-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
Kofka04 #3327 üzenetére
Szia,
A sok kérdésre részemről csak kevés válasz, amihez nem tudok hozzászólni, vagy nem releváns földrajzi helyzetem miatt, ott hallgatok. ASUS Selfie-ről (ZD551KL) tértem át Mimaxra, mert szemüveg nélkül kezdett kicsi lenni már az 5.5 colos képernyő, másrészt a 3000 maH akkuja simán lefáradt fél nap alatt ahogyan én használtam, azaz napi két-három alkalommal összesen 3-4 óra onscreen facebook, 4G Orange, (GPS, wifi nonstop bekapcsolva). Ezenkívül ha videót néztem, vagy buborékpukkasztó játékot úztem rajta akkor tojásrántottát lehetett volna sütni a hátlapján. Ehhez képest a Mimax ugyanilyen nyaggatás mellett lazán bírja akkuval két napig, angol hidegvérrel viseli a zaklatást, ritkán melegszik 34 fok fölé, bármit követek el vele. A nyolcmagos ASUShoz képest a hatmagos Mimax legalább olyan gyors, de lehet, hogy az oprendszer miatt akár gyorsabb is. A hetente frissülő developer ROM is tetszik, már 7-es Android van, és állandóan fejlesztenek valami újat. Tud magyarul, és nincs telepakolva egy tonna fölösleges alkalmazással, mint az ASUS
Egyetlen enyhe elégedetlenségem a Mimax kamerájával kapcsolatos, de csak azért mert az hozzászoktam ahhoz, hogy az ASUS 13 mp-s hátsó kamerája átlagon felüli minőséget hozott, majdnem egy igazi fényképezőgéppel ért fel. A panorámái is csodálatosak voltak, és rossz fényviszonyok, vagy éjszaka is jó képeket készített. Filmezni nem filmeztem, csak félperces ezt-azt, így abba nem szólnék bele. A Mimax 16 megapixelese nem üti meg ezt a mércét, de ha megkeresed Kammerer fórumtársunk fotózási útmutatását, és aszerint rendezed a kamera beállításait, egészen elfogadható képeket készíthetsz főként nappali fényben. Esetleg valaki aki jobban ért a kereséshez, linkeléshez hozzásegíthetene, hogy megtaláld azt a bejegyzést, nekem nem jött össze.
A selfiek egyáltalán nem hoznak lázba, így nem tudok érdemben nyilatkozni az elülső kameráról. A panorámánál hiányolom, hogy csak álló helyzetben csinál képet, nem tudok Landscape-et használni, de lehet, hogy ez egy nem gyári kameraszoftverrel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged