Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz
gringoka #21084 üzenetére
Igen. Egyrészt felszabadult kb 50 GB tárhely, tele volt szeméttel a system mappa valószínűleg. Az üzemidő is végre normális. A napi két töltés napi/ másfél napi egy lett. Mobilnettel:
Ez pedig wifin:
Wipe data előtt ez mobilnettel 4 Óra, wifin max6 óra volt. De fél napos üzemidővel. Jelenleg mobilnettel és wifin is lazán húzza késő estig,nem kell nap közben tölteni. -
-
golyós
addikt
válasz
gringoka #20555 üzenetére
Jó kérdés, hogy beveszik-e gariba, ismerve a Samut, nem fogják. Bár szerintem nincs olyan telefon ami azt írná ki az aksinál, hogy rossz állapotú.
20ezer ft az aksicsere egyébként bármelyik plázában, és nincs utángyártott, tehát mindegy hol rakatod be, max a hivatalos szervíz visszarakja úgy az újat, hogy megint vízálló lesz.
Ők 1 óra alatt kicserélik. Hivatalos szerviz minimum 1 hét. -
Gardaai
senior tag
válasz
gringoka #5445 üzenetére
Ami itt az első linken van a listában, kezd beírni a címzetthez, hogy kihozza-e. Ha igen, akkor a Google névjegyek nincsenek szinkronizálva és ezért nem ajánlja fel. Nekem akármilyen e-mail címről kezdem írni az e-mailt az összes névjegyet feldobja ami szinkronizálva van.
-
válasz
gringoka #5404 üzenetére
Én a Pólusba rakattam fel fóliát, egy pultnál volt egy kis hölgy, van matt fólia is én azt rakattam fel, beütötte a gépbe a típust, a gép kinyomta a fóliát és felrakta, és az órámra is kaptam egyet ajándékba. Én is gesztusvezérléssel használom nem jött fel a fólia és a tok sem nyomta fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest