- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veszett Róka
csendes tag
válasz
#16939776 #8896 üzenetére
Az egy nagyon hosszú pálya. Sokkal több jóság van benne, pl egy Groza is lőszerrel. Én speciel mindent és mindenkit kiirtottam mert szeretek nyugalomban bóklászni meg felfedezni, és érdemes olyan fegyverrel menni amihez a zombiknál van lőszer. Sörét nem igazán lesz és az nehéz is, de mindenki játsszon saját izlése szerint. Ja és úgy rémlik, hogy az elveszett stalker is ott bolyong valahol (Zhorik) de lehet hogy már keverem a verziókat.
-
Samael
csendes tag
válasz
#16939776 #8515 üzenetére
Igen a 1.4007-es. 3x kezdtem el újra, a második próbálkozás után már nem volt fagyás a banditáknál, de sajnos fél óra múlva megint elkezdett fagyogatni, aztán megint újra kezdtem hasonló történt akkor is, szóval nálam játszhatatlan volt. Jó kis mod lenne ha nem lenne ennyire instabil. A mod nélkül működik szinte fagyás nélkül
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8529 üzenetére
Az biztos, hogy izmosabb súlyhatárral egyszerűbb lenne vizet raktározni.
Emlékeim szerint főleg az elemek beszerzése volt még fontos feladat.
Vannak jó fegyók, de nekem az a sörétszóró mindig kéznél volt és bevált. Van, aki főleg a harcra van kiélezve, én ezen túlmenően a kalandos helyzeteket, a küldetések végrehajtását, a keresgélést, bóklászást kedvelem.
Persze az is megakaszthatja a játékot, ha nagyon elvonttá válik és kínszenvedés rátalálni valamire, ami a játékélményt és a sikerélményt rombolja. Olyankor puffogtatni egyszerűbbnek tűnhet.
A lényeg, hogy a Stalkerben mindenki megtalálja a számára érdekesebb részleteket, miközben a hangulat mindent visz.
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8527 üzenetére
Kaja és talán még víz is van bennük. Sok ilyen van. Saját felhasználásra is jól jön az első lépések idején.
A Szeméttelepes bunker mélyén és a Sötétvölgyi banditáknál volt még rengeteg ellátmány.Amikor a korábbi Lost Alpha kiadást végigvittem, leggyakrabban ezt az egy puskát használtam. Közelről szinte mindent vitt, ha muszáj volt.
A nyúlcipő még inkább lecsökkenti a fegyverhasználatot.
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8409 üzenetére
Nekem a régebbi játék kiadásból a SregALus volt az, amit végig tudtam gyűrni. Az újat még nem tudtam kipróbálni.
Más:
Ezt a hozzászólást nem a játékra értettem, hanem a "újralapátolás" fogalma fogott meg. -
Sensut
őstag
válasz
#16939776 #7956 üzenetére
Az égvilágon semmi nem volt bent a bányában, a sebesült ürge pedig eltűnik, mire visszaérsz. Ja, és megpróbáltam volt egyszer kinyírni ott helyben az út mellett, akkor pedig kontrolleré változott volna (gondolom), de az sem működött rendesen, csak hangokat produkált, ha jól emlékszem. Egy jó távcsöves szerszámmal, távolról elég könnyen kinyírható a kontroller a bányánál, ha már kijött a sötétből. Csak egy bizonyos távolságon belül tud irányítani, ezért kell egy jó távcsöves, amivel messziről is rá tudsz lőni párszor és annyi. Na, és közben vodka legyen nálad, az sokat segít a PSI ellen.
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #7956 üzenetére
Majd ha befejezted a Lost Alpha-t, ajánlom figyelmedbe a Wind of Time (Ветер Времени) CoP modot.
-
Sensut
őstag
válasz
#16939776 #7954 üzenetére
Szerintem valami nincs rendben ott a játékkal, valami hibázik. Ott van bent egy durva kontroller, egyszer kicsalogattam és kinyírtam, de azzal együtt annyi. Nem történt semmi különös, viszont ha nem nyírod ki, akkor később - ha még nem voltál bent -, amikor a banditákkal kell leszámolnod, meggyűlhet vele a bajod, mert az egyik bandita miatt be kell menned a bányába, de a kontroller nem húz el onnan ha már egyszer megjelent, mi több, jóban van a banditákkal is
Próbáltam kikerülni a sebesült sztalkert az úton és nem állni vele szóba, de a kontroller akkor is ott termett a bányában. Nem tudom mi lehet a megoldás, vagy hogy egyáltalán mi ez az egész, de szerintem hibás ez a jelenet. Legjobb, ha kicsalod onnan a kontrollert és kinyírod.
-
cheatergs
senior tag
válasz
#16939776 #7871 üzenetére
Tán dezóék tudnak segíteni, bár, ah olvastam itt v máshol, a motorral kapcsolatban elméletileg senki nem mondhat semmit, gondolom a jogok miatt.
Más:
A legutóbbi patch-ben (4005) bevezették, h csak a szerszámosládák (3-at említettetek?) Foxnak leadása után lehet fejleszteni a cuccokat? Ezek azok a világoszöld dobozok, amikből Countryside-ig eljutva is csak kettő darabot találtam? -
-
vhw
addikt
válasz
#16939776 #5274 üzenetére
Van a játékban jó pár olyan "váratlan" küldetés, aminél elszámolhatja magát az ember (nálam a nagy-agy labor igen szorosra sikerült - rengeteg mentéssel-újratöltéssel)
Lehet ezt a játékot saját "megkötésekkel" tolni:
- 4 tár a főfegyverbe
- 5-6 a pisztolyba
- 3-4 gránát (és/vagy puskagránát)
- 3-4 elsősegély-csomag
- 2-3 doboz kaja
- 2 flakon víz
- 4-5 elem(kb így mentem le a föld alá az említett laborban - volt meglepetés, mikor előkerült a fogadóbizottság)
Ha 50kg ellátmány figyel a hátizsákban persze, hogy nincs kihívás.
-
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #5235 üzenetére
A kereskedőt sajnos a falba ágyazott monolitosok kergetik el.Környéken járva hallottam a mesterlövész puska hangját viszont a kezelőjét azt nem láttam.Véletlen vettem észre,hogy a falban függölegesen mozognak és csak egy pillanatra válnak láthatóva és akkor kell kilöni őket.Ez azonban az elmenekült kereskedőn nem segített sosem láttam újra.
-
-
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #4949 üzenetére
Első feladatom az imbolygást megszüntetni.Az irányító kinyírása után már csak a zombinak álcázott emberkéket vártam fent.(ha kimész a vezérlőből a hátsó ajtón abba marad a számlálás,amint visszamész kezdi újra).Amint elfogytak a fegyveresek simán lekapcsolgattam a kapcsolókat.
-
Időjós
csendes tag
válasz
#16939776 #4949 üzenetére
Az én zombijaimnál nincs fegyver, de a katonáknál van, akik nem akarják hogy kikapcsoljam a reaktort. Nagyon kínlódok vele, mert alapból nehezen találom amit kell, és most még sötét is van, sugárzás is van, imbolyog velem minden, és egy hadseregnyi katona jön szemben.
Borzalmasak a körülmények, de ezt te tudod
itt egy kép is róla: http://www.kephost.com/image/KXt -
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #4774 üzenetére
Az a poén,hogy Borov megmondja a széf kódját ha átmész a tesztkérdésen és amikor magadhoz veszed a doksit abban a pillanatban ellenséges lesz (érthető csak belenézni enged a doksiba elvinni nem,de ekkor meg a vétkek vezetőjének nem teljesül a feladata).Igazi patt helyzet ez és ha bántod a banditákat (kell sajnos) akkor a monolith is bántani fog téged.A másik dolog,hogy a vétkek vezére csak a harc után árulja el az ajtókódot a laborhoz.
-
-
Getoutofhere
csendes tag
válasz
#16939776 #4756 üzenetére
Pont ezért hagytam abba a játékot. Az állatok és a különféle lények egész jól viselkednek, tekintve hogy úgy lettek programozva, hogy a területeiket védjék illetve csapatosan támadjanak.
A játék elején zavaró, hogy túl sok a segítség. Sanszos, hogy amikor a Cordon gyárába mész csapattal, még azelőtt legyilkolják az ellent, hogy te be tudnád mérni bármelyiküket is. Ugyanez a Garbage pályán a hangár feladatnál meg a vaddisznók darálásánál.
Az AI nincsen semmilyen szituációra felkészítve, csak arra, hogy mikortól kell ellenséggé válnia, ez esetben pedig ez a dokumentumok elvétele, mint ahogy a fővezér sem arra, hogy kinyírsz mindenkit és már nincs ott senki.
Engem a laborba menetelkor nem bántottak a Monolithok, bár sárgáról pirosra váltottak. Szerintem azért, mert még mindig bandita ruhában voltam. Meg a fejlövésnek legyen már fejlövés hatása!
Én is örülnék, ha probléma nélkül lehetne levezényelni a lopakodást. Mert így a hangtompítós fegyvereknek gyakorlatilag semmi értelme sincsen.
Ahogy írtad, sok-sok a probléma (AI).
-
Free04
tag
válasz
#16939776 #4756 üzenetére
Pakolni,tankolni lehet, remélem nem vesznek el benne a cuccok később. 2 autóm van, mobil szekrényként használom, csak a szeméttelepnél nem tudok átjutni velük, így az egyiket ott hagyom és a másikkal megyek tovább. Am benzinkútnál lehet tankolni, vagy csak benzines kannából?
Pont itt tartok én is (bandita fővezér dokumentum jön), csak tettem egy kitérőt kordonba vintart fejleszteni és lőszert vételezni a kocsiból. -
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #4710 üzenetére
Videós probléma a nagy mocsárban volt mikor a dokival kellett beszélni és jött egy átvezetés majd új pálya betöltésénél kiakadt (nem tudta megnyitni a streamet).Mint kiderült ez a patch ajándéka volt (1.3.002)Ennek az lett a megoldása,hogy a gamedata.dbc - t ki kellett tömöríteni és abból a textures/prop mappát egy gamedata mappával bemásolni (módként) a főkönyvtárba.A Wines részt nem tudom nekem eredeti van.
-
emre
veterán
válasz
#16939776 #4627 üzenetére
Bulldog-ot ha jól emlékszek a katonai raktáraknál találtam.
Az Obokan sehol sincs a GP37-hez, de még a TRS301-hez sem. Kár hogy ezekhez kicsi kevesebb a lőszer.
A Vintart meg laposságra gyúrtam ki, és mivel eleve jobb távcső van rajta mint a leszerelhető, nem is értem hogy lehet egy Obokan jobb nála. -
törölt tag
válasz
#16939776 #4608 üzenetére
Agroprom-on vagyok túl, már van 1500db 5,45-ös és 1200db 9x18-as lőszerem.
Nem tudom hogy miért lenne kevés a lőszer?!Szerzek még egy hangtompítót az obokan-ra, jó lesz majdnem mindenre, most jobban bejön mint a vintarBC, pedig eddig nagyon nagy favorit volt a 10/10-es találati aránya miatt.
Egy buldog 6-ba szeretnék még ráakadni ha egyáltalán benne van a játékban, aztán rohanni bele a sötét útvesztőkbe, torkolattüzet használva zseblámpa helyett
UI.: valaki meg tudja nekem mondani, hogy a "wagon-key"-t hol lehet felhasználni?
-
sklopp
őstag
válasz
#16939776 #4538 üzenetére
A számítógépből kimásoltad a generátor felülbíráló kódot? Mert addig nem tudsz tovább menni, amíg nincs meg. Az RPG-ket nem tudom cipelni, már súlyhatáron vagyok így is, 5.56x45 kéne a G36.hoz. Meg nincs szívem eldobni a Gauss-t sem, bár a lőszer hozzá már elfogyott.
Én meg ott szívok, már a generátoroknál vagyok, kinyuvasztottam a katonákat, Szellemnek most kéne kinyitni a lejáratot az X2 laborba, de csak kint kuporog a kerítésen kívül. Itt megállt a tudomány.(#4540) borovi: az a kód nekem is jól jönne, a ruhám már totál roncs.
-
Kaszas1990
csendes tag
-
-
szepko
tag
válasz
#16939776 #4097 üzenetére
Torrent.eval.hu-ról szedtem le.1.30013 folt ráment és ennyi.F7, pda,merger,frakció küldik nálam is bugosak, de amúgy stabil,nem lépked ki.Most értem Csernobilba,várható egy kisebb ctd áradat.
Van még egy lényegtelen apróságSzűz win7.Registryt,directx-et még nem barmoltam szét.
-
törölt tag
válasz
#16939776 #4087 üzenetére
Ajtót nem az kód nyitotta, ami a földön heverő PDA-ban volt. Yt yo barát
A négy emitter le kapcsolása után, nem tudja lejátszani az szarkofágos videót és kilép.
Újra raktam. Mentések, user.ltx visszamásol és ugyan ez, nem találja a le játszandó .ogg-t...
Megpróbálok másik file-t átnevezni arra amit hiányol hátha...Most már azért is...!
Más: három kanna benzint beletankoltam a Lada-ba amit találtam, de egy pixellel sem mutat nagyobb benzin szintet.
-
Shogo_84
csendes tag
válasz
#16939776 #4073 üzenetére
Huh, na ezt vissza kellet nézni/tölteni, rég volt
Maddog kinyirása a feladat, a gép turkálás csak személyi érdekesség.
amikor maddog figurát kinyiffantod, akkor kapod meg a gépe jelszavát, de csak valami személyi marhaság van, ami nem jó /semmi lényege.
A gép az ablak mellet van az emeleten a kirobbant lyuk mellet. -
Shogo_84
csendes tag
válasz
#16939776 #4064 üzenetére
Nagyon semmi.
A számítógépeket ajánlom átnézésre, s letölteni ami van, azt ennyi. (a jelszót egyik legyilkolandó katonától kapod, az a küldi normális része)
Ezen kívül nincs semmi más.
Fegyver tenyésztésre jó a bázis (katonák lemészárolgatása időnként)
Freeplayban nem akadtam semmi ideszólóval. (legalábbis még, bár mostanság nem játszok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest