- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
A temu annyiból jobb, ha nem tetszik a rendelt termék kérdés nélkül azonnal vissza igényelheted az árát, de max 90 napon belül bármikor. Az alinál ez nem működik még akkor sem, ha jogos a vissza igénylés.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz StarKiller89 #11674 üzenetére
Kár, hogy S23U ra nincs.
-
Badboys
őstag
válasz VanAzAPénz #11510 üzenetére
Semmit reklamálva a hiányt akkor érdekes módon benne van a gépben volt a válasz.
StarKiller89:
Sajnos a vége az lett, hogy a 3. szervízlátogatás után után a Tmob. vissza vásárolta. -
Badboys
őstag
Csupán egy szösszenet a samu és szervize állásfoglalásához. 2023 novemberben garanciális javításra küldtem az SGW watch 5 PRO órámat. Az elmúlt 2023 előtti időkben ez úgy működött, hogy szóltam a szervíznek, hogy gond van x készülékkel. Jött a futár mellékeltem a számlát és garancia papírt. Ez tavaly már úgy működött, hogy a Samsung Mo intézte a javítást és a futárt, nem lehetett kihagyni a samut. Mint fentebb írtam 2023 novemberben már kellett minden dokumentum értve ez alatt a számlát és a garancia papírt. Elméleti javtás után azaz 2-3 napra rá ment vissza az óra ua. a hibával. Megint mellékelni kellet a teljes dokumentációt. Mondtam, de most volt ott az óra pár napja, benne van a gépben. A válasz az őket nem érdekli csatoljam újra a számlát és a garancia papírt, 21. század Magyarországon így néz ki napjainkban.
-
Badboys
őstag
Köszönöm akik igyekeztek segíteni.
-
Badboys
őstag
Kérdezném, hogy melyiket érdemes venni a sima 23 as vagy 23+ t. Eredetileg Ultrát akartam, de a méret elgondolkodtat. Ezekben van SD slot? Méreten kívül mi a különdség a két telefon közt. Összehasonlításnál nem találtam különbséget vagy elkerülte a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás