-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Tatu-1981 #4358 üzenetére
Nekem mix van, a screen mirror szépen működik, valszeg a max 2-ön is fog, de ezt majd megerősíti vagy cáfolja valaki.
Amikor a mediapad x2-t vettem tőlük, akkor gyári rom volt rajta, de ezt nem tudhatjuk, hogy milyen forrásból szerzik be a max 2-t. Kérdezd meg őket, lehet, hogy ők is meg tudják adni a szállítónak, hogy milyen rom legyen rajta, globált érdemes választani, bár szerintem biztos, hogy ha nem globál, akkor valami abból barkácsolt valami lesz. Abban van angol és magyar is, nincs tele mindenféle kínai alkalmazással, mennek a google cuccok is. De szerintem mindig ajánlott egy webshoppos telefonon romot cserélni, mert ki tudja mit kapsz még "ajándékba". A leírásban benne van, hogy hogyan lehet gyári romot feltolni. A max-ra lett leírva, de a romtól eltekintve azonos a folyamat, és kb. 10 perc az egész, és abban tuti nem lesz semmi váratlan ez+az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged