Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Köszi srácok a vidám perceket
, de még mindig nem jutottunk/jutottam előre appal kapcsolatban.
Régen, amikor még LG G4-esem volt, halványan emlékszem, hogy volt ilyen appom, a bejövő hívások kezelésére. Nem hiszem el, hogy nincs ilyenre egy rakat app, bár lehet, hogy tényleg nincs. Ma bent voltam az Allee SES-be és a srác sem tudott segíteni.
Bár azért bizakodó vagyok.
thx -
alex devil
senior tag
Én az orrommal veszem fel a telót ha épp nem tudom kézzel.
-
válasz
Rigormortiis #14992 üzenetére
Én már vettem fel az orrommal, mert a vastag kesztyűben örültem, hogy fogni tudom a telefont.
-
válasz
Rigormortiis #14990 üzenetére
És? Orra nincs? 🤥
-
Mivel álltalában nem sok konkrét infó van a frissítésekről ( az álltalános tájékoztató csak azt taglalja, hogy a frissítés mit tartalmazhat) , ezért nem igazán tudjuk, hogy mekkora a javítás mértéke.
A csomagméret alapján megint nem lehet eldönteni, mert az attól függ, hogy a szoftver melyik részeibe kellett belenyúlni. Lehet, hogy csak 10 sort írtak át, de az 10 különböző helyen van 10 ezredik és az 500 ezredik sor között. Ezért látható, hogy egyes frissítések 200-300MB-ot foglalnak, míg mások sokkal többet. (Kezdő cím - Záró cím)
Viszont látszatra jól néz ki, hogy jött egy 300 megás vagy 600 megás frissítés. Itt aztán kijavították még a jövő hetet is. -
Technoman
őstag
válasz
denesdr #14981 üzenetére
Sziasztok!
A régi telómon (Huawei P30 Pro) volt egy olyan szolgáltatás, hogy automatikusan felvette a bejövő hívást, ha a fülemhez emeltem a telót.
Kérdésem, hogy az S23+-on van-e ilyen szolgáltatás, mert valahogy nem találom? Tök jó volt, ha az egyik kezem foglalt volt.
thx -
denesdr
addikt
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de van olyan beállítás vagy app, amivel egy S23 kijelző alsó (navigációs gombok) és felső (térerő, óra stb.) részét folyamatosan feketére lehet állítani? -
qltsar
veterán
válasz
Rigormortiis #14975 üzenetére
Ez melyik hsz alapján jött le?
De, ha ennyire érdekel: általában threadekről (Reddit, Telegram, XDA) jön a notification, utána keresek rá a telefonjaimon.
-
válasz
Én ma vagy 20x megnéztem már
-
válasz
Vannak a használók, mint te, a frissítésmániások, mint én, és az extra mód frissítésmániások, mint azok, akik ezt sűrűbben teszik.
Így szép a világ, hogy különbözőek vagyunk! -
qltsar
veterán
válasz
Rigormortiis #14967 üzenetére
Nem gondolnam, de az szegyen, hogy az A13-am Novemberin van mar, S23 meg oktober
.
-
kcsa
veterán
Android 15 leghamarabb február lesz, szóval addig még jön pár havi patch. Koreában mostanában indult el a novemberi kör, gondolom jövő héten ide is elér.
-
cirx
senior tag
válasz
PedroPascal #14957 üzenetére
Igen, mert nincs mit javítani. Tökéletes lett a rencer!
Valószeg' teljes erővel megy az Android 15 port...
-
kcsa
veterán
válasz
Sammobile-on és más hasonló helyeken is cikkezték már, kimaradt egyelőre.
-
Indiant
addikt
válasz
Vannak olyan hónapok, mikor nem jön meg...
-
PedroPascal
őstag
Havi frissítés elmaradt?
-
elekresz
tag
Köszönöm. Beállítottam, majd tesztelem így.
-
pirigabi86
csendes újonc
válasz
thefreeman #14919 üzenetére
Szia. Én pár hónappal ezelőtt vettem, de nem ilyen. Minden kamerának külön kivágás van.
https://www.mobilonline.sk/produkt/tactical-magforce-aramid-kryt-pro-samsung-galaxy-s23-black -
elekresz
tag
NFS mobilfizetés (OTP-s Simple) működik, de mindig meg kell nyitnom az Simple appot, hogy történjen valami. Nem lehet azt, hogy odaértintem és by default működjön? Biztos lehet, csak láma vagyok.
Az érintés nélküli fizetésnél ez van bejelölve, de megnyitás nélkül nem történik semmi.
Más: Oneplus-on az óra kattintva egyből nyílt az óra/ébresztés Itt nincs olyan lehetőség, hogy az órára bökve mondjuk az ébresztőt hozzáadjam? Tényleg csak egy app-ba lépve lehet ezt? -
cirx
senior tag
válasz
ArthurShelby #14946 üzenetére
Kemény!
Aztán csodálkoznak ha az egész csapatot leváltja majd az AI! -
kelly416
veterán
válasz
Oh. Elég jó kis sztori.
Kitartást!
-
qltsar
veterán
válasz
Mintha csak velem tortenne :).
Jelenleg egy Watch 6-tal van "hasonlo" fight-om :).
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #14731 üzenetére
A saga folytatódik. Valami állatorvosi ló lehetek, hogy minden probléma megtalál.
Nov-7én (csütörtökön) bementem a jótállási jeggyel a telekomhoz (odaszólt), ahonnan tovább küldtek a ses-be (hogy náluk gyakrabban van posta, ami igaz is, mert mint utólag a futártól megtudtam naponta megy). Minden garanciális ügyet a tmx intéz (ide postázzák), kivéve az aradi utca (spoiler: ide kellett volna vinnem....)
A ses-be kicsit bénácskák voltak (elég nagy fluktuáció lehet, kb minden nap más van, és kezdőnek is tűntek). Azt mondták (az ottani főnökasszony/vezető), hogy másfél hét, nagyon max 2.
18-án (hétfőn) jött egy email a goforyou futárszolgálattól, hogy másnap jönnek/keresnek (meg is lepődtem, hiszen én üzletben adtam le, bár a címemet/adataimat tudják).
Másnap (19-én) du fél5 körül hívom a futárszolgálatot (telefonszám a honlapról), hogy mikor jönnek. Azt mondja a srác, hogy valószínűleg holnap, ő szokott ezen a környéken járni, du 5kor kapják meg a listát. Aztán kiderül, hogy a ses-be viszik (nem a címemre), szar a rendszer (azért kapok én emailt). 10-11körül megy arra, 12-kor már tuti átvehetem a telefont.
20-án megyek be (befelé még boldogan, mert a régi telefonom (s9) akksija is gyorsasága már igen csak karcsú), azt mondják nincs benn, majd talán holnap, érdeklődjek a tmx-nél. Elmegyek onnan, közben a Tmx google térképen megadott telefonszáma nem működik, újra hívom a futárt. Kérdezi a nevem, azt mondja, hogy erre a névre már kivitt egy csomagot kedden (19-én). Megyek vissza a ses-be, mondom a tegnapi csomagok között keressék. Azt mondják, hogy igen, de kavar van, összekeveredtek a munkalapok (de nem volt túl világos), az enyém még nem jött vissza. Hívom a futárt (elég rendes volt végig), mondja, hogy utána kérdez a tmx-es kontakjánál. Visszahív: az én nevemen egy s22 fut, nem s23.
Itt ezen a ponton nekem mindenki büdös/gyanús volt, hogy valami van a háttérben.
Lehet a futár is (túl kedves/jófej), a tmx is (onnan valaki), vagy a samsung/ses is. Bár a gyanú főleg a telefon előélete miatt voltMásnap (21-én) megyek be (minden nap más van benn), azt mondják, hogy ki kell bogozni itt a levelezést, de valamiért összekeveredtek a munkalapok egy s22-vel, és az én telefonom emiatt hátrébb sorolódott, de rajta vannak már az ügyön, sos-ba kérték a javítást.
Következő nap (múlt hét péntek, nov. 22) újra a ses-ben. Akkor már benn volt a főnökasszony is (beteg volt). Mondta, hogy bocsánat bevallják, elrontották, nincs értelme hazudozni. Mikor elsőre bementem 20-án a telefon után érdeklődni, akkor vették észre (akkor derült ki), hogy valamiért nem küldték be a telefonom a tmx-be (aznap minden elment, kivéve ez). És egy s22 telefon futott a nevem alatt/az én munkalapomon
(itt azért magamban eléggé kiakadtam).
Sűrű bocsánatkérések, és a kompenzáció szó is elhagyta a száját.
A telefonra 20-án rendelték meg a szállítást, 21-én szállították be, és 22-én pénteken kezdte el feldolgozni a tmx (akkor jelent meg a tmx rendszerében).Hagytam nekik egy munkanap pihenőt, így csak ma kedden (26-án) mentem érdeklődni. A srác hátrament a főnökasszonyhoz (kérdezősködni), majd megmutatta, hogy ő mit lát a monitorján.
25-én (tegnap) hagyták jóvá, hogy garanciális, és tegnap van egy olyan bejegyzés is, hogy javítás alatt. Szóval egyszer csak lesz egy telefonom, gondolom a másfél-2hét 20-án indult. A sos bejegyzés a ses részéről a tmx felé kb semmit sem érhet.Közben a céges iphone-nal kapcsolatban a titkárnő is húzta az időt. Először rákérdezett, hogy mi az az e-sim
, illetve volt olyan info is (munkatársamon keresztül), hogy elfogyott/nem kapható már amit kértem (iphone 15, kék). Ma fölhívtam, mondta már minden rendben, jön. Szóval versenyt fut a samsunggal
Türelmes ember vagyok, de mostanában próbára tesznek...
-
jUUh
addikt
válasz
elekresz #14941 üzenetére
Ráadásul dual simmel még jobban merüt. Ujjlenyomatolvasó kb. 10/6-szor működött, a gyenge üzemidő nem javult sokat, mobilneten max 4 óra. A rendszer gyors, de szaggat itt-ott, frameket droppol, nem kifinomultak az animációk. Az NFC viszont tényleg baromi jó volt, kb 15 centiről már csippant mindenhol.
-
elekresz
tag
Nekem zavart, hogy dual sim csak esimmel (egyéni szoc. problem.
), kényelmetlen helyen voltak a gombok - autós tartóban nem tudtam hangosítani, nálam borzalom ujjlenyomat érzékelés - 4x beadott ujjlenyomat mellett is, átlagosnál gyengébb üzemidő (lehet beállt volna), valamint a kamera sem nyert meg (ugyanúgy kevés fénynél nem túl jó képek, "by deafult" hideg árnyalatú, kékes képek kültéren). A wifi is elég gyatra volt a 8T-hez képest. Ami így hirtelen beugrik 2 hónap használatból. (A rendszer gyors volt, NFC szuper, méret is rendben nekem, képe is nagyon szép.)
-
válasz
kelly416 #14931 üzenetére
Ezek szerint még nem tapasztaltál olyan helyzetet ebben az országban, ahol szükség lenne rá. Én a háziorvosnál szoktam igénybe venni, időnként hívnom kell bizonyos okok miatt. A telefonvonaluk többszörösen túlterhelt, gyakorlatilag képtelenség elérni őket, ezért korlátlan újratárcsázásra szoktam tenni kihangosítás mellett, aztán egyszer csak sikerül.
Még így sem egyszerű, mert időnként akkor sem veszik fel, mikor kicseng.
Azt írtad korábban, hogy lehet ilyet itt is. Hogy lehet?
-
torrrent
aktív tag
válasz
Igen
-
torrrent
aktív tag
válasz
alex devil #14913 üzenetére
Hali!
Igen a kevésbé kerek sarok volt az, illetve a Samu megszokás.
Sajna ebben a kompakt méretben (sem) nincsen olyan amit a Note 10 nyújtott, de ez van. Imádom megszerettem a 23-at.
Tok: thefreeman Így van a fotón ami még kapható, rendelhető egy teljesen betakart hátsó lencséjű tok látszódik. Viszont én is olyat kaptam amilyet kitettél. Nem zavaró, jó, nem küldtem vissza mert szerintem már nem lesz sokáig S23-hoz Aramid. -
Ezt a folytonosan ujratárcsázós dolgot sosem értettem. A vezetékes telefonunk már az előző évezredben tudott olyat, hogy amikor foglatat jelzett a telefon, a kagyló lerakása előtt be kellett ütni egy kódszámot, és a telefon nem hivogatta a foglalt számot, hanem "figyelte" mikor lesz szabad a vonal, és amikor végre lerakta az a valaki a telefonját, akkor először kicsörgött nálam a telefon, és amikor felvettem akkor kicsörgött a hivott félnél. Voilá! Sajnos a modern, digitális világban ez egy megvalósíthatatlan ficsör.
-
kelly416
veterán
Arra gondolaz, hogy elhagyom a telefonomat az utcán részegen hazafelé, akkor az asszonyérol benyomom ezt a funkciót és zsebredugott kézzel fülelhetek vissza úton?
Tényleg nem látom értelmét, de szerencsére nem vagyunk egyformák. Engem így hivogatna valaki, 2 kinyomás után tiltólistára kerülne, hiszen azért nyomtam ki mert épp nem érek rá telefonálni. Aztán a tiltólistával lemeccselheti a korlátlan újrahívó, hogy melyikük a kitartóbb.
-
elekresz
tag
Sziasztok! Egy használt példánnyal én is csatlakozom hozzátok.
Hosszú gondolkodás után váltott egy Oneplus 8T-t. Fontosabb szempont volt, hogy annál ne legyen (sokkal) rosszabb, de legyen kisebb, ha lehet és tovább támogatott. A jó kamera, jó GPS fontos, persze nem várok DSLR szintet, ha gcam-el megy, úgy is ok.
Tettem egy Pixel 7-es kitérőt, de nekem nem jött be, remélem ezzel nem lőttem most mellé. -
kcsa
veterán
válasz
Belepróbálnék egy S22-t, hogy vajon tényleg más terméket árulnak, vagy ugyanazt S23-ra címkézve?
-
migabi24
nagyúr
válasz
A pitaka is ilyen, szerintem ne parázz
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Akinek Tactical Aramid tokja van. A tiétek is igy néz ki? A kamera kivágás képeken teljesen más volt. A teló nincs nálam este tudom megnézni mennyire passzol.
-
kelly416
veterán
-
Arra van lehetőség, hogy korlátlanul újrahívjak egy számot? A huawei-en volt erre opció.
Itt nem találtam a beállításokban és hívás közben sem ajánlja fel.
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #14915 üzenetére
Sajnos eddig nem terjed ki a hsz alapjan ertelmezheto telepatikus kepessegem
...foleg nem arra, hogy miert nem olyat vettel, ami neked nem tetszik, akartal, tavaly ilyenkor ket ember.
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #14913 üzenetére
Irta.
Note 10-rol valtott, ahol kvazi negyszogletu a kijelzo, ami szerintem (is) elegansabb.
Barmelyik telefonnal, ami nem Ultra, vagy Sony es viszonylag uj, a sarkokban lekerekitesek vannak, ami iPhoneoknal meg nagyobb ivben vesz el a kepernyo teruletbol, mint az atlag Androidos telefonoknal.
-
kp78
addikt
Ha vki matt hidrogél fóliát szeretne, ez egy kipróbált darab.
>> Matte Hydrogel Film For Samsung
Felrakás után újra felvettem az összes ujjlenyomatot, és tökéletes vele. -
torrrent
aktív tag
Tactical lett rajta még a héten amikor vettem, de Kb anyyiba postával. ..
-
gulyasa
őstag
Olyan rég beszélgettünk tokokról - különösen Pitaka-ról...
Ha valakit érdekelne, az S23 szériához való MagEZ tokokra most 50%-os akció van.
Pitaka német webshopMondjuk forintra átszámítva még így is ~15-16 ezer....
-
torrrent
aktív tag
Üdv mindenkinek!
3 hete van meg a sima S23 (fekete). Újonnan vettem és némi hezitálás után, nem csak az ár különbség miattt, de ezt vettem a 24 helyett. Imádom nagyon nagyon jó. Note 10 ről tértem át. pár napig szoktam a lekerekített sarkokat, de miután láttam, hogy az I Phone sokkal kerekebb megbékéltem. Vékony, szép gusztusos teló. -
snemeth
aktív tag
válasz
PirosHello #14899 üzenetére
Nekem már herótom van a Wallettól, mióta nálam is megjelent az "újítás", miszerint a telefon feloldása után a Walletban a piszlicsáré szövegre is tapicskolni kell és újból azonosítanom magam. Semmivel sem biztonságosabb, de legalább rohadt kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest