Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
Nekem fent az Accubattery PRO, de sosem szoktam levenni 85%-nál a telefonomat. Az olyan lenne, mintha lemondanék a kapacitás 15%-áról... és nem igazán van bizonyítva, hogy egyébként hatásos lenne... ha nem ilyen felhasználó által kivehetetlen lenne az akkumulátor, akkor eleve nem lenne gond... bár az EU miatt vissza fognak térni az ilyen telefonok.
-
Addel
senior tag
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi a választ! Néztem, de minden alkalmazásnál be van kapcsolva és a detailed-re állítva se csinál sajnos semmit.
-
qltsar
veterán
válasz
szabolcs5757 #5694 üzenetére
Notification pop-up style-nal keresgelnek.
Ott, ha briefre van allitva, veletlenul siman kikapcsolhattad az elso kapcsoloval az osszes alkalmazast.
Ha igy sem, nezd meg, hogy detailed-re allitva mit csinal.
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Egy ideje nem kapok előugró értesítéseket a telefonon. Az értesítési sávban megjelenik az ikon és annyi, de ha nem nézek oda, akkor sokszor észre se veszem hogy jött email vagy üzenet. Hiába van bekapcsolva minden app értesítéseinél az előugró ablak, egyiknél sem kapom meg. Nincs bekapcsolva ne zavarja mód, nincs lenémítva a telefon. Van valakinek ötlete?
-
qltsar
veterán
Szoktam DEx-et hasznalni, Bongeszo, Youtube, email, gSheets. Lehet, hogy egy Adobe Premiere Rush + lightroom + stream megfektetne egyszerre, de valoszinuleg inkabb a CPU-d bottleneckkelne, meg throttlinggolna ezerrel a melegedes miatt.
12 GB verzio csak ultrabol van. Virtualis memoria van mindharom S23-nal, mint opcio.
-
jeni
félisten
Nem jó helyre írtam
-
jeni
félisten
Van olyan valaki akinek a 8/256Gb verzió egyéb használat során kevésnek bizonyult? Az ismertető - teszt oldalon olvastam,hogy ha a DEX-re lesz kötve akkor a 12Gb/512Gb verzió a javalott megvétel.
Ebben is van belső RAM bővítési lehetőség a ROM terhére kb 4Gb elvételével? -
Wyll
őstag
Recovery módot hogyan érem el?
kikapcs, USB-vel számítógépbe bedug, majd Power+VolumeUp ugye? -
GoodSpeed
addikt
válasz
PedroPascal #5687 üzenetére
Ja az egy szarkofág
Lala666: Köszi, akkor ez is elhárult
-
GoodSpeed
addikt
Bocsi a debil kérdésért... de vezetékmentes töltés az csak a tokjából kivéve működik igaz? Legalábbis én így gondolom... viszont ha így van, akkor baromira kényelmetlen lehet. Azért kérdezem, mert vásárlásnál jól jönne, de csak akkor ha nem kellene kiműteni a tokból
-
dnelb
veterán
-
autotaxmo
őstag
Amugy ezt az akksi degradaciot hol lehet megnezni pontosan %-san, mert itt irtak paran hogy ha garancia idon belul 80% lesz az akksi kapacitas akkor cserelik. Mondjuk en ezen azert csodalkoznek, mert kopo alkatresz azaz sok mulik a useren, mert ha naponta 2x tolti es hagyja lemerulni 0-ra mindig, akkor siman le lehet terdeltetni gari idon belul azt az akksit. En ertem hogy vannak ilyen play store appok amik nezik az akksit, de gondolom nem azok alapjan biralnak a samsung hivatalos szervizeben.
-
autotaxmo
őstag
Az annyira de annyira minimalis, hogy felhasznalokent nem fogod tapasztalni. Nem azt mondom, hogy ossze vissza toltsed es meruljon le mindig mint egy tegla, meg fozzzuk meg az akksit mindig 40 fok feletti melegben, de ha normalisan 10-20% kozott toltore teszed es leveszed 100%-nal semmi baja nem lesz es nem fog elobb tonkre menni az akksid vagy hamarabb lemerulni mint aki allandoan odafigyelve 85%-nal lehuzta a toltorol
-
S@c@
őstag
S23-nál fekete színnél előfordul kopás a kereten? S21-nél és s22 feketénél előfordult ugyan ritkán, de volt rá precedens.
-
válasz
PedroPascal #5666 üzenetére
Ezzel nem is vitatkozom. Viszont jó lenne alátámasztani néhány elrettentő példával, pl. xy márka zv modelljénél a 66 wattos töltés miatt már egy év után tömeges akkucserék történnek. Vagy valami hasonlót. Mert amennyire riogatnak egyesek a gyorstöltés akkugyilkos hatásával, annyira nem botlok bele elrettentő példákba. Pedig kellene lennie legalább 20 "eztneveddmeg" modellnek, amit a rövid lletű akku miatt kell kerülni.
-
válasz
PedroPascal #5662 üzenetére
Aztán pont az ötwattosoknál voltak nagy akkumproblémák. itelefonosok tudnának erről mesélni (főleg a 6-os szériások) de a Sony Z1C akkuja is legendásan pocsék volt, másfél évet bírt.
-
qltsar
veterán
Igazából hőmérséklet függő, hogy mikor károsodik jobban az akksi. Viszont Samsungnál single cell battery nem/sem jeleskedik, ha gyorstöltőzöl, vagy wireless töltőt használsz.
Azt vettem észre, hogy 42 fok fölé (S23+) (sensor által mért hőmérséklet) nem tud melegedni, mert leszabályoz és nem vesz fel akkora kakaót a töltőből, hogy ne melegedjen túl.
A többi gyártónál a gyorstöltést dual-cell battery(kkel) oldják meg. Pl. Realme GT Neo 5 240W-ban, ha jól tudom 4 felé van bontva az akksi, így 60W-tal tölt egy cellát a 240W-os töltő, de lehet, hogy rosszul emlékszem, és 8 felé, akkor pedig 30W-tal, ami még kevesebb hőt generál.
-
-
válasz
migabi24 #5658 üzenetére
Akkor ha 100%-ra töltötted volna pont kibír két napot, és pont dupla élettartama lesz az akkunak, mintha naponta töltenéd. Én a P30-at 4 évig használtam. Nagyrészt éjjel töltöttem és egész éjjel töltőn volt. Újonnan tudott 7,5 óra sot-ot, és még most is tudja a 7 órát, tehát a degradálódás kb 10%. Négy év alatt. Akkor minek szórakozni vele? Azért, hogy késő délután vakarhatom a fejem, hogy hol tudnám tölteni, mert jó lenne plusz 15% amíg hazaérek este? Ennek akkor lenne értelme, ha az akkuk alig két évet bírnának, és próbáltok kifacsarni belőle három évet.
-
qltsar
veterán
válasz
gippazoid #5653 üzenetére
Az akksidegradációra mások a jótállási szabályok. Általában az van, hogy 2 év után, ha nem ér el 80%-ot a kapacitás akkor cserélik csak.
Ezzel a full töltéssel fáztam már rá, érezhetően, bár akkor még nem volt AccuBattery, de S9+, Honor 9 és OP7T-m ledarálódott elég rendesen, így már nem kockáztatok, főleg úgy nem, hogy nem derogál számomra, hogy a Protect Battery kapcsoló aktív az esetek 99%-ban.
Ettől persze, mindenki úgy használja ahogy akarja, én (is) tapasztalatból írtam, javaslatként.
Amúgy hivatalos garinál ugye van esélyed, hogy kicserélik, ha a fentebb említett degradáció nem kisebb, de aki sufniGSM-ben vette, annál kb. egy akksicsere 43.000 Ft-ot fog kóstálni, forrás: [link]
-
lala666
őstag
válasz
migabi24 #5654 üzenetére
Én meg nem tapasztaltam meg eddig ,se tableteimnél sem telóimnál! Te sem feltétlen azért szívtad meg...
Ha jól működik a töltés vezérlő elektronika nem okoz problémát az akkunál a 100-as töltöttség, ötödik éves s10+ is nagyon jól bírja pedig amikor szükséges rádug és senki nem foglalkozik vele mikor van levéve 2 napot bírja... -
gippazoid
senior tag
Tekintve, hogy 3 év kötelező, teljeskörű jótállás van a készülékre bruttó 250.000,- Ft feletti vétlárnál, semmi akadálya annak, hogy 2,5 éves korában kapjon garanciális keretek között egy új akkut, ha netán addigra degradálódna a teljesítménye.
Ha ezt megfordítjuk, mondhatjuk azt, hogy pont tök felesleges kímélni az akkut és szívatni magunkat a 85%-os töltéssel (ha valakinek épp ez a 15% is sokat jelent), mert így majd 3 éves kora után, saját költségen kell akkut cseréltetni.
-
szilvaspet
tag
Ha mégis foglalkoznál vele, létrehozhatsz egy egyszerű rutint, miszerint éjszaka töltéskor akkukímélő funkció be, ennek az automatikus kikapcsolása mondjuk felkelés előtt fél órával, így meglesz a 100% is még valamilyen szinten "talán" kíméled is.
Vagy akár azt is hogy a töltés 95% elérésekor bekapcsoljon az akkuvédelem és csak 5%-ot vesztesz. -
qltsar
veterán
Amikor megvettem 3 ciklusnál merítettem teljesen, és töltöttem 100%-ra, hogy beálljon az Accubattery algoritmusa normálisan, azóta 99%-ban aktív a protect battery, ami lelövi 85%-on a töltést.
Ha S23+-od van, a 85% bőven több, mint elég a nap végéig is akár reggeltől általános használat esetén.
Azóta, csak néhány alkalommal (max 3) volt olyan, hogy hosszabban utaztam, és nem voltam benne biztos, hogy kihúzom 85% akksival, folyamatos nyomkodás mellett, de igazából simán kibírta volna, szóval teljesen felesleges volt.
Hosszú távon hasznos, ha bekapcsolod, de, ha nem akarsz foglalkozni vele, vagy 2 évre vetted a telefont, vagy nem gond egy akksi csere, ha degradálódik a kapacitás, akkor teljesen mindegy, töltsd 100%-ra.
Valószínűleg nem véletlenül van ez a funkció benne a szoftverben Samsung által belepakolva.
-
ttt1
őstag
Ti meddig "töltitek" az aksit? Én az első pár alkalommal 100%-ra töltöttem, majd bekapcsoltam a 85% limitet. Esetenként amikor tudom, hogy "kell" biztosra egész napra akor szintén 100-ra töltöm, de gondolom ez annyira nem baj nem ?
-
qltsar
veterán
válasz
Tiédetis #5640 üzenetére
Ha a Huaweinek standard wireless töltési mechanikája van, nem proprietary akkor menni fog. Galaxy Watch 4/5/6 modelleket pl. nem tudsz tölteni más telefonnal ami tud reverse wireless charging-ot, mert nem Qi-t használ, amit általában a telefonok támogatnak, hanem PMA-t, amit reverse wireless charginnal csak a Samsung telefonok támogatnak.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
PedroPascal #5641 üzenetére
holnap kipróbálom -
Tiédetis
senior tag
válasz
PedroPascal #5639 üzenetére
Sose volt még samsungom sem
órát is tud tölteni? (huawei watch gt 3) és ha igen miként? -
EAndrew
aktív tag
A kamerának van "kotyogása" és mikor lehet észrevenni? Azért kérdezem, mert ma együtt álltak a csillagok és egy egyébként ritka kb 2 perces csend közepén sikerült letennem az asztalra a 23+-t, és akkor hallottam még, hogy ha a jobb felső sarok egy kis kocogtatást kap, vagy erősebben teszem le, akkor enyhén "zörög" a kamera.
-
Tiédetis
senior tag
s23+ az ugye tud vezetéknélküli töltést venni és leadni más készüléknek?
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #5634 üzenetére
Nem muszaj a hivasmegszakitassal tesztelni amugy, de valid persze ez is.
Settings -> About Phome -> Status Information -> SIM Card Status, es, ha itt az IMS registration status: Registered, akkor van VoLTE.
Fura amugy, OP 9 Promnal emlekeim szerint kiirta Telekomnal, de kevertem itt S23 eseten a VoWiFi ikonnal, de helyfoglalas szempontjabol ugyanaz, mint a VoLTE.
-
Essien
aktív tag
Még mindig senki?
"Valaki segítsen
. Amikor hívnak kb 2-3 kicsengés után kezd el hangot adni a telefon akkor is csak halkan kezd és erősödik. Egyszer mintha én állítottam volna be így de most sehol nem találom...
köszönöm"
-
qltsar
veterán
válasz
Tiédetis #5628 üzenetére
Urban legendek vannak róla, hogy a második SIM slotban nem működik VoWifi, VoLTE, mindig mást mond a szolgáltatók ügyfélszolgálata. Semmi probléma nem lehet belőle. Ha zavar a VoLTE felirat, akkor a QuickStar GoodLock modullal ki tudod kapcsolni a kijelzést. Szerintem semmi szükség nincs rá és feleslegesen ott a status baron, csak helyet foglal, két SIMnél meg katasztrófa, főleg, ha mellette ott egy WiFi, BT ikon, ébresztő óra meg egy néma üzemmód/rezgő mód, meg 2x kijelzve, hogy VoLTE.
Meg is lepődtem, hogy alapból nem kikapcsolható ez, mivel elvileg a stock Android SystemUI Configból alapból kapcsolható, de Samsungnál nem, ettől függetlenül szerencsére a QuickStar megoldotta.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
PedroPascal #5629 üzenetére
ja értem, így érthető
nekem ilyen probléma nem lesz még azt gondolom pár évig
cég nem ad mobilt, hívjak mindenkit analóg vonalason, amin még egy kijelző se nincs, ha nem vagyok a helyemen, (ami kb. 95%-ban nem az iroda) akkor azt sem tudom ki hívott vissza, ha éppen nem tudtam elérni -
Tiédetis
senior tag
válasz
PedroPascal #5626 üzenetére
Annak mi a hátránya ha 2. simnek érzékeli?
-------
Nekem átlag 3 nap mire 20% körül töltenem kell, most kicsit több net volt, így 5%-al lentebb van , most 4 óra a kijelzőidő, 37% akku mellett -
qltsar
veterán
Tegnap előtt USA-ban kijött a szeptemberi firmware upgrade 'AWH'. Kíváncsi vagyok, hogy mikor ér ide
.
-
qltsar
veterán
Igen is, meg nem is. Ha 1440p-n hasznalod, kb. ugyanarra jonnel ki, ha 1080-on akkor mar szerintem jobban, mivel az Ultraban LTPO kijelzo van, igy takarekosabb, mint S23/S23+.
Nem lesz ettol szignifikans a kulonbseg, de minimalisan van.
Fenykepezes teren egyertelmuen jobb valasztas az ultra.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... fotózásban lenne-e előre lépés?"
Kezdetnek rögtön ott van, hogy az ultraszéles kamera nem fix fókuszos. Továbbá - az előbbi okán - banános probléma sincs, mert közeli képeknél átvált a szélesről az ultraszélesre (forrás).
Szóval, ha fotózás mindenek felett, akkor az Ultra szerintem jobb, mint a "sima" vagy a plus.#5607 PedroPascal
Neked ez a banános dolog már jobban be van csípődve (utóbb a legtöbbet te emlegeted kényszeres szmájlizás közepette) mint sokunknak, akiket tényleg zavar a jelenség.
Legutóbb pl. sikerült úgy behozni ezt a "közbeszédbe", hogy nem is ez volt a téma, hanem a lassú fókusz és a shutter lag. -
Atish19
őstag
válasz
st3v3np3t3r #5618 üzenetére
Ahogy azt jeleztem ezt mások tapasztalatai után írom gyakorlati tapasztalat híján így ebben nem vagyok vitaképes. Állítólag az üresjárati fogyasztás csökkent a delikvenseknél. Ha a kollégát érdekli majd a Voda csoportban utána olvas.
-
Tiédetis
senior tag
Köszönöm mindenkinek
Valószínű kérek hozzá mert így nem tudok másik kártyát betenni adatnak -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Atish19 #5617 üzenetére
Olyan nincs, hogy az egyik szolgáltatónál kevesebbet, a másiknál meg többet eszik az esim... a modul minden készülékben ugyan az, csak a sim kártya profil más amit rátöltenek.
Az már helytállóbb lehet, hogy aki esimet használ a fizikai helyett,annak jobb lehet az üzemideje.
-
jeni
félisten
válasz
Atish19 #5614 üzenetére
köszi
arra voltam kíváncsi,hogy fotózásban lenne-e előre lépés?
az LCD nagyobb egyes esetekben előny lehet.
így az aksi hiába nagyobb a nagyobb kijelző és fogyasztása miatt Plus szinten van
hardveresen nézve a kamerát leszámítva azonos.
a nagyobb zoom esetén a bemozdulás is nagyobb lehet. -
Atish19
őstag
Érdemes elmenni és megtapogatni mindkettőt élőben. Az ultra kijelzője nagyobb, lekerekített és nagyobb felbontással is rendelkezik plussz ugye ott az S-Pen meg a 100x zoom ha szeretnél mostanában divatos holdfotókat csinálni. A Plusz egy kicsit kissebb és sík kijelzőt kapott illetve könnyebb is. Van némi akkumulátor méret különbség is az Ultra javára, de szerintem azt el is viszi a nagyobb kijelző szóval nagyjából pariban vannak üzemidőben. Innen már egyéni preferencia és árérzékenység kérdése, hogy mire van szükséged. Nekem a kissebb súly és a sík kijelző döntötte el a kérdést. Felüdülés volt visszaváltani rá
-
jeni
félisten
Van aki a S23 Plus és a S23 Ultra egymás mellett használva lát különbséget ,jobb használatot a nagyobb Ultra telónál?
pro-kontra érv mi lenne egymáshoz mérve? -
Tiédetis
senior tag
Használ valaki vodás esimet a telefonjához? Érdemes vele foglalkozni?
-
vasii
senior tag
válasz
zola899 #5608 üzenetére
El kellene olvasni a hozzászólásokat és értelmezni mielőtt puffogsz. Leírtam, hogy az éjszakai módot az s20+on használva volt 2-3-4 mp a záridő és úgy is élesek lettek a képek. Ezen akár auto mód, akár éjszakai, akár raw, lámpafénynél még nem tudtam éles képet csinálni ha kis mozgás is volt. És képzeld, minden "bizbasz" ki van kapcsolva.
Nem értem, hogy a 3 éves s20+ hogy csinált sokkal jobb képeket mint a legfrisebb galaxy, de ez nagyon gáz. -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #5607 üzenetére
Én sem vagyok profi fotós, sőt szemüveges is vagyok, de ilyen orbitális hibát meglátok a képeken, nem csak a szövegeseken.
Ha valóban kifogtál egy hibátlan változatot, akkor többen várjuk a képet, EXIF infoval egy A4-es nyomtatott lapról. Az eddigi összes esetben vagy hirtelen eltűntek a fórumról akik ezt állították (lásd 1-2 hete két fórumtárs az elvileg "hibátlan" kamerákkal), de ha visszagörgetsz még tovább, meglátod, hogy volt már ilyen. A másik pedig az volt, hogy feltöltöttek képet, és ugyanúgy ott volt a hiba (banán).
Félreértés ne essék, részemről azt szeretném, hogy !!!valakinél tényleg legyen egy jó darab!!!, mert abban a pillanatban bemegyek egy SES store-ba, és kicseréltetem a kamerát, miután megmutattam a jó képet, és az EXIF info-t.
De addig amíg ez nem következik be, a "hibátlan" főkamerás S23 egy urban legend marad.
-
zola899
tag
Pont ezt mondom én is!
Itt egyesek álmodnak vagy fogalmam sincs honnan veszik ezeket az állításokat.
4 másodperc meg ilyenek.
Szerintem tényleg az lehet, hogy minden bizbasz be van nekik kapcsolva, minden IS, aminek semmi értelme, és ezzel növelik a kép elkészültének idejét.
De ahogy én, és többen (!!!) már leírták: 1mp sem kell az exponáláshoz! El se számolok egyig, de már kész is a kép.
Fogalmam sincs ti mit számolgattokVigyétek el szervízbe
Vagy adjátok el a pics@ba, ha ennyire "sz@r".
Nem értem az ilyen embereket.
Véleményem szerint az S23+ az Ultrákat leszámítva a Samsung mindenkori LEGJOBB telefonja.
Teljesítmény, kezelhetőség, fluidság, akksi, és a kamera IS TOP!Én is fotózgatok, sokat.
De ebből az állítólagos "shutter lag"ból soha semmit nem észleltem.
A video része parádés, amilyen minőségbe vesz fel, a gyári cam mellé meg ott a Gcam.
2023ban amit tudnia kell egy csúcskészüléknek, azt maximálisan tudja, teszi a dolgát.Aki meg éjjel nappal csak fikázni tudja, az vegyen ájfont, és lépjen ki ebből a csoportból.
Semmi értelme egyeseknek minden nap leírni azt, hogy így sz@r úgy sz@r amúgy sz@r, miközben rajtuk kívül kb. mindenki boldogan használja.A naaaaagy ájfonról meg annyit, hogy haverom 14ese alulmaradt szelfi fotóban meg esti videózásban.
Na erre varrjatok gombot!
Nem mese, így történt.A Pixelekkel meg csak a baj van, forrósodik, kikapcsol, visszavesz a teljesítményből, laggol, akksija alig bírja.
Volt már kezemben P7, még mielőtt...
Ingyen sem kéne, soha többet!Kellemes hétvégét!
-
Thom!
veterán
Shutter lag probléma attól fenn áll.
Az autofókusz roppant lassú
Gyengébb fényviszonyok között meg főleg, ami a keresőbe van és miután lenyomod az expo gombot baromira nem az fotózza le mint amit kéne.Nem rossz a kamerája de soha nem fog elérni se egy Pixel sem egy iPhone mindennek megvannak a gyengeségei erősségei azok a telefonok sem hibátlanok.
-
Várni kell a fotó elkészültére?
itt ülök az erősen félhomályos szobában, a nappaliból jön be egy kevés fény. Nem állítgattam semmit a fényképező alkalmazásban.
Elővettem, és fotóztan egyet. A kép azonnal kész lett.
Aztán a fényképezőben bekapcsoltam a jelenet optimalizálót. Katt, és fél másodperc múlva lett kép.
Aztán bekapcsoltam a fényképezési javaslatokat is. Katt, és már egy egész másodperc kellett a kép elkészüléséhez.
Minél több biszbasz van bekapcsolva a fényképezőben annál többet szöszmötöl a kép elkészítésével. -
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #5603 üzenetére
Érthetetlen, hogy hogy tudsz ezen röhögni...
-
zola899
tag
Hüledezve olvasom amiket írtok.
2-3-4 másodperc mire exponál?
Azért ilyeneket ki ne találjatok már.
Rábökök és AZONNAL megvan a kép, 1mp sem kell neki.
Szerintem ti keveritek a Gcammal.
Ott tényleg kell pár másodperc. Max 3 mp.
A HDR++ (enhanced) miatt.De a GYÁRI szoftverrel minden kép minden helyzetben (kivéve Night Mode) azonnal megvan.
Valamit nézzetek át a Beállításokban szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest