Hirdetés
- Hővezető paszták
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Intel találgatós topik
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Ha bele vauzhatok....
Gondolom itt a 360°-os képek készítésére alkalmas szoftvert/módot keresi a zedorf4 kolléga.
Ha ezt -ami egyébként nekem sem működik a leírásban szereplő GCAM appon a dolog- akkor érdemes esetleg letölteni egy régebbi Street View appot (úgy emlékszem, hogy a 2022 május utáni appoknál hivatalosan már nem mükszik ez a szolgáltatás)
Szeretek túrázni és szeretem a 360°-os képeket, amit a régebbi -pár napja lecserélt telómon (P30 Pro) is sokszor használtam, ahogy az "új", mostani telómon (S23+) is használom (pont a hétvégén)
kelly416 kollégának abban igaza van, hogy erre a céleszköz a tuti (én régebbi egy Samus gömbkamerával bohóckodtam, (talán Gear 360 volt a neve), Hiba nélkül illesztett, csak hát a kép minősége olyan volt, amilyen (ne felejtsük el, majd 10 éves "játszós" kameráról beszélünk) Az út másik végén persze, ott van pld az Insta 360 család (már kint van a 4-es is) Csak hát az ára nem igazán baráti (200-230k) és még nem a legdrágább eszközről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest