- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Csak hogy tiszázva legyen, a Samsung nem fogadja el az eMAG elektronikus jótállási jegyét. Igaz a lenti cikkben tévéről írnak, de a többi eszköz tekintetében is hasonló a hozzáállásuk.
LinkSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
nVIPER
senior tag
válasz st3v3np3t3r #3894 üzenetére
Nekem már fent van, most 10 után lett elérhető. Nem tudom mi változik, mi bugos benne.. Majd eldől.
-
-
palee69
senior tag
Törölve.
[ Szerkesztve ]
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok
Na megjött a frissítés, nem kicsi, 2,2 GB. Na vajon ez már bug mentes lehet , meglátjuk.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
qltsar
veterán
Hasonlóan voltam én is. S21 FE volt ami még Snapdragonos, de nagyon nem jött be, annak idején visszavittem, ezen kívül meg más SD-s nem volt, és én is Samsungot akartam munka és Watch 4 miatt.
eMAGon amúgy van most galaxis kupon, 5% kedvezmény, tehát 310 az S23.
Legutóbb amikor az S21FE-t vettem, azon Strong&Unique Kft-s matrica volt, ők az egyik cég akik a SES-t üzemeltetik, a másik a Bravophone Kft..
Ha ezek a matricák rajt vannak a dobozon, akkor biztosan hivatalos garanciád van, ha nincs, akkor még lehetséges, hogy "közvetlenül" a Samsungtól szerezték be, vagy ha a samsung.hu / com -ról rendelsz akkor nem lesz ilyen matrica a dobozon, mivel az nem disztribútortól származik.
Viszont GW4-et is eMAG-tól vettem, ott nem volt matrica, viszont amikor szervizeltetni kellett ment ki Romániába. Gyorsan megvolt, ráadásul a szerviznek utánanéztem, és hivatalos Samsung szervizpartner, de ettől még fura volt, hogy nem a TMX-nek ment itthon, de igazából örültem is neki.
Aquanál van chat ott meg tudod kérdezni, anno nekem válaszoltak is ilyen jellegű kérdésre, csak megkérdezed, hogy bolti, vagy gyári garancia vonatkozik a készülékre és megírják.
Én ilyennel használom a Spigen fóliát, értelem szerűen a 23+ változattal: [link]
-
gabo91
aktív tag
Köszönöm a töltőt és fóliát, illetve a tanácsokat.
Kamera hibárol olvasgattam sokat, sajnos ez most ilyen...viszont mindenképpen samsungot szeretnék (óra es a samsung healt stat miatt) s23 az egyetlen ami ilyen méret és kameraban nem visszalépes.
Mai napig olyan képeket lővök az s7edgevel hogy csodálkoznak milyen telefon.... --》 emiatt csakis dualpixel PD autófókusz jöhet szóba (vicces, hogy itt meg pont a fókusz miatt vannak problémák)Garancia.... emagon 335k, azt a plusz 55k-t mondjuk a nyugodtabb garancia miatt megérné.
lehet valahogy ellenőrizni, hogy a készülek magyar piacos, vagy szürkeimport? Imei alapján? (Phone info emlékeum szerint ír(t) annó régiókódot, ez megbizjató információ lehet a hazai samsung garancia kapcsán?
#red13: spiegen fólia mellé melyik tokot vetted? Rugged armor itt is "peremes" ráfog a kijelzőre?
-
válasz EngineerBoy #3885 üzenetére
Próbáld ki az MX Playert...Ha azon is ugyan az a hiba, akkor filmkodek probléma lehet a ludas...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg hogy a VLC-n lejatszott filmek miert szaggatnak időnként?
Van bármi közbe a kijelzo Hz beállításához? -
MrBazsi
senior tag
Megjött a Pitaka tok és a Spigen fólia, így mától élesben is az s23at használom, az s10 4évig kiszolgált, nem tudom h ez ki fog e bírni annyit, de elsőre jó, (bár az ázért a nem sztereó értesítési hangért csesztetni fogom az ügyfélszolgálatosokat a membersben)
Viszont az üzemidő az szinte hihetetlenül jó eddig. Látszik azért a 4 év fejlődés. -
Wheelbarrow
aktív tag
Néhány vásárlási jó tanács a szervizből, például a garancia. Az olcsó gyanús.
[link] -
qltsar
veterán
Kb. 8 hsz-szel előtted pont volt ez beszélve, fólia is 10-20-al előtted linkelve .
Aqua-ban ismét van jó áron 279k -> Számolj a bolti garival, Samsunghoz nem fogod tudni vinni, nem véletlenül ennyi.
Blitzwolf-ban néztem [link] mert van rajta usb csatlakozó és C is.- > Valószínűleg SFC 1.0-t nem viszi, tehát nem fogod tudni 25W-tal tölteni a telefont.
Ha van USB C csatlakozó töltős laptopod, akkor ezt a kombót javaslom, ezzel SFC 2.0 is megy (45W S23+ / Ultra), és laptopot is tölti: #3654
Fólia: Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit"
Ezen kívül nézz körül még neten, hogy ne fuss bele abba, ha extrémen zavar az S23/S23+ (S22/S22+) kamerahibája, aztán a végén megvennéd, elpazarolod a fóliát, aztán elállsz a vásárlástól: [link]
Az általam tesztelt összes telefonban jelen volt a hiba, illetve a topicban megosztott mások által készített képeken is jelen van, úgyhogy kb. 99% esélyed van, hogy a tiéden is ilyen lesz, erre készülj fel.
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
gabo91
aktív tag
Sziasztok,
S7edgem (2017áprilisi vásárlás) nyugdijaznám, S23 a kiszemelt.
A kis egykezes méret miatt nagyon szimpatikus, Aqua-ban ismét van jó áron 279k).Szeretnék tanácsot, segitséget kérni.
Kérdesem, hogy milyen töltőt tudnátok ajánlani?
Blitzwolf-ban néztem [link] mert van rajta usb csatlakozó és C is.Illetve üvegfólia, fólia tekintetében spiegenben vagy ultimate shieldben [link] (itt van tok+üvegfólia csomagban) gondolkozom tudtok olyamt ajánlani ami a tokkal is kompatibilis?
Rugged armor spiegent hasznaltam eddig csak a perem felnyomja a fóliát, emiatt kérdezem a kompatibilitást.Öngyógyító fólia vagy üvegfólia inkább a javasolt?
Köszönöm
g -
eszakas
senior tag
A SIMPLE Clasic-ot használd. Annál tudod beállítani a kártyát fizetési eszközként az NFC menüben. A sima SIMPLE csak VISA kártyát digitalizál azt meg nem mindenütt fogadják el.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
-
Peathee
senior tag
válasz eszakas #3869 üzenetére
Nekem ez van fehérben: Samsung fehér 45W
De igazság szerint 3-4 naponta van csak rádugva. Napi 1,5 órát vezetek, addig tölti a kocsi az Android autó miatt, az irodában meg van egy vezeték nélküli töltő is. Azon is szoktam tartani. -
-
qltsar
veterán
válasz MikeWazowski #3864 üzenetére
"Reliable source @UniverseIce" ... "Because some users found bugs in the update in Europe in June"
Nem is rolloutolt EUX ...csak APAC.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Én régóta - itthon is - Curve-öt és Revolut-ot használok (Gpay / Garmin Pay). Előbbi mögé bármit betehetsz, utóbbinál pedig "végtelen" virtuális kártyát csinálhatsz (nekem a fizikain kívül van egy az órához, egy az online fizetésre, és ott van még az "önmegsemmisítős" kártya).
-
red13
tag
Sikerült aktiválnom a simple payt, tesco, lidl azonnal tudtam fizetni, viszont gyógyszertárban, dm-ben többszöri próbálkozásnál is azonosítást kért, amit megtettem, de semmi nem történt. Mi lehetett a gond? Van valami jobb alternatíva? google wallet?
-
qltsar
veterán
válasz MikeWazowski #3855 üzenetére
Akit érdekel, itt bővebben lehet olvasni erről: [link]
-
red13
tag
Hogyan tudom alapértelmezetté tenni a simple pay plust? Nfc menüpontban csak a google pay, wallet tslálható meg.
-
migabi24
nagyúr
válasz MikeWazowski #3855 üzenetére
Már kiadták
-
Mike81
senior tag
válasz hepibáb #3851 üzenetére
Ez a kamerára [link] Ez pedig a kijelzőre [link]
De szerintem a kamerára ez is bőven megteszi nem rossz gyártó és még olcsóbb is [link]
Nincs kivágás a kameránál. De én ezt nem.is bánom. Nem.is értem miért kellene, csak bele ül a kosz. A funkciójában meg nem zavarja.[ Szerkesztve ]
-
hepibáb
tag
Kivéve, ha vesz egy asus rogot sztem. Én sem játszok ezzel a gensinnel, csak a tech2ös emberke mindig azzal teszteli a procikat, én is azért töltöttem le, hogy lássam hogy fut a samun, de nem játszok vele. Amúgyis egy 6.1es kijelzőn kényelmetlen játszani. Nekem pont azért tetszik a samu, mert zsebbarát.
-
hepibáb
tag
válasz Ricardo #3820 üzenetére
Én általában 1080p 60 fpssel szoktam videózni, mert a vlc nem annyira játsza le a nagyfelbontásu 4k vagy 8k videót a gépemen. Lehet a gépem a gyenge, meg nem is foglal annyi helyet egy full hd videó, mint egy 4k vagy 8k. Ha van az embernek 4k-s vagy 8-ks tv-je akkor lehet látja a különbséget, de monitor vagy laptopon nem jön ki a különbség sztem. Tudom hogy a samu 8k 30 fpssel is tud felvenni, azt nem vágom 1080ban csak 60 fps a max? mert mobilarénán ír 1080p 240 fpst is, csak azt nem találom, hol lehet beállítani a mobilban. Szoval biztos jó videókat csinál a samu, de én inkább fényképezek.
-
=WiNTeR=
senior tag
FYI amennyiben valaki esetleg még nem ismerné: ha érzetre igazán szélsebes rendszert szeretne, akkor developer módban érdemes valamennyi animáció beállítást 0,5x-re levenni. Ez még az őskövület S7-en is drasztikus változást eredményezett.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
EAndrew
aktív tag
Ezt gondolom már olvastátok: [link] June 2023 security update.
Esetleg valakinél jelzett már?"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
MrBazsi
senior tag
Srácok az s22 való fólia elvileg jó lehet S23ra, valaki rakott már fel? azért az árkülönbség a kettő közt kb 40-50% ha spigen, ha gyári...
-
gulyasa
őstag
válasz venom8888 #3833 üzenetére
Ha jól emlékszem azt valahol a Google-fiók beállításaiban kell megadni, ami "globálisan" érvényes lesz az összes Google appra...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
knltuning
tag
válasz alex devil #3835 üzenetére
Alin olcsóbb, és tökéletesen tölt.
-
qltsar
veterán
válasz alex devil #3835 üzenetére
Ezzel biztos, hogy jó lesz [link] Kábelt is tartalmaz, ami elbírja az SFC 1.0-t.
-
qltsar
veterán
válasz alex devil #3831 üzenetére
Ezzel valószínűleg az SFC 1.0 sem fog menni, gondolom sima S23-mat akarsz venni, az azt tudja maximum.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A play aruhazban hogy tudomegvaltoztatni az orszagot? Uk bol jottem,es nincs lehetosegemas.orszagot beallitani,nincs olyan opcio.
-
nikilauda
senior tag
válasz alex devil #3831 üzenetére
Én nem ezt venném, hanem PD 3.0 töltőt. Ha jól látom a linkelt nem ilyen.
-
alex devil
senior tag
Kérdezek még egy hülyeséget mielőtt megveszem, bocs
BlitzWolf BW-S6 30W töltővel bátran adhatom neki a kakaót?
Kinéztem egy zöldet a Telefonpont.hu-n.S23
-
ALSAM
csendes újonc
Sziasztok !
Az S23-as szériáknál hogyan működik most a készülékbeszámítás (samu-com)? Vannak trükkök? Köszönöm a segítségeteket. Jöhet privátban is ha nem publikus -
Palesz191
aktív tag
válasz EngineerBoy #3821 üzenetére
Mostanában kalap**ar... Mindenki írja egyfolytában megerősítést kér és társai.
Újra regisztrálom a kártyámat, 2-3 fizetés után folyton jelkódot/ujjlenyomatot kér és nem lehet érintéses fizetést végrehajtani.. . -
EngineerBoy
junior tag
Ooh értem köszönöm
-
nikilauda
senior tag
válasz EngineerBoy #3826 üzenetére
Ezt írják:
OTP MasterCard/Maestro kártyádat, vagy Simple kártyádat a Simple Classic alkalmazásban használhatod érintéses mobilfizetéshez, NFC képes Androidos készülékeken.
OTP Visa bankkártyádat a megújult Simple alkalmazásban digitalizálhatod
érintéses mobilfizetésre.[ Szerkesztve ]
-
nikilauda
senior tag
válasz EngineerBoy #3824 üzenetére
Beállítások / érintésnélküli fizetés/ Simple classic app kiválasztása
-
EngineerBoy
junior tag
válasz st3v3np3t3r #3822 üzenetére
Azt hogy tudom megtenni?
-
válasz EngineerBoy #3821 üzenetére
Szia. Kell képernyőzàr,az nfc alatt be kell àllítani mint alapértelmezett fizető app
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Simple appot hogy tudom beallitani erintes nelkuli fizetesre?
Valamiert nem igazán akar működni -
-
hepibáb
tag
lehet most sokan megköveznek, de sztem nem olyan gyors a mindennapokban átlagos felhasználásra az s23. Én egy realme gt mastert vátottam erre, aminek snapi 778g a procija, mellesleg párhuzamosan használom mind2 telót. Sokáig is volt samsungom, ezért is váltottam tavaly vmi másra, azt most visszatértem rá. Realmen sokkal gyorsabb és többször is felold az ujjlenyomatolvasó, rendszerre sokkal gördülékenyebb, lehet az optimalizálás miatt. samsungon már vettem észre lassulást spotifyon, amin realmen nem. Lehet hogy ilyen gensin impact nem olyan szépen meg jól fut a realmen, de vhogy sokkal gyorsabbnak tűnik a realme rendszere. Nem rossz a samsung, meg szeretem a márkát, sok samum volt a realme elött, de nem érzem, hogy 3x jobb lenne a samu a realmevel szemben. kamerában sem találok akkora elönyt. [Realme] [S23]
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #3796 üzenetére
Igazából nem gondoltam volna, hogy az enyémet felülmúlod, néhány rész kiemelve ami kritikán aluli egy ilyen készülékhez képest, de nálad valami más is lehet, nem volt koszos a lencse?
Szörnyen rossz ez a kép, és a "banán" formát sem lehet belerajzolni vizuálisan, mert sokkal több helyen szétesett a fókusz.
Néhány részen jelölve lett pirossal ami katasztrófa, zölddel ami jó - és pont emiatt érthetetlen az out of focus területek közvetlenül a zöld részek mellet.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Még mindig nem költöztem át a telóba teljesen, megvárom a pitakát, de 2ó sot után 81%-on áll az akku na ilyet eddig egy S szériás teló sem tudott...
-
knltuning
tag
válasz alex devil #3800 üzenetére
S7 óta eltelt pár év. De elmész és megnézel egy kiállított darabot és jol megnyomkodod. (am nagyon gyors mindenben és be lehet állítani, h a rendszer soha ne lője ki, így mindíg olyan gyors marad)
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz TODI1111 #3808 üzenetére
Simán lehet amúgy hogy mindig egyforma időben nyílik meg, csak bizonyos idő alatt már az agyunk is " trüközzik "
Szerintem átlag ember nem tudná megmondani hogy 100 vagy 150 ms.
Másfelől simán lehet hogy egy nagyon minimális késleltetés van az app megnyitás előtt.
De gondolom függ az hogy mennyire komplex az app, egy tárcsazó app esetén ugyebár be kell tölteni a hivás listát, meg adott esetben a névjegyeket is. -
TODI1111
veterán
válasz aprokaroka87 #3807 üzenetére
Nem tudom, hogy ennél a készüléknél megnyilik-e. Nekem ultrám van és eddig bármikor rányomtam a "telefon" ikonra egyből megnyilt. Nem vettem észre semmi várakozást. Mondjuk nem tudom észrevenném-e ha elsőre 0,3 volna fél nap múlva meg 0,7.
-
TODI1111
veterán
válasz aprokaroka87 #3804 üzenetére
Abból pont nemtudod meg, hogy fél nap pihenő után a rendszerappot is "korlátozza-e " mivel így pont te teszed inaktívvá.
Arról van szó, hogy azt szeretné tudni ha a tárcsázó szempillantás alatt megnyilik akkor fél nap készülékhasználat után is olyan gyors vagy akkor már pár tizedet várni kell amíg betöltödik?
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
"A tárcsázó simán elindul amikor rányomok akkor is ha nem használtam egy fél napig vagy pár tizedet várni kell amíg betöltödik?"
Ezt azért nehéz kipróbálni. Képzeld el, hogy elmegy a boltba megnézi a tárcsázót ami szempillantás alatt nyilik. Ezután vár az üzletbe egy fél napot úgy, hogy senkinek nem engedi megnyitni a tárcsázót az adott készüléken, mert ő arra kiváncsi, hogy fél nap után is szempillantás alatt nyilik-e meg
-
dussy
őstag
Szerintem akkor jársz el jól,ha kipróbálod valahol.
Amihez hasonlítani próbálod az egy 7 évvel korábban megjelent készülék... -
Corsa02
őstag
Nálam pikk-pakk megnyílik, egyből, semmi lagg vagy várakozás.
The Truth Is Out There --->