Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLa004

    újonc

    Sziasztok!
    Egy ideje már nézegetem az S23-as alap modellt. A mérete, és a snapdragon miatt is gondoltam jó lehetne ez nekem az S10e után, ami jelenleg van használatban nálam. (mikrofon meghibásodott (fülessel használom már egy ideje), és az akkumulátor élettartalma már nem az igazi)
    Jelenleg a sprintmobil oldalán lenne egy ilyen készülék 236-ért (egy teljes kijelzős üvegfólia, gyári 25W-os adapter, és +1év teljeskörű forgalmazói jótállás menne még a kosárba. Így lenne 261e kiszállítási díjjal.)
    A kérdésem az volna van e valakinek tapasztalata ezzel az üzlettel? Mennyire rizikós nem a 300 és feletti árban venni a készüléket pl a Samsung és egyéb más oldalról?
    Mondjuk nálam már ez is húzós ár, de rászánnám, csak legyen tényleg normálisan működő minden..
    A megbízható pipát megkapta az árukeresőn, de pár negatív komment ment azért feléjük is. Főként az miatt kérdezem, mert olvastam itt a forumon, hogy nem frissülnek normálisan az xy helyről beszerzett készülék. Mennyire rizikós így belemenni?
    A sprintmobil oldalán amugy azt írják, hogy EU-s modellek. Illetve, hogy:
    "Nálunk a megvásárolt termékekre mindig a hatályos jogszabályok szerint jár a garancia. Ingyenes javítási szolgáltatások érhetők el az eladótól vagy a gyártótól. Ha a termék a jótállási idő alatt meghibásodik, a javítást a gyártó/forgalmazó hivatalos szervizhálózata biztosítja." Tehát ez arra utalna, hogy a Samsung-on keresztül menne a szerviz?
    100-250 ezerig jár a 2éves kötelező jótállási idő, ehhez vennék még +1év teljeskörű garanciát.
    Köszönöm a reakciókat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák