Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
gringoka #22483 üzenetére
+1 Egyre több zsivány szivárog be az apróra sajnos .
Felmerült benne egy gondolat , amit érdemes lenne megfontolni .
Nevezetesen , aki nagyban üzletszerűen űzi itt az ipart , hogy ne lehessen törölni az eladott termék hirdetését , hanem csak arhíválni . Könnyebben rálehetne nézni utólag is a körmükre .
De hát ez utópia szerintem . -
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz
gringoka #21084 üzenetére
Igen. Egyrészt felszabadult kb 50 GB tárhely, tele volt szeméttel a system mappa valószínűleg. Az üzemidő is végre normális. A napi két töltés napi/ másfél napi egy lett. Mobilnettel:
Ez pedig wifin:
Wipe data előtt ez mobilnettel 4 Óra, wifin max6 óra volt. De fél napos üzemidővel. Jelenleg mobilnettel és wifin is lazán húzza késő estig,nem kell nap közben tölteni. -
-
golyós
addikt
válasz
gringoka #20555 üzenetére
Jó kérdés, hogy beveszik-e gariba, ismerve a Samut, nem fogják. Bár szerintem nincs olyan telefon ami azt írná ki az aksinál, hogy rossz állapotú.
20ezer ft az aksicsere egyébként bármelyik plázában, és nincs utángyártott, tehát mindegy hol rakatod be, max a hivatalos szervíz visszarakja úgy az újat, hogy megint vízálló lesz.
Ők 1 óra alatt kicserélik. Hivatalos szerviz minimum 1 hét. -
Gardaai
senior tag
válasz
gringoka #5445 üzenetére
Ami itt az első linken van a listában, kezd beírni a címzetthez, hogy kihozza-e. Ha igen, akkor a Google névjegyek nincsenek szinkronizálva és ezért nem ajánlja fel. Nekem akármilyen e-mail címről kezdem írni az e-mailt az összes névjegyet feldobja ami szinkronizálva van.
-
válasz
gringoka #5404 üzenetére
Én a Pólusba rakattam fel fóliát, egy pultnál volt egy kis hölgy, van matt fólia is én azt rakattam fel, beütötte a gépbe a típust, a gép kinyomta a fóliát és felrakta, és az órámra is kaptam egyet ajándékba. Én is gesztusvezérléssel használom nem jött fel a fólia és a tok sem nyomta fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest