- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TeebyKay #8493 üzenetére
O (mint Ottó) gombbal KODI alatt (vagy Win alatt a Media Player Classic Home Cinema, PotPlayer, VLC) is meg tudod nézni a codec-et, és azt is látod, hogy épp hardware-es ...
... vagy software-es a dekódolás.
Hogy, hogy nyomod meg az O gombot? Nos, ez - ha nincs kéznél egy akármilyen bill. akkor - kissé macerás tud lenni, de a Keymap Editor-al rá tudod map-elni valamelyik "felesleges" gombra (akár csak átmenetileg).A HW dekódolást itt lehet kikapcsolni. Elvileg elég azt, amin áll a kurzor, mert a másik ha jól tudom csak a felületre vonatkozik.
-
Bela52
tag
Tiszteletem. Vettem egy, Mi box s okossítót. Szeretnék magyar tv adást nézni vele. De sehogy nem jön őssze. Csak telefon tükrözéssel. Tudtok valami okosságot, ajánlani. Anternám az nincs csak a másik szobában,t-kom androidos box.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TeebyKay #8490 üzenetére
Szerintem sikerült belefutnod egy Mi Box-os bug-ba, ami csak valamilyen extrém (régi) kódolású videók esetén jön elő. Ezen a factory reset sem fog segíteni.
A következőt teheted:
a) Írsz a support-nak (gőzöm sincs hová lenne érdemes).
b) KODI-ban kikapcsolod a hardware-es gyorsítást
c) Átkódolod a problémás videókat ...
d) Eladod a box-ot. -
TeebyKay
őstag
Most egyenlőre a hang csúszást fókuszáltam ki mint problémát, hátha a javítása közben a többi dolog is helyrejön, ez viszont nem jelentkezik minden videónál, csak bizonyos anyagoknál (pl így jártam anyátokkal s04-s08). Ha terhelési gond lenne akkor egységesen kéne az összes anyag minősége szar legyen, de van olyan videó amivel egyáltalán semmi probléma nincs, még egy rövid megakadás se, semmi (pl arcane első 3 epizódja).
A hardveres/szoftveres gyorsításról nem tudom hol találok infót, ha nem ez a gyári beállítás akkor biztos nem.Igen mdz-22, rendes media marktos vásárlás volt. Nem emlékszem hogy lett volna elejtve, használat közben nem tűnik túl melegnek és nem használati időhöz köthető a jelenség, mert pl arcane-ből 2x40 perces epizód lement bármi akadás vagy hiba nélkül, de a bud spenceres aladdin meg 10 perc után már be-be akadt (visszatekerve ugyanahhoz a részhez, már nem akadt újból).
Most így kimondva, mintha a modernebb és jobb minőségű filmekkel kevésbé lenne probléma, lehet hogy tényleg valami kodek vagy tömörítési gond lesz ezeknél a filmeknél? (bár akkor a másik boxnak miért nincs gondja)
Igen én is féltem kicsit ettől, bár attól még jobban, hogy a gyári visszaállítás se fog semmit változtatni, lásd a fentebb leírtakat, mivel a probléma nem teljesen állandó jellegű.
-
-
azbest
félisten
válasz
TeebyKay #8486 üzenetére
ez ugye a rendes, nyugati mibox, aminek a modelszáma vagy mdz-16-ab vagy az újabb S mdz-22-ab. A gyári, androidtv 9 rendszerrel. Nem pedig valamelyik kínai model mókolt szoftverrel, ugye?
Nem volt elejtve? Van bennük egy fémlemet, ami a proci hűtésén segít. Ha szétment benne valami, akkor esetleg túlmelegedhet.
-
Fall-N
veterán
válasz
TeebyKay #8486 üzenetére
Szoftveres vagy hardveres gyorsítással megy a Box? Én arra gyanakodnék lehet.
Másik lehetőség, hogy valamilyen telepített alkalmazás foglalja le a hardvert és belassul lejátszás közben. Kellene rá valami monitorozó alkalmazás, ami figyelné lejátszás közben, hogy mennyire terheli le a rendszert. Van egy érzésem, hogy kellene egy gyári beállítások visszaállítása is.
Prohardvernek van egy teszt csomagja videókból, azzal is le kéne tesztelni, hogy miden szaggat rajta? Még a leggagyibb SD anyag is?
Az biztos, hogy nem az internettel van a baj, meg az is, hogy nem szabadna előfordulni ilyennek.
Nálam ilyen nem fordul elő, pedig nekem csak 30 Mbites a netem és 5 GHz-s routerrel megy, nem kébelről. Bár nem teszteltem, de valószínűleg a nagy bitrétéjú 4K anyag fogna ki rajta, de 1080p-ig biztos hogy bírnia kell.
-
TeebyKay
őstag
válasz
<Adamsky> #8477 üzenetére
Megcsinálom a pendriveos tesztet, csak nem tudom mi derülhetne ki belőle. Ha úgy se jó akkor gyanús, hogy a boxnak van valami problémája. Ha úgy jó, a nas meg a router akkor se lehet a gond, mert máshol meg megy.
Az a gond, hogy régi a nas firmware-je és elvileg nem frissíthető, és csak régi plex szerver verzió tudna felmenni rá, ami nem biztos hogy jó.
-
TeebyKay
őstag
válasz
TeebyKay #8474 üzenetére
Fejlemény: 1 óra harc után sikerült a VLC-nek megtalálnia a NAS-t és ugyanúgy csúszik a videó hangja mint kodiban. Ugyanezen NAS ugyanezen videója a másik médiaboxról mind kodi mind vlc alatt tökéletesen megy. Már az 5ghz-es hálón csatlakozik a routerhez az mi box. Ötletek?
-
TeebyKay
őstag
válasz
TeebyKay #8471 üzenetére
Ami még eszembe jutott, jelenleg SMB protokollon keresztül érem el a média boxokkal a NAS-t, jó ez ilyen célra vagy mást lenne érdemes?
Hát nagyjából 1 éve lett telepítve mint a média box, de szerintem ez a probléma első perctől fennállt, csak hozzászoktam, csak az utóbbi időben néhány filmnél zavaróbban előjött, pl tegnap néztük a Bud Spencer Aladdint és vagy 10x akadt be szerencsétlen film és akkor mondtam azt, hogy most már megpróbálom kinyomozni. Oké megpróbálom, de a rendszertelen hibát (kép kockásodás) nem tudom sajnos konkrét részhez kötni, a hang elcsúszást viszont igen.
-
-
törölt tag
Vennék egy usb 3.0 elosztót amihez nem kell külön táp. A kérdésem az hogy ha rádugok egy hdd-t egy pendriveot és egy Xbox controllert akkor fog menni a 3 eszköz egyszerre? (4-5 portosat vennék)
-
TeebyKay
őstag
válasz
Imi1981 #8463 üzenetére
Köszönöm, teszek egy próbát az 5ghz-el hátha segít valamit bár furcsállanám, mert nem arról van szó, hogy ne bírná bufferelni az anyagot, hanem hogy rosszul jeleníti meg a képet. Régen asztali pc-n vlc-vel volt pont ugyanez a problémám, azóta nem használom, valamelyik jelenetnél bekockásodott a kép, és utána amíg ugyanott volt a filmben a kamera nézet addig kockás volt, amint volt egy vágás rögtön megjavult. Esetleg még kábel hibára gondoltam de az se hiszem, hogy ilyen rendszeres de nem folyamatos hibát okozna.
-
Imi1981
veterán
válasz
TeebyKay #8462 üzenetére
Hát én most wifin használom jelenleg de még a 30-40 GB-os 1080p filmet is viszi akadás mentesen! Igaz a szolgáltatói routerrel nekem is toltögetett de ott csak 2.4 GHz wifi volt. Az új routeremmel 5ghz-en simán viszi. Wifin 5 GHz-en csatlakozz és szerintem jó lesz. Vagy amit írtak itt feljebb usb-lan csatlakozóval (nekem egy tp-link van azzal tökéletesen működött) .
-
TeebyKay
őstag
Semmi más eszköznek nincs problémája a wifivel és a másik médiabox (Bellink M18) is simán működik vele.
Igen szokott olyan lenni hogy beáll bufferingelni de azt csak 4k filmeknél, azt azért nem bírja olyan könnyen a wifi. VLC playert többször próbáltam de sajnos nem éri el sehogyanse a nas-t, DS video-t raktam fel az olyan filmek lejátszásához amivel abszolút nem boldogult a kodi, ami a hang elcsúszást ha jól emlékszem pl megoldotta.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TeebyKay #8456 üzenetére
" ... kodi-val wifin keresztül ... "
Mi a helyzet KODI-n "kívül" (pl. VLC Player) és/vagy local-ban?
Fura ez a kockásodás, ill. hang szinkron probléma. Nálam ha ilyen előfordul, akkor megakad minden, alul kiírja, hogy buffering - vagy valami hasonló - majd, ha összeszedte magát, akkor megy tovább. -
solti
senior tag
válasz
TeebyKay #8459 üzenetére
- van usb hub ethernet porttal, azt szokták használni sokan
Azt simán vinnie kéne, szerintem ott valami a wifivel lehet. A Mi box s-sel én akár vpn-en keresztül távolról is tudok NASról legalább 720p-vel streamelni (szinte mindenem az, szóval valszeg simán visz többet is)
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi Mi Box S médialejátszóm, amin kodi-val wifin keresztül szoktuk nézni a nas-on lévő filmeket/sorozatokat. Viszont van egy olyan hibája, hogy még egy 20 perces sorozat részt se lehet anélkül végignézni, hogy 1-2 alkalommal ne fagyna be a kép/színes kockásodna el a kép (ezek véletlenszerűek, nem történnek kétszer ugyanott), illetve vannak olyan részek ahol pl a hang csúszik el vagy szellemképes (ezek fixen mindig ugyanazoknál a részeknél). A hálóban lévő régi Beelink M18 semmi hasonlót nem produkál ugyanígy wifivel ugyanerről a nas-ról.
Van valami ismert beállítása/szoftvere vagy bármilye ennek a boxnak ami megszűntetheti ezeket a hibákat?
-
samitas
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.Pár órát kikapcsolva van a box távirányítóval nem tudom visszakapcsolni csak a táp elvétel segít.Köszönöm.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Levente1991 #8450 üzenetére
" ... a box távjával kellett ráerősíteni."
Ja, ennyi volt a gond? Nálam az első lépés - mondjuk frissítés után - hogy max.-ra tekerem a hangerőt a box-on.Egyébként a box bluetooth kapcsolatával az a gond, hogy sz@rul lett implementálva.
• folyamatosan látszik
• párosított eszköznél nincs "disconnect"#8443 Jakesz
Közben megnéztem, hogy nálam mi a helyzet.
Kervnel ver.: 4.9.113
Sec. patch level: July 5, 2021
Build PI.3933
Nincs frissítés. Ez pedig hetek óta fenn van. -
Imi1981
veterán
válasz
#61872278 #8448 üzenetére
Mi box s kábelen kapja a netet usb-lan átalakítóval. Mi box s bluetooth - ja tökéletes a tévé bluetooth - ja gyenge. Azért lenne jobb ha a tv bluetoothja lenne jó mert akkor bármelyik forrást tudnám bluetooth - on hallgatni. Amúgy a mi box s már ritkán van használva mert másik tv-n van. A fő tévére vettem egy nvidia shield tv - t ami azért sokkal jobb arra amire használom.
-
Imi1981
veterán
válasz
Levente1991 #8445 üzenetére
Ha a tévére van csatlakozva a bluetooth fülhallgató akkor bármelyik hdmi bemenetre kapcsolsz a bluetooth fülesben szól a hang továbbra is! Nem kell lecsatlakozni. Nálam legalábbis így van samsung tv - n. Nálam az a gáz, hogy a tv bluetooth jele gyenge és szakadozik.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Levente1991 #8445 üzenetére
" ... átváltok a Mi Box forrására ... " ← TV kikapcsolod?
Alapból minkét eszköz párosítva van a fülessel?#8443 Jakesz
Mit látsz az About alatt? Mi a verzió szám / build szám? -
Levente1991
tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy az, hogy ha a BT-fülhallgatóm a tévéhez van csatlakoztatva, és átváltok a Mi Box forrására, akkor a boxon lejátszott tartalom hangja is a fülhallgatóban szóljon anélkül, hogy állandóan törölni kelljen a párosítást az egyiknél, a másikhoz meg csatlakoztatni attól függően, hogy éppen melyik eszközön használom?
-
Jakesz
addikt
Pár napja jött egy méretesebb update a boxhoz. Érdemes ránézni a névjegyben a frissítés keresésénél, ugyanis nekem nem dobta fel automatikusan, hogy elérhető.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RedCactus #8437 üzenetére
O.K. megtaláltam.
KODI alatt nem próbáltad? Rögtön kiderülne, hogy a Netflix kliens a sz@r vagy a box rendszerében kottázott el valamit a Xiaomi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RedCactus #8435 üzenetére
"Rákeresve a problémára látom, hogy csak nekem új ez ... "
Nem, nekem is új. Mit találtál ezzel kapcsolatban? Nálam ez a probléma két okból nem jött még elő. Nincs 4K/HDR TV-m és eszembe se jutott blútyúkos fülessel rácsatlakozni.
Ettől függetlenül érdekel a dolog. Szóval dobj majd egy link-et pls.! -
RedCactus
senior tag
Csak most tűnt fel, hogy bluetooth-os fej és fülhallgatóval összekötve, a Netflixen megszűnnek a 4K/HDR adások és minden csak HD-ben jelenik meg. Rákeresve a problémára látom, hogy csak nekem új ez, de azért elég bosszantó. Ez most a Mi Box vagy a Netflix hibája vagy az enyém
, hogy ilyen tudatlan vagyok?
-
törölt tag
Két Wifi hálózatom van,az egyiken ott az 5G szócska. A MI BOX S az 5G-s hálózatra csatlakozik fel bekapcsoláskor. A problémám az ha alvó módba lép a szerkezet,vagy ha sokáig bekapcsolva marad (A fejlesztői beállításokban lévő soha nem kapcsolódik ki beállítást is használtam) és bekapcsolom a távirányítón a gombbal akkor elfelejti a Wifi
hálózatot+a rádugott USB eszkőzöket is. (Pendrive,usb hdd,gamepadok). -
azbest
félisten
válasz
#61872278 #8431 üzenetére
a wifi beállítás kapcsán azért érdekes amit írsz. Arra bekapcsolás után is magától fel kéne mennie. Hacsak nincsen véletlenül két azonos nevű wifi hálózat is és ő másikra (nem) megy fel, mint amire te kézzel teszed. Simán a box menüből újraindítása után is visszacsatlakozik a wifire nálam (hosszú power gomb nyomás a távirányítón és restart menüpont.. vagy az about menüben is ott van valahol a restart).
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez már a harmadik Xiaomi Mi BOX S kütyüm,az első kettőt eladtam egy idő után a következő hiba miatt:
Az rendben van hogy keveset fogyaszt,de én kapcsolós konnektorba dugtam,és ha áramtalanítom,és bekapcsolom ismét akkor se az USB portra rádugott eszközök (Pendrive,külső HDD,Gamepad X360 Wireless Controller,stb) se a Wifi nem müködik, csak ha ismét felcsatlakozok illetve az eszközöket bedugom. Régi 8.1 android alatt úgy emlékszem ilyen problémák nem voltak. (Boot után kaptam értesítést hogy pendrive stb csatlakoztatva van, és wifi is ment). Jelenleg a legfrissebb androidtv 9 van rajta,és ezt leszámítva tökéletes számomra a kütyü. (Netflix,HBO GO,Sorozatok,Retroarch Plus,Xbox Game Pass,egyéb játékok)
A KODI-ba mit kell beállitsak hogy a sorozatok,filmek akadás nélkül menjenek? (Bocsi nincs kedvem visszaolvasni a hozzászólásokat).
UI: Szeretném ha ez a hiba ki lenne javítva a gyártó által+az óra mellett igazán lehetne egy Wifi és Bluetooth jel is hogy lássa az ember hogy csatlakoztatva van a nethez.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bodri_11 #8424 üzenetére
" ... részletes leírást vagy linket ... " - nincs ilyen, mivel droid alatt mind a mai napig nem megoldott az, ami minden normálisabb rendszeren (na jó, lehet iOS-en se) évek óta működik, vagyis, hogy fel lehessen "map"-elni egy hálózati meghajtót.
A VLC nem rossz irány. Az hogy miért nem látszik alatta minden film, azt nem tudom, annyira nem ismerem (tipp: azokat a formátumokat nem támogatja).
Én a KODI-t ajánlanám. Mindenki, aki nem csak stream-elni szeretne, előbb-utóbb ott köt ki. -
bodri_11
újonc
Sziasztok,
Valaki tudna adni egy részletes leírást vagy linket, ahol szájbarágós szinten el van magyarázva, hogy tudom a laptopon lévő "Filmek" mappából megosztani a tartalmakat vezeték nélkül a box-ra? Milyen alkalmazás kell a box-ra? Hogy lehet megosztani a mappát?
A windows media playeres megoldást próbáltam, a VLC meg is találta, de a filmek negyede látszik csak..
Köszönöm szépen -
Fall-N
veterán
válasz
MaCS_70 #8419 üzenetére
Itt most nem a box irányításáról volt a téma, hanem a vezérelhető (relés) konnektorokról. A kérdező szerette volna megoldani a tápellátását a hangnak USB port nélkül. Erre írtam, hogy elég egy szabványos 5V/2A (azaz 10W-os) töltő is. De hogy ne legyen állandóan áram alatt, lehet ilyen konnektort tenni elé.
-
Fall-N
veterán
válasz
<Adamsky> #8417 üzenetére
Az időzítés miatt szerintem jobban megéri a WiFis változat. Főleg, hogy 8k-ért kapni 2 db-os Tapo pakkot. Vakon nem kell kapcsolni amúgy sem, mert világít a telefon.
Van nekem is itthon egy rádiós Home (Somogyi) konnektor, anno az erős LED miatt a Genius 2.1 hangszórót kapcsoltam vele le, ami a TV-re volt kötve. Most nem nagyon van használatban.
-
<Adamsky>
nagyúr
Igen, ez - amit link-eltem - tényleg nem valami olcsó, csak hirtelen nem találtam azt, amit én a szüleimnek vettem. Náluk nem volt opció az okostelefonos vezérlés (nem használnak olyat), és az éjszaka közepén egyébként is kényelmesebb egy három kapcsolós távvezérlőt kitapogatni és akár "vakon" üzemeltetni. Van nekem is egy BlitzWolf "okos" konnektorom, vannak esetekre, amire jó, de sok esetben szvsz. célszerűbb valamilyen egyszerűbb megoldás. Na, nem pont ilyen, de ehhez hasonló.
#8414 szk5
Ehhez, mit szólsz? Bele tudsz mindent dugni, és egyetlen gombnyomással áramtalanítani. Még évekkel ezelőtt vettem egy ilyen 2.5-es rack-et, ami - elvileg (még nem próbáltam, mivel nincs használatban) - le tudja kapcsolni a benne lévő HDD-t, de ki tudja? Ki kellene próbálni -
Fall-N
veterán
válasz
<Adamsky> #8412 üzenetére
Ennél olcsóbban lehet kapni egy TP-Link Tapo konnektort például (4-5ezer Forint). Ahogy írtam elég egyszer programozni, de manuális gomb is van rajta. Nekem a telefon töltésére van egy darab, meg egy a kávéfőzőhöz. De fogok még venni másra a jövőben (karácsonyi fények időzítése, párásító stb.)
Azért jobb, mert ha nehezen hozzáférhető helyen van az elosztó, akkor sokkal egyszerűbb telefonról vezérelni. Pofonegyszerű beállítani és sokklaé több lehetőség adott vele. Akár Google segéddel is lehet vezérelni hanggal. Telefonja meg mindenkinek van.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... raktam egy HDD-t ... "
A HDD-t egyébként képes a box lekapcsolni, ha nincs használatban, vagy folyamatosan "pörgeti"?Ha, nem, akkor egyébként is jobb, ha az egészet (monitor, hangszóró, box + HDD) leáramtalanítjátok, ha nincs használatban. Ahogy Fall-N, én is egy kapcsolható elosztót javasolnék. Ha elérhető, akkor egy simát, ha nehezebben, akkor rádiósat (én wifi-ssel nem bohóckodnék, ahhoz telefon kell). Így hirtelen ezt találtam, de van sokféle (olcsóbb/drágább).
-
BIGi75
senior tag
válasz
Fisher101 #8400 üzenetére
#8401MaCS_70 igen, ez a standard lánc; lejátszó->hdmi->erősítő->hdmi->TV, projektor
Ha nincs 2db hdmi kimenet az erősítőn be lehet iktatni egy hdmi splittert, hogy ne kelljen cserélgetni a kábelt.
Toslinken egyébként csak tömörített térhatású hang megy át, nem támogatja a többcsatornás LPCM-et, a Dolby Digital Plus-t, a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et, dolby true hd-t, dts hd-t... sem, így mindenképpen előnyösebb a hdmi kábel használata. -
szk5
újonc
Sziasztok! Xiaomi Mi TV Box S EU-t használok.
Sajna csak 1 db USB van rajta amire raktam egy HDD-t amiről nézik a gyerekek a meséket. Viszont egy monitorral nézik. Így vagy egy külön hagnszóró kell ami aksis vagy egy vezetékes hangszóró ami jack-el hozzáköthető de annak is kell usb a táp miatt. Be is kötöttem egy hub-al, működik is de az USB táp folyamatosan áram altt van ha nem használjuk is ami a hangszórót is érinti. Minden megoldásnál külön kell kapcsolni a hangot.
Van erre valami megoldás? A monitoron nincs USB hub, van rajta egy pici hangszóró de használhatatlan. -
azbest
félisten
válasz
Joe Swanson #8404 üzenetére
nem. A wifi frekvenciák miatt kérdi az országot.
A tv-go telefonos alkalmazás, azért nem sorolja az android tv play storeja. -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Adott egy mi Box S. Aktivalasnal a regiovalasztasnal magyarorszagot nem engedi kivalasztani(nem is elerheto a valaszthato regiok kozott)hanem csak mas orszagokat, igy ha kivalasztok egy masik orszagot, akkor sajnos az annak az orszagnak megfelelo TVGO-appot tudom letolteni, a magyart nem.
-
Zorro99
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest