- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Hobby elektronika
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya85
senior tag
Sziasztok
Van egy dsc riasztó a házban és lemerült a belső akku.
kicseréltem és azóta nem lehet leriasztani. ha kinyitom a házban lévő szekrényt amiben a panel van a riasztó megszólal és a kódommal ki is lehet kapcsolni, csak az élesítés nem megy.
van valami trükkje? -
humax
senior tag
1616 dsc Riasztó hogyan lehet be állítani hogy a sziréna legyen csendes/hangos?
-
Ibituba
aktív tag
Helló. A 12 Érzékelős Fisotech X5 GSM riasztó rendszerrel kapcsolatban milyen negatív tapasztalatok vannak?
-
choco01
addikt
Ahhoz hogy áramszünetkor ne kezdjen el szirénázni a riasztó kell valamit programozni?
-
modflow
veterán
Az akksin látható 07-2011 az a gyártási dátum?
Tehát ezt kell figyelni?
Mindenképpen csak az ajánlott, amin 2020-as dátum van?
Használat nélkül is amortizálódik nagyon?
Már a 2019-es is gáz?Mert most néztem, és nekem 2014-ben szerelték be a riasztót és abban 2011-es volt, az bírta 5 évig.
-
modflow
veterán
A riasztó kültéri egységében a sziréna aksija beszereléskor kb. 5 évig bírta.
Tavaly januárban cserélni kellett.
Erre most megint jelez, hogy alacsony az akku feszültsége. Ez hogy lehet? Ha egyszer bírta 5 évig, akkor most mi ez az 1 év?
Ráadásul egy 10-es volt a cseréje....Tudnátok segíteni, én honnan tudnék egy ilyen aksit vásárolni? Mert kicsit gyanús, hogy nem is volt friss/új az a csere aksi.
DSC er34615m-t1 3.6v 14.5ah
-
MGaa73
tag
Nekem dsc riasztom van. Home Assistanton keresztul latom az allapotat, be van e elesitve, latom ha mozgast erzekel, vagy nyitva van barmelyik ajtó. Ez egy nodemcu32s-el van megoldva hazilag. A dsc riasztokhoz kaphato gyari ethernetes megoldas is kb 40eft ert azt nem ismerem, azaltalam irt megoldas kb 5e
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy DSC PC1864 központom és egy Bentel Nika szirénám, a központba a BELL+ csatihoz kötöttem a sziréna N+ castiját, és a BELL- csatihoz a AF pontját, a sziréna föld pontját pedig a központ AUX- pontjához, de még sem riaszt amikor kellene. Rosszul kötöttem be vagy pedig mi lehet a probléma?
Köszi előre is!
-
plevus
csendes tag
válasz
CorePlay #330 üzenetére
Szia
az új paradox riasztok az SP4000 kivételével negatívra indulnak.és ezért ugy kellene bekötnöd mivel az AUX csak 750mA bír el hogy a sziréna "+" megy a bell "+"- ba a sziréna "-" meg az AUX "-" -ba az indítót meg ugy kell bekötni hogy átkapcsolod a sziréna panelen és a startba bekötöd a bell (-) és a panelon a bell "-" és a "+" közzé meg be kell tenni egy 1k ellenállást és úgy jó lesz
-
plevus
csendes tag
Szia
a sok feltörés véget nehéz lesz ilyet találnod sajna
esetleg ha találsz valahol egy régi IP150 paradox modult az még működik . de amúgy azt hallotom hogy valami soros átalakítós mokulás van a paradoxra is. nem tartom biztonságosnak ezért nem kérdeztem utána de ha érdekel utána kérdezek -
doit
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan modell (esetleg termékcsalád), amihez van okostelefonos távmenedzsment lehetőség, de nem kell külső szolgáltatót igénybe vennem az eléréshez? Családi házhoz keresek riasztórendszert (max. 16 zóna), de eddig csupa olyat találtam, amit csak a gyártó szerverén keresztül tudok használni.
Ha lehet, kihagynám ezt a láncszemet és közvetlenül kapcsolódnék az eszközhöz (LAN, VPN). -
stifi82
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom már sokszor volt ilyen és hasonló kérdés milyen riasztót ebben kérnék segítséget.
Múlt héten a társasház közös pincéjében kipakolták a fakomat kb 200000ft a kár alsó hangon azóta tettem rá ajtót mert csak ilyen fa rácsos szar volt lakattal benéztek van érték ide bemegyünk és ez lett belőle.
Fakk ajtajára tennék nyitás érzékelőt meg mozgás érzékelőt lent az áram ellátás nem megoldható. Én a földszinten lakom picit eltolva van a fakktól. Lenne onnét jel? Meg akkor már a lakásra is feltenném ugyanezeket.
Érdemes a wifis megoldás vagy jobb a sim kártyás?
Ahhoz hogy üzenetet küldjön nekem vagy felhívjon elég feltöltőkártyás vagy előfizetéses kell ehhez?
Meg ha esetleg lekapcsolják az áramot mert a villanyóra folyoson van akkor is működjön.
Ebben kérném a segítséget hogy mit merre hogyan mire figyeljek oda. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nincs meg valakinek a Securecom SC-GSM komunikátor v4.02 firmware?
Köszi előre is! -
regenyid
tag
Sziasztok,
Paradox SP5500-as központot dobozzal, tápegységgel , és egy kezelővel vennék vagy cserélnék.
Cserébe egy SATEL Versa 10-es szettem van. Akit érdekel keressen meg privátba. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Le tudná valaki írni lépésről lépésre hogy DSC riasztón hogy lehet az idő alapot beállítani. Nagyon sokat késik gondolom hálózat 60Hz-en van. Átraknám a beépített kristályra.
Köszi előre is.
-
MGaa73
tag
Sziasztok,
ESP32 v. ARDUINOS okosítást valaki csinált már DSC-hez (keybus olvasás/írás)? Mindekettőhöz van vagyis lenne olyan szoftveres megoldás amivel riasztó integrálható HomeAssistant alá és kiolvassa a riasztó állapotokat illetve be lehet távolról élesíteni a rendszert. A probléma csak az, hogy a complile folyamatnál elakadok...... :-(
-
kelly7
aktív tag
Üdv
Esetleg valakinek dsc neo riasztója tl280 netes kommunikátorral van valakinek? -
snowdog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Battlefield 2042
- Hobby elektronika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest