- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Elvileg várok egy új céges iphone-t, de a cég épp megújítja a szerződését a vodával, plusz nemrég bekaptunk az anyacégen/németországon keresztül egy ransomware-t, így csúszik...meg lehet nem akartam elengedni teljesen az android vonalat, szeretem a sideload-ot (revanced, xmanager).
Aztán hirtelen felindulás volt, az s9-em belassult, és úgy voltam, betelt a pohár, csere, nem várok. Első nap fölhívtam, második nap megvettem. Nem voltam tisztában az árakkal, a HA-t megbizhatónak gondoltam. Ma már boldogan venném meg 180ezerért a másikat ehelyett.Mondták nekem, hogy adjam tovább én is a telefont, de nem volt hozzá gyomrom, inkább azt püföltem, akitől vettem. Ehhez kellett a magabiztosságom, amit a tesztelésből vettem.
A csávó most elküldött egy telekomos jótállási jegyet (elvileg 2 hét alatt több emberen keresztül szerezte meg), lehet, hogy volt értelme őt most a végén, hazugnak, csalónak, átverődnek hívni, és sikerült hatni a lelkiismeretére. Ha a vége jó lesz örülni fogok, bár nem mondanám, hogy akkor sem, hogy megérte (inkább a 180asat vettem volna utólag). Tapasztaltabb vagyok, az biztos.
A hibát tényszerűleg nagyon nehéz kimutatni (lehet mutogatni a szolgáltatóra), tapasztalni annál könnyebb. Az 5G-be kapaszkodtam az elején, de az sem hozott megoldást.
Én tényleg kedvesen, és jóhiszeműen próbaltam hozzáállni, és már az elején sem visszavásárlást kértem, hanem garanciajegyet/számlát.
Sok energiám, időm ment el rá (utána olvasás, tesztelés, 5G képes sim kártyák szerzése...), azzal biztatom magam, hogy sokkal tapasztaltabb/okosabb lettem tőle Meg rájöttem, hogy számomra felesleges a hívásrögzítés, mint extraA rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Pano
addikt
Emagos volt, épp írtam. Az eladó és szállító is emag volt + számla is. Erre azért figyelek.
Csak ugye az ügyfélszolgálat is állította, hogy magyar forgalmazásu amit vettem. Aztán kiderült, hogy nem.Visszaküldtem 14 naposba és visszavették, nem volt gond. Csak muszáj figyelni.
Ha most nem járok utána, esetleg garanciaidő alatt meghibásodik, viszem Samsung szervizbe az meg elhajt azért elég kellemetlen lett volna. Plusz macerás és hosszú gariztatni.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Avayasoft
tag
hogy lesz olyan majd ha a fizikai SIM végleg megszűnik
Az még nagyon sokáig velünk lesz sztem. A mai jobb telefonokat még 6 évig szoftveresen támogatja a gyártó, tehát ennyi élettartammal is számolnak, és ezek mind fizikai simesek, vagy csak 1 esimet tudnak kezelni egyszerre.
Tehát ha holnaptól a gyártók közösen megegyeznek, hogy akkor csak esimes telefonokat gyártanak, akkor legalább 6 év kell, hogy kifussanak a fizikai simes telefonok. -
kelly416
veterán
Én csak eladni próbáltam nekik, soha többet! A beajánlott 120e pénz helyett 7e-et akartak fizetni nekem, a lányomnak pedig 98e helyett ugyancsak 7e-et ajánlottak végül. Egyik egy nagyon halovány repedés a képernyő sarkán, gyakorlatilag fél cm hosszú, mintha csak az ív tört volna le tehát tovább sem tud repedni. Nem volt benne semmilyen hasznos területben még véletlenül sem és itthon előzetes átvizsgáláskor észre sem vettük. Vagy ott volt, vagy ott sem volt, ebbe nem akarok belemenni.
A másik meg a kijelzőt elengedte egy kis helyen a ragasztó, ez tuti egyben volt itthon. Helyi boltban újra ragasztották a kijelzőt és azóta is profi a teló.
Szóval egyik sem közel 100e-es tétel. -
kelly416
veterán
Ja? Azt passzolom, én mindig bekapcsolom az nfc-t a sorba beálláskor.
Bár jobban belegondolva múltkor hotspot-ot kapcsoltam és néztem, miért nem fizetek? Aztán amikor rájöttem, kiröhögtem magam, benyomtam az nfc-t és kb. azonnal fizettem. Ott kellett 1-2 mp, de lehet hogy zavarban voltam és eltelt 5mp is.Viszont amint érzékel, egyből jön az elfogadás is, ott már nem kell várni.
-
kelly416
veterán
Szerintem a hibás darabra voksolnék.
Használok alis magsafe tokot ami a fém karika miatt lehetne gáz, a 700Ft-os Nillkin tokot ami jó vastag, bár legtöbbször csak a kijelzővédő fólia van a telón. Mindhárom esetben úgy fogom a telót, hogy a kezem a hátlapon is ott van, mégis 2-3cm-ről már csippan, hogy sikeres volt a fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
A fekete Nillkin Super Frosted Pro Magnetic Samsung Galaxy S23 műanyag tokot én javaslom, semmi gond vele. A Bluetooth, az NFC és a Magsafe mód is perfektül működik vele.
-
ozeviktor92
tag
-
ttt1
őstag
Nem "csak" a teljesítményével van/volt a baj. Egyrészt többet fogyasztott, másrészt lassabb volt , harmadrészt a képfeldolgozó algoritmus is más benne, így kicsivel más képet kaptál (jellemzően természetesen rosszabbat) mint a SD verzió esetében. Ez azért gáz, mert eu-ban ugyanannyiért kapod meg a szarabb tudású "csúcs" telefont mint pl eu-n kívül. Akkor hol itt az igazság? Adja olcsóbban ha tudja, hogy "szar".
-
nVIPER
senior tag
Nem is a teljesítmény a kérdés igazán, hanem az energiatakarékosság. Nah ebben lesz itt nagy kérdés. Bár kérdéses a Snapi gen 3 is, és ahhoz mérten az exynos energiamenedzsmentje. Fentebb linkeltem 2 ábrát/táblázatot, hogy a Snapi gen 2 for Galaxy mit is tud. Nah azt nehéz lesz űberelni.
-
spileraaa
senior tag
De ez legalább korrekt. Ki írta nem eredeti és olcsón adta.
De mi van olyankor ha meg kéri az árát és közben nem is igazi és meg sem tudodt nézni csak amikor hozza a futár ott nem sok időd van le ellenőrizni. Ezért írtam hogy így elégé rizikós használt Samsung-ot venni főleg ha semmi számlája nincsen.Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
törölt tag
-
PedroPascal
őstag
Ne haragudj, de elég katyvasz amit írtál.
Géles fólia alatt szerintem te ezt érted. Amit emlegetsz az nem géles hanem UV ragasztós. Én pedig erről beszéltem. Használtam már olyan UV ragasztós fóliát S20+ telefonhoz és levegő buborék esélytelen, hogy alatta maradjon. Mondjuk az általam említett 3 fóliánál sem marad, felrakáskor szépen ki lehet nyomni és utána soha nem lesz rajta. Ezem mind méret pontosak és szinte lehetetlen rosszul felrakni és 99% hogy minden tokhoz jók. Ha meg összetör vagy kijelző meghal és utána mi lesz a fóliával szerinted értelmes kérdés?[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
qltsar
veterán
Szoktam DEx-et hasznalni, Bongeszo, Youtube, email, gSheets. Lehet, hogy egy Adobe Premiere Rush + lightroom + stream megfektetne egyszerre, de valoszinuleg inkabb a CPU-d bottleneckkelne, meg throttlinggolna ezerrel a melegedes miatt.
12 GB verzio csak ultrabol van. Virtualis memoria van mindharom S23-nal, mint opcio.
-
qltsar
veterán
Igen is, meg nem is. Ha 1440p-n hasznalod, kb. ugyanarra jonnel ki, ha 1080-on akkor mar szerintem jobban, mivel az Ultraban LTPO kijelzo van, igy takarekosabb, mint S23/S23+.
Nem lesz ettol szignifikans a kulonbseg, de minimalisan van.
Fenykepezes teren egyertelmuen jobb valasztas az ultra.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... fotózásban lenne-e előre lépés?"
Kezdetnek rögtön ott van, hogy az ultraszéles kamera nem fix fókuszos. Továbbá - az előbbi okán - banános probléma sincs, mert közeli képeknél átvált a szélesről az ultraszélesre (forrás).
Szóval, ha fotózás mindenek felett, akkor az Ultra szerintem jobb, mint a "sima" vagy a plus.#5607 PedroPascal
Neked ez a banános dolog már jobban be van csípődve (utóbb a legtöbbet te emlegeted kényszeres szmájlizás közepette) mint sokunknak, akiket tényleg zavar a jelenség.
Legutóbb pl. sikerült úgy behozni ezt a "közbeszédbe", hogy nem is ez volt a téma, hanem a lassú fókusz és a shutter lag. -
Atish19
őstag
Érdemes elmenni és megtapogatni mindkettőt élőben. Az ultra kijelzője nagyobb, lekerekített és nagyobb felbontással is rendelkezik plussz ugye ott az S-Pen meg a 100x zoom ha szeretnél mostanában divatos holdfotókat csinálni. A Plusz egy kicsit kissebb és sík kijelzőt kapott illetve könnyebb is. Van némi akkumulátor méret különbség is az Ultra javára, de szerintem azt el is viszi a nagyobb kijelző szóval nagyjából pariban vannak üzemidőben. Innen már egyéni preferencia és árérzékenység kérdése, hogy mire van szükséged. Nekem a kissebb súly és a sík kijelző döntötte el a kérdést. Felüdülés volt visszaváltani rá
[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
gulyasa
őstag
Én Huawei P20 Pro-ról váltottam, ami nekem pont (egy) kézre illik. A Plus szinte ugyanakkora (természetesen nem a kijelző), többek között ezért is választottam azt. Az Ultra nekem már túl nagy.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen