-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
Mi max 2 vásárlását fontolgatom, egy Huawei Mate 8-at cserélnék le rá. Tudom, elvileg egy csúcstelóról váltanék középkategóriára, de 2 év alatt annyit fejlődött a világ, hogy szerintem nem lenne visszalépés, legfeljebb kamerában. Cserébe viszont kompenzálna a nagyobb kijelző és aksi.
Támogatja a Mi Max sorozat a screen mirroring-ot? Nagyon fontos lenne, mert telefonról küldöm ki a filmeket, felirattal a tévére.
Ha itthon veszem meg (puremobile pl.) akkor milyen ROM-mal kapom? Magyar nyelv nem érdekel, úgyis angollal használnám, de az fontos, hogy google alkalmazások legyenek rajta, és ne legyen tele mindenféle kínai feiratokkal. Plusz OTA-n frissüljön. Van olyan nemzetközi verzió, ami ezt gyárilag tudja, vagy a magyar webshop fog mókolni valamit a telón? Én nem értek ehhez, ezért csak úgy opció, ha ezt gyárilag tudja, megfelelő minőségben.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest