CF-root nem jó a CM10-hez, bár szerintem fel kéne települni, csak elindulnia nem.
Szóval Odinnal egy Siyah (abból van .tar) és onnan jónak kéne lennie. Abban a legújabb touch recovery van. -
korpicschess
veterán
válasz
Weeman1 #41464 üzenetére
Korábban kalgecin buildet, utána hivatalos CM10-et, most pedig felraktam amit linkeltem.
Picco:
Már ölég' régóta kérdezem, hogy haszálja-e valaki, gondoltam nekem kell kipróbálni. -
korpicschess
veterán
válasz
Weeman1 #41461 üzenetére
Inkább azt mondom, hogy nem hiszem, hogy rosszabb. Az utolsó Siyah-t nem próbáltam, de egyébiránt nekem ez gyorsabbnak tűnt, mikor egymáshoz hasonlítottam. Mivel sok a béta, így vannak amik nem olyan jó üzemidejűek, de az 5.78 egyelőre jónak tűnik, meg még az 5.79beta1. Azt írták, hogy az 5.80 többet eszik. Rég nem volt frissítés, várom már.
-
korpicschess
veterán
Háát, annyira nem értek hozzá, de igen, olyasmi. Csak ugye ez a kernelen is nagyban függ, amiben nálam ez nincs meg, de az xda-s topiknál van egy módosított Siyah kernel.
Doriék még tesztelik, hogy hogy működik ez. Szóval teljes értékű tuti nem sajnos.Meg majd most kiderül, hogy a memory leak tényleg meg van-e oldva ebben valahogy.
-
korpicschess
veterán
Lehet csak placebo, vagy a bor, vagy akármi, de ez elég ütősnek tűnik elsőre:
CM10 vsync patched
kernel: Dorimanx 5.78 (akkuidőben nem rossz) -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #41325 üzenetére
Senki? Pedig elég kíváncsi vagyok.
-
korpicschess
veterán
vsync patched CM10-et + hozzá vsync patched siyah 4.1.5-öt próbálta már valaki?
Dorimanx verziójára várok, Voku azt írta válasznak, hogy még tesztelik ezt a patchet, és ha jó lesz akkor teszik bele, de még semmi...
-
korpicschess
veterán
válasz
Pszihonaranc #41279 üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz
Butcher-HUN #41275 üzenetére
Semmit, a műanyagot nem tudod kicserélni úgy, hogy a garanciád is megmaradjon. Ha a kijelző melletti keret sérült, akkor beégett kijelzővel együtt azt is cserélik.
Pszihonaranc:
Az csak a rootot tűnteti el, ha már flasheltél ROMot, kernelt, akkor a háromszöget illetve a számlálót triangle away-jel tudod eltűntetni ICS alatt. -
korpicschess
veterán
válasz
begrimisu #40226 üzenetére
Csak látni lehet ha be van égve, különböző 1 színű háttereken könnyű kiszúrni.
Bluetooth nem működik... Hát önmagában fogalmam sincs. Alapból nem vennék meg egy ilyen gari nélküli cuccot, kivéve legfeljebb, hogyha "ingyen" adják. Ennyi erővel bármikor elromolhat, lehet, hogy vizetkapott, szinplán lehet alaplaphibás, de lehet, hogy tök más baja van, szerintem ezt senki nem tudja megmondani. -
korpicschess
veterán
válasz
znagy69 #40213 üzenetére
Nem hiszem. Nekem most LPS van, Dorimanx is feltolta a tárhelyére, és szerintem jobb lett vele az akkuidőm, de alapból is oké minden. (korábban LQ6 volt)
Dorimanx kernel, minden alapbeállításon, led 2750 mV-ra rakva, proci normál/sleep: ondemand/ondemand; I/O: cfq
GPU: 62, 160, 200, 267, GPU boots lvl3 (200 MHz) (alapbeállítás). -
korpicschess
veterán
-
korpicschess
veterán
Amíg download mód van, nagy baj nem lehet. Ne húzd le akkor a gépről, próbálj mást, próbálj régebbit, 3+1 fájlos GB-t, bármit... És ne parázz. Ha vagy olyan tehetséges, hogy totál elszúrd, akkor megcsinálják gariban, de nem lesz ilyen.
Elvégre ha felismerte, akkor mennie kéne... -
korpicschess
veterán
Totál tanácstalan vagyok! Milyen governort használjak? Alapra és deep sleepre külön. Illetve milyen I/O scheduler?
(part2)(Most az alap HYPER, deep-sleep ondemand, I/O pedig sio)
Aktív témák
Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest