Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- UHD filmek lejátszása
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Összességében egész jó a játék a 3. patchel már csak az x2 labor van hátra és egyetlen egyszer akadt ki.Javult az AI is már reagálnak,észrevesznek.Megnehezítették a menekülést a Nivával szinte olyan mintha papírból lenne és a helikopter pillanatok alatt ki tudja lőni az ember alól és könnyen fejre is áll.
-
emre
veterán
Ott, kettő is volt és gyalog voltam.

Először én is csak néztem, hogy ez meg mi. Elég durván sebez, jobban mint a zsonglőr törpe.Gondoltam free-ben átnézem az összes megtalált rejtekhelyet, és az egyszerűbb gyalog meg a teleportok segítségével, mert hiába mondtam a fiamnak hogy már kijátszottam, csak nyaggat hogy keressünk husit meg kutyusokat, de vérszívót ne mert az rémisztő. Erre ez az izé jön szembe, ja meg három kiméra.
-
PeL
addikt
Nincs itt semmiféle ha.
Ne legyetek már ennyire negatívak. Pont ezt kérte Dez0 is a múltkor, mindenki kelti a rossz híreket meg a pletykákat hogy kacsa meg meg se fog jelenni. Megmondta Dez0 hogy félkészen nem fog semmit kiadni a kezei közül hogy utána meg sorba kapják az anyázásokat hogy ez nem működik meg az nem megy. Ehhez viszont elejétől végéig mindent ki kell tesztelni a játékban ami nem kis idő, megkeresni és javítani a hibákat. Ja meg a legnagyobb meló hogy megtölteni a pályákat tartalommal. Meg fog jelenni a játék előbb utóbb ez 100%, hogy fizetős játékként vagy ingyenes modként még ez az egy dolog nem tisztázott egyelőre. -
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Formula-1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ne legyetek már ennyire negatívak. Pont ezt kérte Dez0 is a múltkor, mindenki kelti a rossz híreket meg a pletykákat hogy kacsa meg meg se fog jelenni. Megmondta Dez0 hogy félkészen nem fog semmit kiadni a kezei közül hogy utána meg sorba kapják az anyázásokat hogy ez nem működik meg az nem megy. Ehhez viszont elejétől végéig mindent ki kell tesztelni a játékban ami nem kis idő, megkeresni és javítani a hibákat. Ja meg a legnagyobb meló hogy megtölteni a pályákat tartalommal. Meg fog jelenni a játék előbb utóbb ez 100%, hogy fizetős játékként vagy ingyenes modként még ez az egy dolog nem tisztázott egyelőre.

Már csak a kivonulás van belőle hátra kemény lesz az biztos.