Hirdetés
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
anno elég sokat nézegettem 1080pben és eyefinityben, cput hiába terheli tövig egy magon, az fps a GPU terhelés függvényében skálázódik. és teszi ezt szépen. ellentéte pl a metronak, ami valahogyan skálázódik, de a fene se tudja, hogyan.
SoC és CoP is nálam egyenes csíkot húzott terhelésre, bár CoPt csak eléggé extrém beállításokkal néztem. illetve a 6950el SoCt is csak 5760x1080 ultrán próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
sima SoCt anno egz x800gtoval toltam ki. statikus fényekkel, de ment szépen 1280x1024 very high 0aa0afen.
egy 3870 már elég volt 1280x1024 full dynamic 0aa0afre is. OL mondjuk már pár helyen beakadt, de az sem volt vészes. a jelenlegi 6950 2GBm meg 3xFHDre is szépen elég volt SoCre és minimális kompromisszumokkal elég CoPre (sunshaftokat picit vissza kellett fogni).
steames elvileg egyezik, szóval fura, hogy rosszul ment.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mickemoto
senior tag
Ha a megjelenésre gondolsz akkor szerintem jobb is hogy nem tudjuk pontosan.Inkább jelentsék be hirtelen, hogy na úgy néz ki kész van, jövő héten megjelenik, mint hogy 2013. november 10.-én megjenés aztán ki tudja.
Az információ korában a tudatlanság az választás kérdése. A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!
-
-
Vladi
nagyúr
Alapvetően bullshit az egész! most eladják a jogot, mert nem tudnak üzeletet csinálni belőle? Csinálja más?
Ne már. Akkor inkább menjen az összes kód a soruceforgera, és a közösség csinál magának stalker 2-t. Mert volna aki.Na eltaláltam, vagy eltaláltam?
Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán
-
-
-
Én nem vagyok ennyire optimista. Szarkeverés szaga van. Miért nem maradt meg a téma egyszerű modnak? Így is úgy is egy kis csapat ül rajta, csak most van aki megmondja a "frankót" és esetleg pénzt remél belőle. De javítsatok ki ha tévedek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
remington2
senior tag
"Mit jelent a GSC - nél a minimális szint?"
Sajnos túl sok hibát javítottak ki, így a játék teljesen jól játszható lett. Most a készítőknek arra kell koncentrálni, hogy valamilyen módon már az első pálya végénél lefagyjon, és a mentéseket is elcsessze, hogy a megjelenés után már tudják írni hozzá az első patcheket
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
PeL
addikt
Az a mod már annyira komplex hogy szinte esélytelen hogy valaha teljesen bugmentes épkézláb verzió lesz belőle. Ráadásul a mapok nagyrészt üresek. Bár nem tudom azóta mit csináltak vele mióta próbáltam. Engem az tántorított el leginkább attól a modtól hogy kegyetlen nagy az erőforrásigénye, 4GB RAM mellett is 1-2 perceket tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Cyberpunk 2077
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- World of Tanks - MMO
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G2 840 G3 Probook 640 g2 645 G2 645 G3 5-7.GEN IPS is-Bp.,/MPL/Foxpost
- Asus VE276Q 27" 1920x1080 FULLHD monitor - DVI, HDMI, DisPlay, VGA
- Powercolor RX6600XT HellHound doboz, garancia ELADÓ!
- Dell 12.5" laptop - I5-2520M, 4GB, 500GB, HDMI, kamera
- Megkímélt Lenovo Thinkpad T480 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14 -50% i5-8250U 8/256 FHD IPS MATT
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest