- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Off:
Szerintetek van értelme egy új S23+-nál eSIM-re váltani?
Mit nyerek vele? (igazából, amivel elszeretnék adni nekem - ha ellopják, akkor ....- , az nálam nem fog felmerülni)
Thx -
gulyasa
őstag
válasz Lami66 #14589 üzenetére
S23+ mozgó hajón kézből
Pro mód, ISO 50, F1.8, WB 10000K
ISO-val és a színhőmérséklettel talán lehetett volna még játszani...
Gcam akkor épp nem jutott eszembe.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
őstag
válasz Rinocerosz #14596 üzenetére
S21FE
-
őstag
válasz Rinocerosz #14594 üzenetére
Az már nincs meg (P30), de az is tud ilyet.
Ez bizony szintén egy Samsung.
És előre lelövöm a következő tippet: nem Ultra. -
őstag
válasz Rinocerosz #14592 üzenetére
Fent van, de minek...
Itt az állitgatás nélküli fotóképesség volt összehasonlitva."iPhone13...talán". A másik oldalon tessék keresgélni. Nem is kell túl messzire menni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
E heti S23 frusztrációmat olvashatjátok, vagy inkább láthatjátok.
2 naplemente 2 telefonnal nagyjából egy időben nagyjából egy helyen (lehet tippelni melyik milyen telefonnal készült)
-
qltsar
veterán
válasz Attix70 #14584 üzenetére
Leiras alapjan nem tudja a Samsung fele fast charge-ot (SFC 1.0) ami 9V/2.77A.
Erre erdemes odafigyelni, mert sajnos a Samsung nagyon haklis ra.
Csak 9V/3A van feltuntetve, de, ha nem tud valtani 2.77-re, akkor csak sima "fast-charging"-al fog tolteni, ami elvileg 15W (5V/3A).
Persze ettol meg lehet, hogy mukodik, de a szabvany nincs feltuntetve, igy erdemes atgondolni vasarlas elott.
Ez a Baseus pl. tudja: link
[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok, pár napja megérkezett eme töltő (töképetesen működik) 4.5 dollárért lehet venni a "3 termék" esetében : https://www.aliexpress.com/item/1005005772004800.html
Vezeték nélküli (ebből már magy 5db-ot vettem ismerősöknek is) : https://www.aliexpress.com/item/1005006909409897.html
Remélem segítettem valakinek (S23 van)Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Badboys
őstag
A temu annyiból jobb, ha nem tetszik a rendelt termék kérdés nélkül azonnal vissza igényelheted az árát, de max 90 napon belül bármikor. Az alinál ez nem működik még akkor sem, ha jogos a vissza igénylés.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
kelly416
veterán
válasz Fuvaros #14575 üzenetére
Én inkább aliról vásárolnék és kimondottan Baseus, vagy nagyon végső soron Ugreen terméket, semmi mást.
Szerk.:
A temun eddig mindig mindent drágábban találtam mint alin. Ha mégis olcsóbb, akkor kiderül róla, hogy az nem töltő csak töltővezeték vagy nem az a márka, csak hasonló.[ Szerkesztve ]
-
titán
Észrevettem, hogy általában többször is szerepel egy alkalmazás a megnyitottak között. Például nézegetem a galériát, majd mással foglalkozom, később fotózok egyet, megnézem a képet. Ezután ha ránézek a futó alkalmazásokban, két galéria van megnyitva. Jó ez így, vagy érdemes rajta állítani, ha igen, hogyan?
-
Fuvaros
senior tag
temuról rendelhető hozzá jó vezetéknéküli töltő? ami tokban is tölt
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
zedorf4
csendes tag
válasz zedorf4 #14544 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
S23 a telóm. Sok gcammal próbálkoztam , de egynél sem működött a gömbpanoráma mód.
Végül Technoman által javsolt Street View appot próbáltam meg és ez úgy néz ki hogy működik. Én frissítettem a legutolsó verzióra (2022.okt.31.) és azzal is működik.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
qltsar
veterán
Ez nem a vadiuj akku, hanem a hibas/kamu akkumulator kijelzes.
Idovel jobban beall majd, a vegeredmeny pedig egy fokkal jobban kamumentesebb akksikijelzes, mint iPhone-nal.
10% kornyeketol tenyleg nevetsegesen gyorsan merul, realisan nezve kb. 17-20% kozotti kijelzesnel lehetsz tenylegesen 10%-on.
-
qltsar
veterán
válasz jano_77 #14560 üzenetére
Vezetek nelkulit irt, azzal melegedni fog jobban, mint alapbol a kabelessel.
Max '15W'-ot tud felvenni, ami degradalodik, ha kicsit mashogy rakod oda, vagy tokban van a telefon, es az idojarasi viszonyok, valamint az akku toltottsege is befolyasoljak.
S23+om ota hasznalok egy Amazonos allvanyt amivel a Watch 6, Buds2Pro es a telefon is toltheto egyszerre, es az ejjeliszekrenyen egy sima padot, ami 10W max.
Nyaron max 40 fokig engedi felmelegedni, innettol mar karosodhat az akksi. Ha ilyen a szituacio, akkor, ha kepes tobbre a toltopad leveszi a leadott maximumot amig le nem hul.
Az allvanyomban van egy kis ventilator is, ami huti a telefont valamennyire.
2 eve hasznalom ezt, azota mukodik: link
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Lami66 #14559 üzenetére
Nekem nem szokott meleg lenni a telefonom mikor felteszem tölteni vezetékesre. Igaz én csak 80%-ig töltöm, ott lekapcsol a töltés automatikusan, addig meg elég gyorsan felkúszik, gyakorlatilag reggel mire elintézem a mosdót és felöltözöm, kész is van.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
őstag
válasz jano_77 #14556 üzenetére
Egyszerű a képlet. Minél nagyobb teljesitménnyel töltöd a telefont, annál jobban melegszik. Nekem 10 wattal tölt a qi töltő. Kell neki 3,5 óra mire feltölti a telefont, de az éjszakába belefér. Viszont ilyen teljesitmény mellett csak langyos a telefon töltés közben, vezetékes töltéssel jobban melegszik.
-
grafnet
veterán
válasz jano_77 #14556 üzenetére
Nem pont ilyet használok, de a Qi töltés mindig melegszik, melegebb mint a madzagos.
Tud kellemetlenül meleg lenni a telefon tőle, de ez inkább olyankor, amikor valami komolyabb dolog futtatása miatt merül és fel kell tölteni.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
jano_77
nagyúr
Használ esetleg vki ilyen töltőállványt?
Az érdekelne, hogy tényleg durván melegíti az eszközöket, mint ahogy a Samsung Store-ban mondták? Illetve, hogy mik a tapasztalatok, pozitív vagy negatív inkább?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Technoman
őstag
-
Technoman
őstag
Ha bele vauzhatok....
Gondolom itt a 360°-os képek készítésére alkalmas szoftvert/módot keresi a zedorf4 kolléga.
Ha ezt -ami egyébként nekem sem működik a leírásban szereplő GCAM appon a dolog- akkor érdemes esetleg letölteni egy régebbi Street View appot (úgy emlékszem, hogy a 2022 május utáni appoknál hivatalosan már nem mükszik ez a szolgáltatás)
Szeretek túrázni és szeretem a 360°-os képeket, amit a régebbi -pár napja lecserélt telómon (P30 Pro) is sokszor használtam, ahogy az "új", mostani telómon (S23+) is használom (pont a hétvégén)
kelly416 kollégának abban igaza van, hogy erre a céleszköz a tuti (én régebbi egy Samus gömbkamerával bohóckodtam, (talán Gear 360 volt a neve), Hiba nélkül illesztett, csak hát a kép minősége olyan volt, amilyen (ne felejtsük el, majd 10 éves "játszós" kameráról beszélünk) Az út másik végén persze, ott van pld az Insta 360 család (már kint van a 4-es is) Csak hát az ára nem igazán baráti (200-230k) és még nem a legdrágább eszközről beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz zola899 #14549 üzenetére
Na így hátha érthetőbb. Ne egy helyben topogva forgasd a telefont valahogy így, hanem próbálj a kamera lencsére koncentrálni, hogy az minél jobban egy helyben maradjon miközben körbe forogsz gyakorlatilag a telefon körül.
A piros a kamera által bejárt út, a barna a kamerát tartó egyetlen ember és a kék a lábad nyoma a padlón. A második képen csak azt próbáltam ábrázolni, hogy Te mész a telefon másik oldalára. Fókuszban a kameralencse és a fókuszt ne mozgads ide-oda.
Így lesz talán olyan a végeredmény, amilyet szeretnél.Mondtam, hogy nagyon sokat fényképeztem így évekkel ez előtt, tudom hogyan készül a kép. Hülyének néztek, amikor gugolgattam a telefon alatt a Meteorák környékén vagy a tengerparton 9 évvel ez előtt, de a képeim eléggé jók lettek és nem igazán látszik az összeollózás nyoma. Csak a lábamat nem tudtam kihagyni a képből.
Viszont kint sokkal könnyebb jó képeket lőni, mert a nagyobb távolságok kegyesek az ollózásnál. Egy szobában nagyon fontos a fókusz.
Szerk.:
Nem értettelek félre, nem beszélünk el egymás mellett, csak mondtam hogy sokkal jobb eredményt lehet kapni céleszköztől. Az alkalmazással sokkal nehezebb jó képet lőni, alkalmazkodni kell fizikailag is hozzá, a céleszközzel csak kattintasz.
Ha ezt #14548 elolvasok még egyszer, leírtam, hogy sok képet csináltam így, de elegem lett a hibából és vettem céleszközt.De akkor Neked nem írok többet, bocs hogy Neked válaszoltam és nem az eredeti szerzőnek.
[ Szerkesztve ]
-
zola899
tag
válasz kelly416 #14550 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett...
A GCAM applikáció photo sphere módjáról volt és van szó, nem másról!
Nem akciókameráról, megvásárolható Xiaomi kütyükről és társairól!Csekkoltam a kütyüt amit belinkeltél.
Köszi a tippet amúgy, fajin kis ketyere, de még 1x leírom, itt egy applikációról beszélünk.Amit ha a saját szemeddel nem látsz, nem próbálod ki milyen a működési elve, akkor tárgytalan az egész.
Arról nem is beszélve, hogy engem annyira nem is érdekel a téma, "zedorf4" nevű felhasználótól indult az egész 🙂
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
kelly416
veterán
válasz zola899 #14549 üzenetére
Nem. Nem egy helyben állsz és forgatod a telót, hanem megpróbálod magát a kamerát fixen egy pontban tartani, mintha egy oszlopon oda lenne rögzítve és Te sétálsz körbe a kamera körül.
A kép egyetlen egy pontból kellene elkészüljön, ezt próbáld szem előtt tartani. De mindjárt csinálok egy képet, hátha úgy érthetőbb lesz. -
zola899
tag
válasz kelly416 #14548 üzenetére
Nem igazán értem azt amit írsz...
Rakjam le a telefont és én járkáljak körülötte?
What?A világot nem tudom a telefon körül forgatni 🤣
Nem tiktok táncos videóról van szó a kamera körül rohangálva, hanem a körülötted lévő világ megörökítéséről, amihez fogod a telefont, és körbefotózod 360 fokban azt amit látsz, és úgy, hogy az app kéri (!!!).
Feldob pontokat, amire rá kell irányítanod a kamerát, legyen az fent, lent, jobbra, balra, elöl, hátul.
És egyszerre csak egy kis részt tudsz megörökíteni, nem úgy működik, hogy pikk pakk 360 fokban körbeforgatod, mondjuk gimballal, stabilan, és kész is.
Amint érintesz egy olyan területet, amiről már készült kép, akkor a meglévőbe belelóg az új, és torzul az egész.Tudom mit akarsz mondani, csak lehet rosszul fejezted ki magad.
A másik meg, hogy a gcam határozza meg, hogy hova irányítsd a kamerát. És rohadtul pontatlan.De később kipróbálom kint a természetben, embermentes helyen is. Bár a működési elve kint ugyanaz, mint bent, szóval túl sok jót nem várok el tőle.
-
kelly416
veterán
válasz zola899 #14546 üzenetére
Annak idején nagyon sok képet csináltam így. Próbáld a kamerát egy helyben tartani, azaz Te járkálj a telefon körül. Nagyon sokat segít a végeredményen, főleg kis helyeken.
De évekkel ez előtt vettem egy ilyen kamerát, ez egy klikkel megoldja és nincs hiba. Ráadásul videót is lehet vele csinálni. Ha a jó végeredmény a fontos, akkor ezzel jobban jársz, mint a forgatós trükkel, bár a forgatósra szándékosan többször is fel tudsz tenni 1-1 személyt. -
zola899
tag
válasz gulyasa #14545 üzenetére
A sima és a + verzióval viszont nem működik, csak az Ultrával, ahogy írtad is (tesztelve).
Ami nekünk, nem ultrásoknak megy:
port: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/f/dl73/ (samsung.apk)
config: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-bigkaka-07/ (értelemszerűen a megfelelő típust kiválasztva).A port installálása és config importálása/betöltése után az "ex" kamerát kell kiválasztani, majd a módok közül a gömbpanorámát.
Nos, elöljáróban annyit róla, hogy működik, de szar...
Nem képes úgy összeollózni, hogy ne legyen ugyanaz többször is lefényképezve, és a végeredmény ne legyen torz.Egy kb. 20 m2es nappaliban próbáltam, és ahogy stabilan forogtam szép lassan körbe, szépen exponálgatott, viszont egyes tárgyakat duplán fotózott.
Bárhogy is ügyeskedtem vele, nem lett tökéletes.Ma tesztelni fogom kint is, megpróbálok összehozni valami fasza tájképet. Lencsét nem lehet változtatni, gondolom az 1x-et használja. Ami közeli tárgyaknál lehet nem szerencsés.
Majd kiderül.
De ha kint, nagyobb térben is ezt produkálja, még gimballal is, akkor instant törlés.Jópofa feature, de amúgy se használnám szerintem, normál fényképezésre ott van az LMC, ami a legjobb számomra.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz zedorf4 #14544 üzenetére
Nem írtál típust...
A Reddit fórum, amit találtam, ott azt írták ez jó S23U és S24U-hoz is:
8.8:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/f/dl40/3/Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki feltenni egy olyan gcam telepítést aminél működik a gömbpanoráma mód? Nálam az összefoglalókban lévő 2 leírásban szereplő gcam egyikénél se működik. Egyébként csak ezért használnám a gcamot.
Előre is köszönöm! -
gulyasa
őstag
Nálam:
- SIM1: Domino - hívás és üzenet
- eSIM (=SIM2): Vodafone Mobilnet XXL - mobilinternetElőször fizikai SIM-ként használtam a V-s mobilnetet, még előtte DIGI Mobil kártyám volt a SIM2-ben, miközben a SIM1-ben az elejétől fogva Domino van (én magam ritkánt indítok GSM hívást, az elérhetőségem miatt tartom).
Három fő funkció között határozhatod meg a preferált a SIM-eket: 1. Hívásokra (pontosabban hívás/fogadás), 2. Üzenetek, 3. Mobilinternet-kapcsolat.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
titán
Okozhat bármi kavarodást a telefonon, hogy ha a vodafone sim kártya mellé beteszek egy telekomost? Be lehet pontosan állítani, hogy melyiket használja hívásra és mobilnetre, akár keverve is?
-
G@ben
addikt
Hogy lehet kikapcsolni azt az értesítést, hogy valami programot mélyaltatásba tesz? Vagy legalább hang nélkül tegye, mert nem örültem hajnalban, amikor.megszólalt.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
gulyasa
őstag
válasz Technoman #14537 üzenetére
Egyszerű oka van, miért nem megy a gyorstöltés: a Huawei adaptere nem PD szabványú.
A Samsung által (is) használt gyors (25W) vagy szupergyors (45W - csak a Plus és Ultra változatoknál) töltéshez vagy vegyél Samsung gyári töltőt vagy PD-s GaN adaptert.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz migabi24 #14536 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem lenne töltés terén.
Egy S23+ boldog tulajdonosa lettem pár napja, ami a régi P30 Pro-mat váltja.
Jelenleg a P30 Pro 40W-os töltőjét használom a Samunál, aminél nem látom, hogy gyors töltésem lenne , mivel semmit sem ír ki és cca 1,5 óráig tart, amig feltöltöm pld 40-50%-ről (minden be van kapcsolva, ami a gyorstöltéshez kell) Ezt a Huawei egyébként jelezte is a régi telómon, töltésnél.
Ha megvenném ezt az EP-T4510 Hálózati USB-C töltőt (pld), amihez gyári USB kábel is jár meglenne az "örömöm"? Azaz, jó multi szokás szerint, nem kéne még hozzá külön "gyors USB madzagot" vennem? (olvasgatva a fórumot, többen írtátok, hogy ezek a gazdaságos csomagok néha nem gyári, eredetiek)
A másik a PowerBank lenne. Ez jó lenne hozzá, tudná adni pld túrázásnál azt a gyorsaságot, mint a gyári hálózati töltő?
thy -
migabi24
nagyúr
válasz StarKiller89 #14535 üzenetére
Meg, csak valszeg gazdát cserélt
-
jUUh
addikt
válasz kelly416 #14533 üzenetére
"Az ingyen mehet, de engem is lecsesztel annak idején a postaköltség miatt."
Anno engem is lecsesztek ezért, csak azért Részemről egyébként se most se akkor nem volt gáz, csak anno' moderáltam azt a topikot, itt nem, csak jeleztem, nehogy baj legyen valakinek.
Egyébként jó a Liquir Air, de Pitaka-hoz, meg amit pl. linkeltél ahhoz képest jóval bumszlibb. Mondjuk pl. leszedni-megmosni praktikusabb, amit én naponta megcsinálok.
Samsung Galaxy S23+
-
kelly416
veterán
Az ingyen mehet, de engem is lecsesztel annak idején a postaköltség miatt.
Szóval a felajánlás ok, a jelentkezés és a sorszámozás szintén, a többit viszont privátban.Nem mellékesen engem is érdekelt volna, de körülbelül csak egy napig. Kipróbálni, megnézni hogy miért rajongtok annyira. Én jellemzően tok nélkül használom a telefont. Ha mégis teszek felt tokot, akkor egy ilyet használok. Nekem fontos hogy minél vékonyabb legyen, illetve a magsafe tartóhoz illeszkedjen.
-
Rinocerosz
őstag
Gyors voltam[ Szerkesztve ]
-
kalolaci
senior tag
Engem is érdekelt volna. 😀
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
srácok, szakmai topikban tilos
Samsung Galaxy S23+
-
ndlx
aktív tag
Rinocerosz kolléga írt rám elsőnek, még várom a válaszát, hátha nem kell postáznom
De jelzem, ha esetleg rajtam maradna. -
TTomax
félisten
Engem érdekelne, köszönöm!Levélként jó lenne, írj egy számlaszámot hova utalhatok.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok,
Van otthon egy ilyenem elfekvő nem használt:
Spigen Liquid Air Green Samsung Galaxy S23Nincs szívem kidobni. 23+ lett 23 helyett. A doboza nincs meg sztem.
Ha valaki szeretné, elviheti. Vagy levélként is mehet, elég lapos.
A postaköltséget kérem cserébe -
samu74
addikt
válasz ArthurShelby #14498 üzenetére
Annyi ha Home.csc van kiválasztva akkor megmarad a .tmh meg az adataid.Viszont ha adott romnak a csc-jét rakod fel akkor töröl mindent, cserébe lakhatod be újra a telefont. Viszont megszabadulsz a telekomos marhaságoktól.
-----------
-
GeOg
csendes tag
A túlszaturálás nem hiba hanem feature samsungon .
A képekdinamikatartományadinamikája a főkamerával 12megapixelen nálam jó. Botrányosan szar sosem volt, legalábbis ha nem voltam nagyon béna komponáláskor. Én telefonon töbnyire point and shoot módon fotózom, szóval az expozíciót a gépre hagyom. Innentől kezdve persze a telefon dönti el, hogy mi a hangsúlyosabb. Olyan van, hogy ízlés szerint én inkább alulexponálnék, hogy mondjuk drámaibb legyen egy naplemente a háttérben, de a telefon azt gondolja, hogy az előtérben lévő személyek a fontosabbak. Viszont bőven van visszanyerhető részlet a fényes részeken, amit akár automatikus szerkesztéssel is jól megold a szoftver.Samsung S23, Huawei Watch Fit SE
-
S@c@
őstag
válasz alex devil #14518 üzenetére
+1
-
StarKiller89
senior tag
-
Móci
addikt
+1
Néha szuper képeket lő, viszont van, hogy extrémen túltolja a színeket, pláne a piros árnyalatokat.
Amúgy dugják fel maguknak a forgós széket, hogy a bánatba lehet így elkúrni az üzemidőt. Az utolsó három frissítés óta sokkal rosszabb a helyzet."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
jUUh
addikt
"Az S23 gyengesége nem a kamera, hanem az ujjlenyomat olvasó. "
Amióta február óta megvan, szerintem kevesebb mint 10 alkalommal nem ismerte fel. Volt előtte több optikai szkennerem, azok nem voltak jók.
A kamera nem rossz, de gyakran túlszaturál, a dinamikatartománya botrányosan szar néha, nem találja el. A banánozás engem nem érint, de tudni kell róla. Videók nagyon jók, de a HDR10-es felvételek igazából felhúzzák a highlights-ot, és kész.
Samsung Galaxy S23+
-
GeOg
csendes tag
válasz Prophyte #14510 üzenetére
Két kiváló telefon. Az S23 gyengesége nem a kamera, hanem az ujjlenyomat olvasó. A kamerája kifejezetten jó, a topic közvélekedésével ellentétben. Az IPhone 4pro kamerája ettől függetlenül lehet bőven jobb, bár azt nem használtam. Nekem fontos a kamera,és abszolút elégedett vagyok vele. Makróra nem használom. Más körülmények között mindig tudtam szép és használható fotókat lőni. Ha valaki hobbifotózáshoz valamiért nem fényképezőgépet hanem telefont vesz, az nézegessen a fotós mobilok között. Az S23 egy kompakt jó telefon szinte minden helyzetben, kamerában is. Semmiben sem a legjobb, de mindenben erős szintet hoz.
Samsung S23, Huawei Watch Fit SE
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Kíváncsi lennék a véleményetekre, dilemmában vagyok. Egy S20FE-t szeretnék lecserélni. Testvérem megválna iphone 14 Pro készülékétől baráti áron, jó állapotban. Ugyanakkor csábító az S23 valamint az S24FE is újonnan. Utóbbit is le lehet hozni 200 környékére mindenféle variációval.
Használtam már IOS-t, jelenleg itthon is van egy ipad, a rendszerek előnyeivel-hátrányaival tisztában vagyok. Nem tudok dönteni.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek? -
agaron
tag
válasz gulyasa #14508 üzenetére
Igen, ezen gondolkoztam en is. UAG Pathfinder tokot hasznalok, es igazabol egy minimal res volt a tok pereme es az uveg kozott, ahol megserult az uveg mind a 2 alkalommal, azert volt gyanus nekem is. Persze valahol ez a dolga, hogy az uveg seruljon ne a kijelzo, csak azert koltseges surun cserelni es kicsit tobbet vartam valahol. Illetve megertenem, ha extrem korulmenyek kozott tortenik ez, de max azt tudom elkepzelni, hogy par percre a kocsikulcs melle kerult a zsebemben es megsertette, kb ennyi az extrem igenybevetel nalam.
Steam Deck | PC | PS5
-
gulyasa
őstag
válasz agaron #14507 üzenetére
Az első és eddig egyetlen Spigen üvegfólia van az S23 Plus-omon a kezdetek óta (kb. másfél éve). Semmi baja.
Lehet, a tok miatt sérül a saroknál - ha egyáltalán használsz tokot...[ Szerkesztve ]
-
agaron
tag
Sziasztok!
Fél év alatt a második Spigen üveg kijelzővédő ment meg amúgy nem extrém használatnál (irodai munka, es mellette se csinálok olyan extrém dolgokat). Úgy veszem észre, hogy a üveg széle lehet megnyomodik, majd pokhalosan vegigreped és általában bukta az ujjlenyomat olvasás, mert ott is repedt. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is járt így? Illetve ha van jobb üveg ajánlat a telefonra, azt megköszönöm.
Steam Deck | PC | PS5
-
ClioRS
őstag
válasz alex devil #14501 üzenetére
Még azt próbálhatod meg, hogy az alsót nem automatikus kapcsolódásra állítod át, így a felsőhöz mindig csatlakozik, ha meg kell az alsó akkor manuálisan rákapcsolódsz.
-
winbox
senior tag
Digi routert bridge módba kell tenni és ha tud mesh-t a fenti router akkor venni kell hozzá egy olyat lentre is, ez lenne a mesh rendszer lényege, hogy a router szabályozza hova csatlakozol jelerősség alapján. Ha nem tud mesht, akkor ajánlom otthonra az ASUS routereket, belépő kategóriában, otthoni felhasználásra tökéletesek.
-
Klusi86
tag
Akkor kapcsolna automatikusan, ha nem két külön nevű wifi hálózat lenne, hanem csak egy, ergo a fenti router csak AP módban lenne és az SSID is ugyanaz lenne mindkettőnek.
De amúgy van egy beállítás rá, de nálam ki van kapcsolva, mert az AP-k oldják meg ezt a feledatot.
[ Szerkesztve ]
-
Hachiko95
aktív tag
válasz qltsar #14477 üzenetére
Telefotó rendben van. Megnéztem a főkamerát Pro videó módban és kézi fókusszal kiemeli zölden mi van a fókuszban. Ilyenkor a képen átvonul a fókusz egyik feléről a másikra. Amikor mondjuk a bal oldala igazán éles, a jobb homályos, ha jobbra átviszem a fókuszt, a bal pont homályos lesz.
Van esély, hogy kamera cserénél ez javulni fog? Mert nem egy átlagos esetnek tűnik.
Képeknél annyira nem látszik, de videónál nagyon.
Nincs a közelben szerviz, TMX-be el merjem küldeni futárral? -
alex devil
senior tag
Sziasztok,
A wifi hálózatok kezelésére van valami trükk? Családi házban lakom, a földszinten a digis router az emeleten pedig egy fasza 5G router van. Az emeleten lakom és erősebb a jel a fenti routerhez a telefon mégis nagyon ragaszkodik a lentihez hiába rosszabb a jel. Messengeres és wifi hangos hívásoknál jól hallható a különbség, ilyenkor kézzel átkapcsolom a wifit. Van valami beállítás vagy app ami arra szolgál ha talál egy jobb wifit akkor ahhoz kapcsolódjon a teló?[ Szerkesztve ]
S23
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával