- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivopapus
tag
Sziasztok!
Mi Box S gen 2nél belefutottam , hogy letiltott alkalmazások készülék újraindítás után újra aktívak. Nem lehet véglegesen letiltani?
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Tv box s (2 gen) - re letölthető a yettel app ?
Köszi,
N -
törölt tag
Levettem a felbontást 720p-re és kihúztam a pendrive-ot, és akadás nélkül végigment HBO Maxon egy sorozatrész. Holnap megpróbálom majd 1080p-ben, hátha csak a pendrive kavar be a streamingnek. Jó lenne igazából a kisebb felbontás is mert csak HD Ready a tévém, de olyankor a Kodi bugol...
-
<Adamsky>
nagyúr
"... de ez nem a lejátszó hibája ..." - biztos vagy te ebben?
Csak, mert amikor ez először előjött, akkor még én is "teszteltem" azt a filmet, amivel a fórumtársnak gondja volt. A gen. 1-en szépen ment. Nem egy embernek, és nem egy videóval akadt problémája. Konklúzió / megoldás: ki kell kapcsolni a hw.-es gyorsítást. Vagyis valami csak szarul van megírva az fw.-ben.
Persze, ha valaki arra használja, amire igazából ki lett találva (streaming) akkor jó eséllyel nem lesz vele semmi gondja. Én nem cserélném el a gen. 1-et a kettesre, az biztos. -
prisz
senior tag
válasz
AthlonXP #9972 üzenetére
Nyugodtan megveheted, nem fogsz csalódni. Nekem is gen2 van, tökéletesen működik, nagyon fluid a rendszer.
Amire használom :
Geforce now ultimate!!! előfizetés+ xbox kontroller: hibátlan
Youtube premium : hibátlan
Hbo max : hibátlan
Netflix : hibátlan
Disney+ : hibátlan
Kodi v20.3 + magyar addonok: hibátlan
Twitch : hibátlan
Aptoide : hibátlan
Es igen, van egy-két olyan film ami az elb@szott kódolás miatt szaggat, de ez nem a lejátszó hibája. Megbízható forrásból letöltve, ezek is simán lejátszhatók. Én eddig ebbe nem futottam bele. Ne hallgass azokra, akik csak papíron látták a cuccot. Részemről nagyon jó döntés volt a megvétele napi szinten használom -
Shamli86
tag
Sziasztok. Akinek van Mi box gen2 rám tudna írni privátban? Köszönöm.
-
hvb
tag
Sziasztok!
MI Box S2 problémám van a voice search-el.
- A főmenüben műxik a voice search bármilyen nyelven
- A youtube appban ha magyarra van állítva a nyelv nem megy. "Sorry something went wrong" az üzenet.
- Ha a youtube appban keresés menüben rábökök a mikrofonra és úgy beszélek, akkor ok
- Ha telefonnal rácsatlakozom tv kóddal jól működik, bármilyen nyelven
- Ha anyelvet angolra állítom ok minden, de a magyar szavakat nem érti.Tehát csak magyarul a youtube appban nem megy a keresés.
"Sorry something went wrong"Van valakinek ötlete?
-
AthlonXP
őstag
Tegnap járattam a boxot kb 1.5-2 órát egy huzamban, hibátlanul ment. Úgy tűnik egyelőre, hogy a gyári reset megoldotta a problémát.
#9979<Adamsky> Nekem ebben a boxban, leginkább ez a "spórolós" hardver, ami vicces számomra. A Mi Box S 2-ben is 2/8Gb a tárhely, az én boxomhoz képest tettek bele +1gb rendszer memóriát, de a tárhely ugyan annyi maradt. Miközben neve nincs gyártók boxaiban már bőven 2-3x ennyi tárhely és memória van, kevesebb pénzért. Nem értem, miért kell ilyen filléres dolgokon spórolni. Persze, ez nyilván nem egy telefon, amire alkalmazások tömkelegét, meg fotókat, videókat tesz az ember, de akkor is. Nekem is alig van 2-3 plusz alkalmazás most a boxon és a tárhely fele már oda van, pedig játékot még nem is telepítettem rá, vagy bármi egyébb, nagyobb tárigényű alkalmazást, emiből van egy pár az áruházban amúgy...
A telefonjaival amúgy nincs gond szerintem, szerencsére azt jól elkülöníti a gyártó a tv boxoktól. Ne azok alapján ítéld meg a telefonjaikat. Nekem jelenleg egy Xiaomi 13T-m van, teljesen elégedett vagyok vele, szeretem. Egyedül a menürendszere az, ami számomra még mindig szokatlan és nem is vagyok vele teljesen kibékülve, így bő 2 hónapnyi használat után sem. Korábban évekig Samsungom volt, annak a kezelőfelülete mérföldekkel jobb ennél, a Xiaomi sehol nincs hozzá képest, bárki bármit mond szerintem!
Hardveresen nagyon jó telefon, de a szoftveres téren, lenne mit javítani. Egyelőre még várom ezt az új Hyper OS-t kíváncsi vagyok az milyen lesz... -
<Adamsky>
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
Csináltam egy gyári visszaállítást. Felraktam a Smart Tube friss változatát (20.90) és egyelőre teszt üzem megy. Még csak 10 perce megy a youtube 4k-ban, de még nem akadt a lejátszás. Járatom most egy ideig és majd kiderül hogy viselkedik.
-
Akelaus
senior tag
válasz
AthlonXP #9974 üzenetére
Fejből nem tudom, de nekem szerintem pont ez a box van. (kicsit elvesztem már a GEN-ek között), Én az utóbbi 2-5 hétben elég sok videót néztem a Smart Tube bétával, és sehol nem akadt meg. Lehet érdemes lenne felrakni a bétát, hátha. Csak készülj, hogy van hogy naponta jön frissítés.
Viszont kb. 2 hete van Youtube prémium előfizetésem, így a "rendes" Youtube app-ot is használom, kb. fél órás videókat nézegetve suli miatt, és ott sem vettem észre semmi ilyet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AthlonXP #9974 üzenetére
" ... képet is töltöttem fel a hibaüzenetről." - most már emlékszem.
Factory reset volt? Annak - hacsak nem a te box-odra is jött valami "csoda frissítés" - segítenie kell.
Én (szubj. vélemény) most tuti nem vennék semmilyen Xiaomi box-ot, stick-et. Vagy szoftveresen van elcseszve vagy melegszik.
Viszont csak a YT nézegetése miatt se biztos, hogy adnék ki pénzt (ha minden más a TV-n megy).
Tippek (én ezeket nézegetném meg tüzetesebben):
• Realme 4K stick (a legolcsóbb megoldás)
• HOMATICS Box R Lite 4K TV Box (már korábban felfigyeltem a márkára, de nem gondoltam, hogy Ali-n is van ...) → gyártói oldal.
• HOMATICS Dongle G 4K TV Stick
• MECOOL KM2 PLUS DELUXE ("mindent bele" box) -
AthlonXP
őstag
válasz
<Adamsky> #9973 üzenetére
Annyi a gondom vele, hogy mostanában akadozik rajta a youtube.. Bár nem mindig, de amikor igen, akkor nagyon. Fentebb írtam már ezügyben, képet is töltöttem fel a hibaüzenetről.
Smart Tube-ot használom a reklámok miatt, így a gyári youtube lejátszóról nincs infóm, nem próbáltam és ha jó is lenne, sem használnám, mert akarok reklámokkal kínlódni.
A Smart Tube tökéletes volt sokáig, de mostanában akadozik, főleg hosszabb videóknál. Zenei klippeket, meg lehet nézni vele gond nélkül, 10-20-30+ perces videóknál már akadozik. A felbontás csökkentésével sem oldódik a helyzet. Újra telepítettem a Smart Tube-ot is, a legfrissebb verzió van fent. Egyébként minden más funkció működik a bocon. Bár én leginkább internetes rádiókat és youtube-ot nézek vele. Filmeket nem, mert arra ott a tv, amivel lejátszom az mkv-kat, meg amúgy is stream szolgáltatókat ( HBO, Disney, SKY ) nézem.. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AthlonXP #9972 üzenetére
Picit olvass vissza a gen. 2-vel kapcsolatban, és látni fogod, hogy szoftveresen valami gond van vele: Röviden: bizonyos "offline" videókat akadozva játszik le, ilyenkor ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást.
Egyébként a gen. 1-nek is elcseszte a Xiamomi a firmware-ét, amit - tudtommal legalábbis - azóta sem javított.De, mi bajod a MiBox 3-al? Örülj neki, hogy teszi a dolgát. Én épp ebből kifolyólag nem nézegetem az alternatívákat (nekem gen. 1 van, de szerencsére nem engedtem rá a legutóbbi frissítést).
Ha nagyon égeti a pénz a kezedet, akkor vannak stick-ek (a Xiaomi-nak, Realme-nek), van a Google Chromecast + Google TV, Firestick, stb. Ha nem kell streaming (HBO, Netflix), akkor pedig a mindenféle "kínai box"-ok (ennek van külön topic-ja). -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi MiBox 3-as cuccom, érdemes lehet ezt lecserélni az új(abb) MiBox S2-re? -
erzol
őstag
4K Tv stick-re befutott egy frissítés.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia! Ez úgy tűnik nem stick probléma lesz ...
Can't sign in on this device
Pro tipp: máskor - ha ilyen hibaüzenetet kapsz - váltsd át a rendszert angolra (vagy próbáld meg lefordítani), mert angol nyelven sokkal nagyobb eséllyel találsz majd bármit is. -
Chimpy
tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam az Mi Tv Stick-hez topicot, ezért itt tenném fel a kérdésemet.
Adott egy ilyen készülék és a kiskorú lányomnak a szobájában használnánk youtube nézésére. Van gmail fiókja, az androidos telefonján megy is rendesen minden, de a Stick-en nem tudom bejelentkeztetni. Ezt írja ki: "Hiba történt. Az eszközön lévő szoftver nem kompatibilis gyermeke Google-fiókjával. Ha további információhoz szeretne jutni a gyermeke fiókjával kompatibilis eszközökkel kapcsolatban, látogasson el a következő webhelyre: g.co/familylink"
A Family Link be van állítva, de ebben sem találok semmi erre utaló beállítást. Járt már valaki így? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... Set up remote Buttons menüpont alatt ... "
Hmm... akkor ez nagyon mást mint a gen. 1 esetén, ill. ilyen mintha azon nem, de majd meglesem."Webböngészőt le lehet rá tölteni és ha igen, melyiket érdemes, ami jól működik rajta?"
Nem nagy élmény netezni rajta. Legalábbis a gen. 1-en (lehet a 2-es ilyen szempontból jobb, mert erősebb).
Nos, van mindenféle Android TV-re optimalizált böngésző (Puffin TV browser, Firefox (Android TV)), de szerintem a legjobban akkor jársz, ha beszerzel egy légegeret (vagy bluetooth-os hagyományosat) és azzal használsz valamilyen "hagyományos" (értsd: mobilra írt) böngészőt. Nekem Firefox és Kiwi van fenn mivel mindkettő kezel addon-okat (így pl. megoldható a reklámok szűrése). -
jose
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9962 üzenetére
Sikerült megtalálnom a Beállítások>Távirányítók és Tartozékok>Set up remote Buttons menüpont alatt, ahol egy Visszaállítással már nem fogja vezérelni a tv-t és kikapcsolni azt is, amikor a boxot kapcsolom ki. A legszebb, hogy akkor is kikapcsolta a tv-t (miután nem használom x percig, automatikusan kikapcsol), ha HDMI 1-ről, amin volt, átváltottam HDMI 2-re, amihez a tv előfizetésem tartozik....
Még egy kérdésem lenne, ha nem gond
Webböngészőt le lehet rá tölteni és ha igen, melyiket érdemes, ami jól működik rajta?
-
<Adamsky>
nagyúr
"Le tudom választani a tv-ről a box távirányítóját ... "
Nézz rá a HDMI CEC beállításaira.
Azt viszont, hogy a box távirányítójával a box-ot ne, de a TV kikapcsold, szerintem nem lehet megoldani. Bár nekem nem gen. 2-es van, szóval ez utóbbi nem 100%.#9961 Tybike81
Szívesen! -
Tybike81
őstag
Köszi a segítséget a Sideload launcher lett a betutó.
-
jose
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi napon vettem egy 2.generációs Xiaomi TV Box-ot. 2017-es Sony Bravia Tv van, amihez használni fogom. Eddig Apple Tv 4K-s boxom volt, de 3 év után megadta magát és a javítása ugyanannyi lett volna, mintha vettem volna egy újat. Így inkább a Xiaomi mellett döntöttem, mert az Apple boxot egyáltalán nem használtam ki.
Bocsi, ha olyan kérdést teszek fel, ami már többször is volt. Összepárosítottam a box távirányítóját a tv-vel, viszont nagyon zavar, hogy akárhányszor kikapcsolom a boxot, a tv is kikapcsol.
Le tudom választani a tv-ről a box távirányítóját vagy csak azt beállítani, hogy csak a tv-t kapcsolja ki? Illetve a távirányítón kívül más kikapcsolási opció nincs a boxnál (azon kívül, hogy húzzam ki a konnektorból), mint pl az apple tv-n, ahol a tv ikon hosszan tartása után van egy kikapcsolás opció? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tybike81 #9957 üzenetére
"Magyarán akkor mit tegyek fel ... "
Írtam a lehetőségeket.
... de akkor próbáld a "Sideload Launcher"-t vagy "Sideload Folder for Android TV"-t (ha a Sideload Launcher-nél arra panaszkodna, hogy ez egy régi app).
Mindkettő kitesz egy ikont, amire ha rányomsz, akkor bejönnek a nem ATV-s app-ok.Megpróbálhatod még a "Sideload Buddy for TV"-t és a "Nebula Manager"-t.
Én talán az utóbbival kezdeném. -
Tybike81
őstag
Magyarán akkor mit tegyek fel, hogy bekapcsolás után lássam
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tybike81 #9955 üzenetére
A gondot nem az okozza, hogy nem "áruházas" app-okról van szó, hanem, hogy nem Android TV-re szántakról. Ahhoz, hogy utóbbiakat ki tudd tenni az asztalra, olyan launcher kell (pl.: ATV Launcher, Super Smart TV Launcher, Emotn UI), vagy olyan alkalmazás, ami úgy viselkedik, mint egy "mappa", így képes megjeleníteni a nem ATV-s alkalmazásokat.
-
Tybike81
őstag
Nem Áruházból telepített alkalmazást, hogy tudok kitenni az alkalmazások közzé hogy látszódjon? Sok olyan van amit csak az fx explorerrel láttok az app mappában.
-
kisputyin
tag
Csak egy érdekesség. Ha a boxra letöltött Tik Tok alkalmazásban a keresés menüben beírom, hogy orosz, vagy oroszország akkor nekem mindig azt írja ki,hogy szerver hiba. A telefonon letöltött alkalmazásban működik. Valakinek valami információ erről?
-
válasz
tsabeekaa #9949 üzenetére
A hálózatnak fogalma sincs arról, hogy mi utazik rajta. Fájlrendszer beg eleve biztosan nem...
Azért írtam, hogy médialejátszók esetén sem volt különbség a fájlrendszerek között, hogy jelezzem: az NTFS-sel nem erőforrásbeli, hanem szoftveres probléma lehet. Ha tehát egy eszköz nem olvassa az NTFS-t, az nem azért van, mert gyenge hozzá, hanem azért, mert nincs ráprogramozva.
MaCS
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
#42308056 #9944 üzenetére
A GTV Csak a Fat32-t kezeli normálisan. Az NTFS-hez fel kell telepíteni egy programot, és ha le akarsz játszani külső meghajtóról egy file-t, akkor a programon belül kell betallózni, majd kiválasztani, hogy mivel játszod le. Lehet tévedek, (majd kijavítanak) de a program fizetős. A MI Boxnál nincs ilyen probléma. Az szinte mindent ismer és kezel.
-
törölt tag
-
válasz
#42308056 #9944 üzenetére
Pár éve én végigmértem stopperrel egy csomó router és médialejátszó fájlátviteli képességeit. Legnagyobb meglepetésemre azt tapasztaltam, hogy alig mérhető különbségek vannak az Ext4, exFAT és az NTFS között, noha ugye Linux-alapú rendszerektől volt szó.
Sőt, az Asus routerek egy egészen kicsivel gyorsabban is írták-olvasták az NTFS-t, mint az Ext4-et.MaCS
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Arolotifar #9942 üzenetére
A GTW csak a FAT32-t ismeri. Az már behatárolja a lejátszást a méret miatt. Lehet NTFS is, de azt bonyolult lejátszani. Viszont streaming-re kiváló tud lenni.
-
törölt tag
válasz
Arolotifar #9940 üzenetére
Az a baj hogy nekem kell egy USB port pendrive-hoz.
-
törölt tag
Na nyomtam egy gyári visszaállítást biztonságos módból Mi Box S-en, holnap kiderül volt-e valami hatása azon túl, hogy megint visszakerült a régi skin. Nem táplálok nagy reményeket de ki tudja. Ez után a balta jön, csak tudnám min fogok filmet nézni.
-
Kodit futtatok a Boxon, de jellemzően DLNA szervernek használom.
Hogyan tudom elérni azt, hogy ne lépjen ki belőle egy-két nap után? Az erre vonatkozó energiatakarékossági opciók (amelyeket ismerek) OFF-on vannak.
Boldog Karácsonyt!
Köszönettel: MaCS
-
LazacX
tag
Elemi kérdés lesz, de sajnos nem értek hozzá. Friss beszerzésű a box, a TV-vel összebogoztam, meg egy klavit, egeret párosítottam vele. Pár napig rendben működött, de tegnaptól nincs hang. Vélhetőleg a gyerekek állítottak el a klavin valamit, de ezt bizonyítani nem tudom.
Próbálkoztam a hangbeállításoknál, a klavin a hangerőgombokkal, de egyelőre semmi javulás. A TV hangszórója önmagában jó, pl. a Netflix hangja a TV appjával megy, de a boxos appal nem. Hol kutakodjak a beállításoknál, esetleg valami teljes gyári állapotba visszaállítás?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beltram #9927 üzenetére
" ... mi box s 2nd gen.-em van és akadozva játssza le az mkv-kat ... "
"it's not a nug, it's a feature" - sajnos, ez ezt tudja. Nézz kicsit vissza a hozzászólások között. Én személy szerint visszavinném (vagy falhoz csapnám).
"azt hogy lehet beállítani?"
A sw / hw. lejátszás kapcsolóját az adott alkalmazáson belül keresd. -
beltram
tag
Sziasztok! Egy mi box s 2nd gen.-em van és akadozva játssza le az mkv-kat (belső tárhelyről és usb-ről is, tehát nem ez a gond).
Van valami ötletetek hogy mit lehetne tenni? -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy MiBox 3-as eszközöm és mostanában, amikor youtubeot nézek vele, akkor sokszor elkezd akadozni a videó és egy pillanatra el is megy a kép és hang, előptte pedig a lenti hiba üzenetet adja.:
Másnál előfordult ilyen? Mit lehetne tenni ez ellen? Baromi idegesítő, mert gyakorlatilag nézhetetlenné teszi a videókat ez a hiba!
A gép nincs tele pakolva alkalmazásokkal, van néhány, de bőven van még rajta hely, legalább a tárhely fele üres és frissítve is van, bár nem mai már, így csak android 9 van rajta.
Nem tudom, az új MiBox S2 mennyivel tudna többet ennél... -
És akkor új kérdés: telepítettem Kodit, hálózatról ezen nézek filmet, hallgatok zenét. Ha elindítok egy hosszabb zenei mappát (60 szám, jellemzően 4-5 percesek), akkor a egyszer csak megáll a zene, a doboz kilép a Kodiból. Probálkoztam azzal, hogy nem kapcsolom ki a tv-t, így tovább szól a zene, de ekkor sem játsza le az összes számot. És nem valamelyik szám végén csinálja ezt, hanem szól a zene, és egyszercsak csend lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#42308056 #9920 üzenetére
Neked gen. 1 van? Kicsit most meg vagyok kavarodva, de úgy rémlik, hogy a 1st gen.-t vágta igazán haza a legutolsó frissítés, míg a gen. 2 - úgymond - "out of the box" nem lett túl acélos (ha jól emlékszem az itteni beszámolók alapján).
#9919 axlfsi
Gen. 1-nél nem volt auto update (hál' Istennek). Én ennek megfelelően kivártam, aztán le is szedték ezt a frissítést, így már nem is elérhető
Gen. 2-nél - ami valószínűleg neked van - nem tudom, hogy mi a helyzet. Az talán annyira nem sz@r. Ott csak az "offline" filmekkel akadhatnak gondok (streaming OK). -
törölt tag
válasz
Arolotifar #9915 üzenetére
Ja hát az nekem is van, bekapcsolás után egyből restarttal kell kezdenem ha akarok netet
De úgyis azzal kezdtem már régen is mert a Kodi össze-vissza bugolt ha nem tettem.
-
axlfsi
veterán
Akkor hirtelen csak két kérdesem lenne még:
1. melyik volt az utolsó. stabil fw?
2. kötelezően felmegy vagy van interakció és megszakíthatom?
(még nem bontottam ki, de a két ünnep között tervezek beüzemelni egy TV Box S-t) -
Arolotifar
őstag
válasz
Arolotifar #9917 üzenetére
Nem voltam lelkes  Jött valami patch, azzal tojt be a wifim is..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Arolotifar #9915 üzenetére
... @erahurka
Ezek szerint ti - akik nagy lelkesen felraktátok a legutóbbi frissítést - azóta sem kaptatok valamilyen javítást? -
megane76
csendes tag
Sziasztok, tegnap óta vezetéken kapja a netet, csak az a baj ha kikapcsolom majd vissza, nem érzékeli a kapcsolatot, csak újraindítás után. Távirányítóval szoktam kikapcsolni. Van erre megoldás, vagy mindig áramtalanítani kell kábeles net esetén?
-
axlfsi
veterán
... hogy a kérdésedre is kapj választ; TV Box S
(nem mellesleg, jobb döntés a gugli cuccnál is... nekem jobban is tetszik (pl a távirányító miatt is - de ez szubjektív - viszont papíron is többet tud). -
eboostr
aktív tag
Epp most volt tema a bb topikban,
#179325 -tól
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/hsz_179325-179350.html -
Taybor
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék nem tudom melyiket válasszam.A cél egy régebbi samsung tv okositasa. Főleg hbo max és böngészőből lehetőség legyen (sorozatbarát.hu) videot elindítani.
A xiaomi 4k stick és a XIAOMI TV BOX S 2ND GEN MÉDIALEJÁTSZÓ között mi a különbség?
Az én igényeimet mindkettő teljesíti? Van bármi más típus amiben még gondolkozhatok? -
törölt tag
Megjelent egy áruház menüpont Box S-en az Appok és a Kezdőoldal közt. Lehet újabb "remek" frissítés is közeledik?
-
Akelaus
senior tag
Lehet írtad, csak elkerülte a figyelmemet, te áramtalanítod is a boxot vagy simán "csak" kikapcsolod?
Ezen a héten nálam nem volt áramtalanítva (van rá wifis konnektorom, csak kikapcsoltam az időzítést), és anno is csinált ilyeneket hogy ha nem volt áramtalanítva, akkor akadt a lejátszás pl. a SkyShowtime alatt, de a HBO is néha produkálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest