Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Almost Easy #4399 üzenetére
A recovery az hangerő fel + bekapcsoló gomb.
-
Almost Easy
csendes tag
válasz
csubííí #4397 üzenetére
Igen, valóban azt kéri, mert azt írja, h túl sokszor próbálkozott a feloldással. Rádugtam gépre, de így se jön elő a hard reset, illetve már eltűnt a csökkentett üzemmód felirat is. Úgy csinálom, h hangerő le+bekapcsoló gombbal tudom újraindítani, miközben mutatja a töltés jelet, aztán, ha újraindul, átváltok csak a hangerő fel gombra folyamatosan, és nem hozza be, csak a feloldást. Arcfelismerőt is tettem rá, a kód mindig ugyanaz, ami szokott lenni.. nem kicsit kiakaszt, hogy ilyen drága teló és nem ismeri fel a kódot...
Valamelyik letöltött alkalmazás okozhatta egyébként? -
ladik
csendes tag
válasz
<Adamsky> #4351 üzenetére
A "botrányost" körülírták a többiek. Számomra nagyon kellemetlen a használata.
Viszont a natív hívásrögzítés működik truephone-al is. Érdemes kipróbálni, és rájössz mi a különbség a tárcsázó használatában.Egyébként a térerő lakáson belül sokkal gyengébb, mint az MI8.
Tudja vki, hogy a párosított bluetooth eszközök automatikus kapcsolódását át lehet-e állítani manuálisra? Van, hogy az autó kihangosítója helyett a fülest szeretném használni...
-
csubííí
senior tag
válasz
Almost Easy #4395 üzenetére
Szerintem nem a SIM kártya pin kódját kéri, hanem a telefon feloldására beállított pint. Azért nem tudod kártya nélkül sem feloldani.
Hard reset-tet próbáld úgy, hogy rádugsz egy vezetékes fülest, kábelt vagy összekötöd PC-vel (kábellel). -
mjani1172
addikt
válasz
Hallosz #4385 üzenetére
A jogászkodáson kívül. Úgy vettem észre, sosem az egyenes ember tiltakozik pl a hivásrögzítés ellen, hiszen az vállajla amit mond. Tudom, hogy ezt már kevesen értikhiszen a legtöbben már azt is tagadják amiről felvétel van. A sok hazudozó akinek ezzel gondja van. Úgy, mint amikor szigorítani szeretnék a lopás, gyilkosság, rablás, stb.. elleni bűntetési tételeket, a tisztességes ember nem bánja. Hiszen ha nem hazudozik, akkor a rögzített hívás még akár segítség lehet neki is.A Google-t meg hagyjuk, annyi adatot loptak, lopnak.....
-
Almost Easy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Tegnap vásárolt S23+ elfelejtette a Pin kódot, időzárat tett rá, és a hard resetet se tudom előhívni, illetve annyi, hogy bal alsó sarokban csökkentett módot ír, de semmit nem enged a pin nélkül. Az előző telómban elfogadta a Sim kártyát a Pin kóddal, de most ugye arról írok, kivettem a Simet, az S23+ meg anélkül is kéri a Pint, akkor gondolom a telefonnak van vmi biztonsági beállítva. Holnap délután nyit csak az üzlet, nem szeretnék addig várni, hogy visszavigyem.
Valakinek valami ötlete lenne esetleg?Köszönöm előre is!
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok Flip tokot keresek az S23 pluszhoz tudnátok ajánlani helyet, ahonnan tudnék rendelni?
Olyan kell ami bal. oldalra nyílik -
<Adamsky>
nagyúr
"Összevetve is nagyon hasonló a minőség monitoron nézve."
Milyen DSLR-ed van? Szívesen megnéznék egy-egy összehasonlító képet ...
Már ha van, és belefér az idődbe ...#4391 m4rtin
Tudnál feltenni valahová (de, olyan helyre, ahol "veszteségmentesen" elérhető) pár 12 mpix-eles gyári app-al és Gcam-al készült raw (dng) képet? -
m4rtin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a GCammel készített RAW-okat ha pc-n nézem csak 1280x960 írja, elég pixeles minimális nagyításnál is, szóval valószinű valid a felbontása. Viszont egy ekkora képnek is 25-30 Mb a mérete. Ha telón nézem 4000x3000 a felbontás és nem is olyan pixeles, ugyan olyan méret mellett.
Ami telón is kisfelbontású arra 1MP ír. (Érdekesség, hogy telón is korábban kisfelbontást írt, de most nem találok egy olyat se, mind nagyfelbontású, 12 MP.)Kérdés ez mitől lehet?
Ez valami bug lehet? Esetleg próbáljak ki más konfigot? -
Mark85
csendes újonc
válasz
eszakas #4353 üzenetére
Szia, én csak 3x-os zoom-al fotózok normal illetve portré üzemmódban. Így a fényképeken pl. az arcok nem torzulnak (rosszul vagyok az elnyújtott arcoktól, fejektől
, nagyon jó minőségűek. Szerintem így nagyon szép képeket csinál, mióta megvan DSLR-t nem is használom. Mindig nálam van és sokkal gyorsabb egy képet elkészíteni. Összevetve is nagyon hasonló a minőség monitoron nézve.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Hallosz
senior tag
Még egy kis jogászkodás ha nem bánod.
Tájékoztatni kell a másik felet, hogy rögzíted a beszélgetést. Ha ez elmarad és vagy nem egyezik bele, és felvétel készül, akkor bizony csúnya vége lehet annak, aki engedély nélkül rögzíti a beszélgetést.
A szolgáltatók pedig szerződést kötnek, amiben rögzítik ezt a lehetőséget, így a lopást nem a szolgáltatók követik el... -
AtHoS
nagyúr
válasz
AeSDé Team #4378 üzenetére
Én Huawei P30-ról váltottam, semmilyen "költöztetős" APP-ot, progit nem használtam, mégis átkerültek az ismert wifi hálózatok -> valószínűleg ugyanazon Google fiók használatának hozománya a folyamatos mentés következtében
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #4381 üzenetére
Az, hogy akad, lefagy, es delay van Android 10 ota amivel nem tudsz mit kezdeni, akarmilyen 3rd party launchert hasznalsz.
Ha nem veszed eszre, akkor orulj neki, ottvan kivetel nelkul mindenkinel. Egyedul root + Magisk + Fluid Navigation Gesture module-al tudod megoldani ezt.
Ettol fuggetlenul, meg mindig tobbet ad igy szaggatva, lefagyo-delayekkel, mint a Samsung gyari launchere - (Ami amugy a legtestreszabhatobb gyari launcher jelenleg a piacon Goodlock Home Up modullal).
-
AeSDé Team
őstag
válasz
zola899 #4143 üzenetére
Milyen videó beállításokat használsz? A "Zoom-in mic" segít vagy ront a felvételeken? Google Pixel-nél állítólag nagyon rossz ha koncertek alatt be van kapcsolva.
Képeknél a HEIF-et érdemes használni, vagy inkább maradjon a JPEG? Kicsit utána olvasva elméletileg a HEIF jobb, kíváncsi leszek hány app tudja majd kezelni.
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #4379 üzenetére
Gesture navigationt hasznalsz? Mert akkor sajnos lehetetlen.
-
alex devil
senior tag
Lehet, hogy csak placebo de mióta felpattintottam a Nova launchert smoothabb lett a rendszer.
@AeSDé
Én is így jártam Mi9-ről. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
WiFi hálózatok beállításait a Samsung Smart Switch sajnos nem másolta át OnePlus-ról az S23-ra, erre ismertek valami megoldást?
Vezetéknélküli átvitelt választottam, a kábeles átvitel sajnos nem akar összejönni. Kiválasztottam minden opciót (kivéve pár alkalmazást, képeket, videókat.. a lényeg hogy a beállítások tuti ki volt választva), mégsem mentek át a WiFi hálózatok.
-
qltsar
veterán
válasz
zola899 #4375 üzenetére
Amugy az utobbi ketto micsoda? Nem talaltam rola infot, hogy mik az eredeti apk-k.
A tobbi egyertelmu:
Scan3D - 3D Scanner
Ruler - Quick Measure -
ALSAM
kezdő
Samsung.com : 200 e Ft felett 10% kedvezmény !
-
zola899
tag
válasz
st3v3np3t3r #4373 üzenetére
Dehogyis...
Több port is kompatibilis a telefonnal.
scan3D.apk
ruler.apk
samsung.apk
aweme.apkTelepítsd az UTÓBBIT.
És ennyi.
Problem solved. -
qltsar
veterán
válasz
st3v3np3t3r #4373 üzenetére
Igy van, #4369-ben, hogy nalad miert.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
zola899
tag
válasz
gulyasa #4362 üzenetére
DIREKT nem említettem a Huawei-t
Ahogy fentebb már írták, a Kirin proci miatt nem lehetett rá akkoriban Gcamot portoltatni.
Az utóbbi években pedig az Android/Google hiánya miatt.Az állításom egyáltalán nem durva általánosítás.
KELL a gcam.
Mert egyik Android telefonra írt kameraszoftver sem tökéletes.
Nem mondom, hogy Gcammal az, viszont klasszisokkal jobb a végeredmény.
És ez nem csupán az én véleményem.
Vagyunk a Földön azért pár ezren, akik nagy megelégedéssel használjuk.
Pont.Nekem aztán édesmindegy, ki mit vet be, ahogy már írtam, le merném fogadni hogy egy mezei felhasználó sem hallott még a Gcamról.
Gondolok pl. az utca emberére, vagy bárkire aki bemegyek a szolgáltatóhoz és kihoz egy random telefont.
Megveszi az 50-450ezres Samsungot/Xiaomit, kattint, feltölti Instára.
És ennyi.Nem nagyítgat bele a képekbe, nem is ért a kamerához hogy annak mit is "kellene" tudnia, és lehetne jobb is akár.
Egy másik szoftverrel.Kevesen vagyunk akik kísérletezgetünk.
Az átlag ember nem ilyen.Ami évről évre megbízható, és tudható hogy jó lesz, az az iPhone.
Azt azt a számomra "buta" rendszert sajnos sosem tudnám megszokni. Buta, és sok szempontból körülményes.A másik, aki belépett ebbe a "stabilan jót hoz" ligába, az a Honor/Huawei.
De némelyik telefonjuk iszonyatosan túlárazott.
Azért a jó kameráért sok kompromisszumot kell kötni.
A francnak se kéne.
Ugyanez a helyzet Pixellel is.Volt már több Samsungom, Xiaomim, OnePlusom, Motorolám.
Mindegyikre "kellett" a Gcam.
Szeretem, ha egy kép részletes, és közel áll a valósághoz.
Más meg feltölti Instára az agyonszaturált, túlontúlélesített, vagy akár homályos/pixeles képet amit készített, és boldog vele.
Nem vagyunk egyformák. -
válasz
st3v3np3t3r #4370 üzenetére
Olvasd el mégegyszer amit a linken írtam, és akkor meg fogod érteni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Benoe77 #4368 üzenetére
Tehát tartod azt az állításod, hogy teljesen normális az a működés, hogy egy Samsung rendszer beépülő alkalmazás egy külső forrásból telepített,teljesen más alkalmazást indít,aminek semmi köze hozzá, plusz ugyan ezen teljesen más alkalmazás jelenléte blokkolja a Samsung beépülő alkalmazás frissítését...
AhaTeljesen vilàgos
-
válasz
st3v3np3t3r #4366 üzenetére
Elolvastam, láttam, tartom, amit írtam.
[link] -
qltsar
veterán
válasz
st3v3np3t3r #4366 üzenetére
Szerintem is teljesen normalis, mindig is igy mukodott
!
Nalam normalisan megy gCam mellett, ugy, hogy fentvan a QM, ugyhogy a hiba nalad van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Olvasd el mégegyszer amit írtam és nézd meg a mellékelt videót
-
válasz
st3v3np3t3r #4361 üzenetére
Ez teljesen normális, így fér hozzá a gcam a készülékspecifikus kamera funkcióhoz.
-
gulyasa
őstag
válasz
zola899 #4356 üzenetére
"Köztudott, hogy minden android telefonra (legyen az Samsung, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Vivo, Sony, stb.) KÖTELEZŐ a Gcam, ha minőségi képeket szeretnél."
Ez azért durva általánosítás.
Találd ki, hogy pl. az 5 évvel ezelőtti Huawei P20 Pro-ra miért nincs Gcam "hegesztési" lehetőség?Ha véletlenül arra tippeltél, hogy ezért, mert nincs rá szükség, akkor eltaláltad.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Belefutottam egy Gcam problémába...
Samsung Storeban frissülne a Quick Measure app, de azt írja, hogy màr telepítve van és frissítés elött el kell távolítanom a telepített verziót...A poén az, hogy a GS-ben rámegyek a megnyitásra és a Gcamot indítja...
videó -
válasz
AeSDé Team #4359 üzenetére
olyan
-
AeSDé Team
őstag
S23-on is olyan a Gcam, hogy amikor váltogatsz a lencsék között akkor újraindul? Vagy itt ezt már megoldották?
-
qltsar
veterán
válasz
zola899 #4357 üzenetére
Ha most kezdodik a beta test, en ketlem, hogy meglesz Juliusban.
Amugy gCAMmal nekem nincsenek jo tapasztalataim.
Capture time katasztrofalis, neha lemaradok arrol amit,.es ahogy szeretnek fenykepezni, ez meg karoltve a processing time-al. Ha nem.tanulja meg az ember, hogy varni kell, akkor be lehet crasheltetni az alkalmazast. Kb. ugy tudom hasonlitani, hogy gyari fenykepezo SSD, gCAM meg egy 5400 RPM-es noti HDD.
Neha a kepminoseg is elcsuszik, van, hogy egy teljes pixelhalmazt ment le a gCAM, mindenfele tulzas nelkul.
Lehet, hogy "rossz" a configom, bar a hsz-edbol vettem ki, mint pelda, hogy kiprobaljam, a gCAM verzioval egyutt.
-
zola899
tag
Am mit gondoltok, a OneUI 6.0 mikorra várható?
Ebben a hónapban megkapjuk?
Mintha valahol júliust olvastam volna... -
zola899
tag
válasz
eszakas #4353 üzenetére
Nappali fotózás: Gcam
Éjszakai fotózás/Szelfi/Videózás: gyári kamera szoftverKöztudott, hogy minden android telefonra (legyen az Samsung, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Vivo, Sony, stb.) KÖTELEZŐ a Gcam, ha minőségi képeket szeretnél.
Az utca emberét ha leszólítod, 100ból talán 1 tudni fogja, mi az.
De mobilokkal kapcsolatos/high-tech weboldalon járva úgy gondolom csak olvas az ember ezt azt, és kitapasztalja magától mit s hogyan s miért kell.Sokan szerintem pont azért választják az iPhone-t, mert az dobozból kivéve a legjobb minőséget hozza fotózás és videózás terén is.
Legalábbis pár ájfonos ismerősöm engem spec kinevetett, hogy korrekt eredményért 300-500 ezres telefonon is mindenféle appokat kell letöltenem meg configat kell keresgélnem a neten.Ezzel együtt kell élni sajnos, ez van.
Nem nagy ördöngősség amúgy, pár perc alatt megvan a procedúra.
És miután megvan, a Gcammal készült képeket mutogatva már hűha, elismerést kap az ember. -
qltsar
veterán
-
eszakas
őstag
Remélem a kamerák szoftverén még javítani fognak. A P30 pro kamera ügyileg nagyon megszorongatja.
Alapból melyik kamerát használjátok mindennapi fotózáshoz? -
<Adamsky>
nagyúr
-
qltsar
veterán
válasz
<Adamsky> #4347 üzenetére
Nem, kulon menupontban van, es nincs lebego ikon a hivaslistabol a keypad megnyitasara. Eleg gagyi megoldas, de szerencsere mivel Google Dialert hasznalok jo ideje, igy nem erdekel.
Az alapjan nyitja a gyari tarcsazot, hogy hogy hagytad ott elozoleg. Ha dialeren, akkor oda nyitja az alkalmazast, ha Recentsen akkor oda.
Recentsbol nem tudsz keypadot nyitni, viszont minden menupont alol tudsz contactokat keresni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
csubííí #4345 üzenetére
ami pozitív a gyári tárcsázóban:
- névjegyen balra, jobbra húzáskor gyors SMS ill. hívás indítható
- van benne hívóazonosítás és blokkolás, hamis számok blokkolási lehetősége (minőségéről nincs infóm)
- nagyobb híváslista tárolása
- szavak közepében is ad találatot keresésnélAmi viszont negatívum:
- több telefonszámmal rendelkező névjegyeknél nem működik az oldalra húzással indított SMS vagy hívásindítás
- névjegy csoportok elérése nagyon körülményes
- bazira nem tud a híváslistája névjegyenként csoportosítva megjeleníteniBár első szoft óta lehet ezek már javítva/módosítva lettek
Szerk. DUAL SIM kezeléshez nem is érkeztem el, mert előbbi kiemelt negatívumok miatt raktam is fel a TruePhone-t
bár nem találtam benne DUAL SIM kezeléshez beállításokat
-
ladik
csendes tag
Gondoltam megkockáztatom, hátha nem csuknak le én is átállítottam ILO-ra.
Működik is a bűnös funkció, viszont csak a samsung tárcsázó használatakor.
A samsung gyári tárcsázó botrányos. Nem is értem, hogy lehet egy eszköz elsődleges funkcióját ilyen használhatatlanná tenni.
Ha lecserélem truephonera, a gomb megjelenik, de nem megfelelően funkcionál.
Kérdésem, hogy lehet-e csak a tárcsázót lecserélni, és a hívásképernyő marad a Samu? (Xiaomi-n meg lehetett csinálni...)
Másik kérdésem, hogy az automatikus javítás (kék színnel jelenik meg a javaslatok között) hol lehet kikapcsolni? -
Dilikutya
félisten
Csak a fotózást nézve, lehet értelme egy S20FE-t valamelyik nem ultra S23-ra cserélni? SoC sebességben a Snapdragon 865 még mindig bőven elég, a 6/128GB is. Mondjuk egy 256-os modell még érdekes lehet, de nem szempont.
-
ladik
csendes tag
Másik fórumba írtam, de ide is bemásolom hátha valakinek hasznos a tapasztalatom.
Beléptem a klubba egy S23-al.
Előtte egy MI8 volt, de már sajnos sok sebből vérzett. Mivel több hozzászólást is olvastam olyat, aki MI8-ról tervezi a váltást, így egy pár szót írok a tapasztalatokról. Igazából meg voltam elégedve a Xiaomival, de már a sokasodó problémák (akku, USB, hangszóró, bluetooth) miatt kényelmetlen lett a használata.
A mérete ugyanakkora képernyő mellett sokkal kompaktabb. Megvan az előnye annak is, hogy van keret, mert egy kézzel stabilabban lehet tartani a telefon, amikor egy újjal gépelek. Meg kell szokni, de ez úgy gondolom pozitívum.
Kijelzőben én nem tapasztaltam óriási különbséget, mindkettő jó.
Gyorsaságban a különbség érezhető, de ez nem befolyásolta a korábbi készülék használatát sem. Annyira nem érzem a +5 év fejlődést.
Hangminőség lényegesen jobb. Újkorábban a MI8 is jobb volt, de emlékeim szerint nem volt ennyire tiszta a hang akkor sem.
Kezelésben nekem nem volt bajom a MIUI-val, szerettem. Ez más, de szerintem ez se lesz rosszabb.
Fényképezőgép a legnagyobb csalódás abból a szempontból, hogy sokkal többre számítottam. Nem rossz, de szerintem nappali felvételeknél majdnem elmarad az 5 éves telefontól. A banánosodás érzékelhető, de ettől nyugodtan alszok (pedig sok dokumentumot fotózok). A szöveg olvasható, és általában ez a lényeg. Ez túl van parázva egy kicsit szerintem.
Az ujjlenyomatolvasó kellemes meglepetés. Egy noname Auchan üveggel szinte tökéletes (xiaomi jobb volt azért...)
Összességében örülök a telefonnak. Egyáltalán nem rossz, de nem estem hanyatt 2023 felső kategóriájától. Nem tudom, akik évente cserélnek telefont, milyen előnyöket tapasztalnak, amelyek ráveszik őket hogy százezreket költsenek egy új készülékre... -
szuleg
csendes tag
Milyen régiós szoftverfrissítés jelent meg/július /?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
migabi24 #4330 üzenetére
Végigböngésztem az összes review-t a Pitaka oldalán, páran panaszkodnak arra hogy nem olyan erősen mágneses mint az S22 tokok, pl.:
> I have two other pitaka cases (13 mini and galaxy s22 ultra) my other cases had a strong pull, this s23 case nor so much.
> Magsafe magnets are not as strong as I expected (but still good)
> Case is awsome but the magnet is not stronge enought to hold the phone to a metal base.
Van aki videót töltött fel arról, ahogy rátapad a hűtőre, aztán egész szép sebességgel elkezd lecsúszni. Bár ezt részben a tok csúszóssága okozza, nem csak a mágnesek gyengesége.
Az egyik ilyenre válaszolt is a Pitaka, és elmagyarázták hogy miért nem erősebb a mágnes:
Ilyen indoklással nem hiszem hogy tovább kellene keresgélnem, ezek szerint ők pont úgy lőtték be a mágnes erősségét hogy ne okozzon gondot a vezeték nélküli töltésnél. Ha találok is tokot erősebb mágnessel, az nem biztos hogy megfelelően tölt majd.
Kicsit jobban utánanézve az Apple is tett közzé olyan írást, miszerint a túl erős mágneses kiegészítők hatással lehetnek a hátsó kamerák optikai képstabilizációjára és autofókuszára, mert ezek ugye mágnesesen működnek. Remélem a Pitaka tokkal ilyesmit nem tapasztaltatok
-
migabi24
nagyúr
válasz
AeSDé Team #4329 üzenetére
Én most a hűtő oldalára felraktam a kedvedért
ott maradt
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok,
OnePlus 8 Pro után az alap S23 lett a nyerő, már úton is van egy szép fekete verzió.
Most jöhet a tok/fólia keresés. Nagyon tetszik ebben az S23 Ultra videóban a MagBak tok (1:19), ugyanis ennek annyira erős a mágnese, hogy mindenféle fém felületekre is feltapasztható, például konditeremben a gépekre. Sajnos sima S23-hoz nincs MagBak tok, csak az Ultrához.
Sokat említettétek a Pitaka tokot, ez is van olyan erős, hogy feltapad fém felületekre? Vagy esetleg ismertek másik tokot ami képes ilyesmire?
-
gulyasa
őstag
Ezen kérdéseid zöme inkább egy általánosabb Android topikba való.
Az androidot majdnem mindegyik gyártó - köztük a Samsung is - egy kissé átszabja, mindenkinek megvan a saját kezelőfelülete (OneUI, EMUI, MIUI, stb.) és változó hogy hogyan tudják optimalizálni (pl. az üzemidőt).
De úgy sejtem IOS-en nem a Google szisztéma "foglya" voltál, tehát tudsz "gondolkodni" azon kívül is, bejöhetnek a képbe olyan típusok is (jellemzően kínaiak), amelyek kisebb áron tudnak sokkal többet, mint pl. a Samsung készülékei. Csak mondjuk némelyiken nincs rajtuk alapban google szolgáltatások előtelepítve, vagy rövidebb a szavatolt főverzió frissítés (3-4 helyett csak egyet kapnak, max kettőt, aztán még egy ideig biztonsági frissítések és ennyi...) -
MrBazsi
senior tag
válasz
autotaxmo #4285 üzenetére
üveget nem használok, fóliát igen. nekem az üveg vastag, s10en mindig bírta a gyárui fólia, az volt a legjobb kb.
Más: srácok, észrevettem h mikor megy a youtube, vagy videót nézek a telón, akkor érdekes módon nem csak monóban szól az értesítési hang mint alapban, (nekem ugye ez az egy negatívum a telóban) akkor szól rendesen mindkét hangszóró. nálatok is így van ez?
Lassan jön az A14 beta, lehet abban ilyen hibákat jelezni? istenbizony rámegyek, engem még mindig zavar -
nvask
csendes tag
Sziasztok!
10 év ios után erősen gondolkodom egy S23-on. Nincs bajom az almával egyszerűen csak most jött el az idő amikor jólesne egy ki változás.
Googlezgatok, de jó lenne valós tapasztalatokat is meghallgatni. Totál láma vagyok androidhoz, ilyen amatőr kérdéseim lennének: alkamazásokat ha jól tudom már régóta nem kell kilőni droidon sem, ugye? Üzemidő? Bármi olyan ami szerintetek említésre méltó egy ios-esnek?
Köszönöm ha valakinek van hozzám türelme! Béke -
migabi24
nagyúr
Hívtak a Samsungtol, hogy mi a véleményem a regalaxy programról és hogy zajlott az egész, elégedett votam-e stb.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
TODI1111 #4322 üzenetére
Ez az egyik feltétele, a másik fele amit szerint az itt jelenlévők egyike se tud teljesíteni:
-5évig meg kell őrizni
-beazonosíthatónak kell lennie a visszakereshetőség miatt
-úgy kell tárolni, hogy ahhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá
-gondoskodni kell arról, hogy ezt a tárolót ne tudják ellopni
-gondoskodni kell arról, hogy az eszközt, amivel rögzítesz, ne lophassák elStb...
Ne értsétek félre, nem azt mondom,hogy rossz lenne ez a funkció, sokszor tényleg jól jönne az embernek..de... nagyon nagyon sok volt ezzel a visszaélés, ezért lett korlátozva...
Melleslegleg a fentebb sorolt feltételeket egy roootolt eszközzel már nem is lehet egy kicsit sem megtartani...
-
TODI1111
veterán
válasz
st3v3np3t3r #4253 üzenetére
Az nem úgy van, hogy ha tájékoztatod a hívott felet a hívás rögzítésének tényéről és beleegyezik akkor rögzíthető?
-
A.K.
tag
válasz
st3v3np3t3r #4286 üzenetére
Meglehet, hogy teljesen törvényes módon használná ezt a funkciót az eredeti hozzászóló. Egyébként is kicsit viccesnek tartom ezt a jogászkodást annak fényében, hogy Magyarországon is bőven lehet kapni olyan androidos telefonokat hivatalosan amelyekben gyárilag van beépített hívásrögzítés (pl. Zenfone). Az meg már csak az én véleményem, hogy egy ilyen kütyü arra való, hogy megkönnyítse a mindennapjaimat. Értem, hogy személyes adat de pont ez az aminél a felhasználó legalább tisztában van vele, hogy éppen információkat szolgáltat ki. Ellentétben azzal a sok ezerrel amit a különböző szolgáltatók lelopnak a digitális eszközeiről.
-
Essien
aktív tag
-
autotaxmo
őstag
Valaki valtott S23-ra Iphone 13 minirol? Vagy forditva? Erdekelnenek a tapasztalatok
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4290 üzenetére
Pedig igaza van. Kaptam kitiltást ilyen miatt már.....
-
m4rtin
csendes tag
Sziasztok!
Adaptív fényerő mellett lehet maximalizálni, korlátozni a fényerőt?
Sztem egész jól látható erős fény alatt is olyan 70-80% fényerőn, de felhúzná magát az extra tartományba.
Előre is köszönöm a válaszkat
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Metal topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest