Új hozzászólás Aktív témák
-
George0424
csendes tag
válasz
Getoutofhere #5175 üzenetére
Szia!
Itt is megköszönöm a segítséget, tökéletes, működik!!! A problémám úgy oldódott meg, hogy nem volt teljes az installer, vagyis újból letöltöttem a játékot, feltelepítettem és kész!
Üdv: Gyuri
-
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #5166 üzenetére
Az AI mindent tud az súg az NPC - nek.Választási lehetőséget ad a játék itt megcsinálhatod vérontással illetve a nélkül is.Borovnál azt csináltam megvártam amíg kimegy magamhoz vettem a doksit és futás kifelé (kaptam 1 - 2 a seggembe,de túléltem).Ez után a monolit bázison jelszó ellenében újra beengedtek.
-
shield
őstag
válasz
Getoutofhere #5100 üzenetére
Ha eddig vártam a kipróbálással, akkor várhatok még egy kicsit. Amúgy is van néhány CoP és CS mod amit most magyarul lehet tolni SaGa59 jóvoltából, amiket oroszból fordít. Amiért nagyon hálásak lehetünk neki. Amúgy a CoP és a CS topikban több infó található, ha valakit érdekel.
-
Mate
nagyúr
válasz
Getoutofhere #5060 üzenetére
Sokat stalkereztem már, úgyhogy ilyeneken fenn se akadok
-
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #4939 üzenetére
Gondolom mivel az LA jobban kötödik a Shoc - hoz ezért nem változtatták meg az artifaktok felvételi módját.Detektoros arti felvételt a CS - ben vezették be és a COP örökölte azt.Szerintem az LA - ban is olyan durva a kitörés,mint a COP - hoz készített atmosfear 3 módban.
-
Getoutofhere
csendes tag
válasz
Getoutofhere #4932 üzenetére
Még nem jártam arra, jól látod.
Kíváncsi leszek, hogy ki és mikorra fogja őket feltölteni tartalommal.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a CoP képződmény keresési struktúrája sokkal jobban bejött, mint ez az "elém ugrál az úton, oszt felveszem" koncepció.
És az eredetiben (szintén CoP) látott kitörés tetszik a legjobban, annál jobbat semmilyen más modban nem láttam. -
robogo81
senior tag
válasz
Getoutofhere #4932 üzenetére
Akkor a vidék nevű mappon még nem mentél át.
Vagy 3 km és vissza is kell rajta menni. -
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #4762 üzenetére
Igen minden játéknak az AI egy meghatározó része.A sztalker szériában is elégé változó volt.A COP - ban volt a legjobb,a SHOC - ban elment,a CS - ben meg már szinte idegesítő volt amit művelt (dupla-tripla gránát a 3. faluból is pont a lábadhoz).
-
robogo81
senior tag
válasz
Getoutofhere #4758 üzenetére
Nálam azt hiszem úgy volt,hogy a főbejáraton bementem a monolit bázisra(bandita ruhában),a kapuőr kérte a jelszót(talán pajti),utána lehetett menni mindenhova gond nélkül.
Mármint amikor le kell menni a laborba,nem csak a katonaság támadása előtt. -
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #4759 üzenetére
Igen igazad van tiszta bug az AI én is tapasztaltam elég sokszor illetve a falba és egyéb helyre beragadó elleneket is láttam eleget,de ha ezen nem tudod túl tenni magad akkor hanyagold ezt a játékot.Foltozni fogják a játékot talán az AI - t is.Én játszottam a patch nélküli változattal Cordoban úgy lőttem le a katonákat a leszakad hídnál, hogy vissza sem lőttek pedig ott voltam a közelükben és néha még integettem is nekik.Most a 3. patchel már elég messziről is észrevesznek.Szerintem javulni fog még a játék ha lassan is.
-
Dhampir
félisten
-
mexikopo
csendes tag
válasz
Getoutofhere #4741 üzenetére
Szerintem is a legjobb Stalker játék az MI csinál butaságot ez tény de volt olyan hogy mögém lopózott és mikor megfordultam akkor eresztett belém egy tárat
Moszkvics fogyaszt autók közül legkevesebbet mikor felgyorsul érdemes leállítani -
Dhampir
félisten
válasz
Getoutofhere #4734 üzenetére
Remélem, hogy előbb-utóbb minden hiba ki lesz javítva, mert a Spectrum Projectet már befejeztem és az igen "faja" kis mod volt a fordulatos küldetéseivel. Kíváncsi vagyok a Lost Alphára ezek után.
-
Balathruin
veterán
válasz
Getoutofhere #4734 üzenetére
Nekem peccs nélkül és első peccsel is buta volt az AI...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest