- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz #61872278 #7888 üzenetére
Hát... ezt szerintem senki sem tudja előre. A mibox3-ra már meglepő lenne főverzió frissítés, mert 2016 óta már extra hosszú a támogatása. A miboxS kapcsán lehet még egy főverzió váltás benne van a google felé vállalásban. A mi stick kapcsán is lehet még benne van egy főverzió váltás. A hardver amúgy majdnem ugyanaz, szóval akár az is lehet hogy viszik tovább a régit is.
A főverzió váltás utáni hónapokban meg simán lehet, hogy megint visszajönnek a régi hibák, ha megint úgy lesz, mint az előző váltásokkor. Nem annyira szokott menni ez nekik, hogy amit előző android alatti linux kernelen megjavítottak, azt átvigyék az új rendszer alatti hasonló verziós kernelbe is...
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz #61872278 #7913 üzenetére
Én nem is rakom alvó módba. Naponta egyszer újraindítom azt kész. Ez az alvó mód nem működött jól eddig és frissítés óta nem is próbáltam. Szerintem ne rakd alvó módba tök minimális a fogyasztása. Engem csak a ghosting zavart de az nagyon de végre javították. Most már elfogadható számomra ez a lejátszó. Hardver lehetne erősebb.
-
Imi1981
veterán
válasz #61872278 #7915 üzenetére
Meg netflix, hbo go, prime video, Disney + ra is jó meg sok másra. Szerintem pont kodihoz gyenge egy kicsit (kicsit lassan reagál főleg frekvencia váltáskor) de az is használható.
Én azért rendelek egy mecool km2 vagy az erősebb km6 - ot jövő hónapban mert nekem kell a sebesség de a mi box s is marad. -
Imi1981
veterán
válasz #61872278 #7917 üzenetére
Nekem az az első, hogy beallítom a frekvencia váltást kodiban. A beállítások /lejátszó menüben a képfrissítés gyakoriság indításkor - ra kell állítani. Így mindig a filmnek megfelelő frekvenciára vált és így nincsenek röccenések időközönként. Na ezt film indításakor (akkor vált frekvenciát) lomhán vált és erre írtam, hogy lassú. De vált úgyhogy nincs gond.
Én csak kodit használok mert az tudja ami nekem kell (emby és plex addon, FTP kapcsolódás stb) úgyhogy vlc és a többi nem tudom milyen.
A hivatalos plex és emby alkalmazást is használom néha. -
Imi1981
veterán
válasz #61872278 #7913 üzenetére
Szia! Kipróbáltam úgy, hogy egész éjjel alvó módba volt és reggel bekapcsoltam és ugyan úgy észlelte a pendrive-ot! Kipróbáltam, hogy működik e rendesen és működik is másoltam rá. Lehet az USB hub nem jó nálad vagy a pendrive vagy a boxon kéne egyszer egy gyári alapra állítást csinálni hátha megoldja.
-
félisten
válasz #61872278 #8426 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire sűrűn kapcsolgatod a tápot, de ezek a készülékek kifejezetten folyamatos üzemre vannak kitalálva, tervezve. Annyira alacsony a nyugalmi áramfelvételük, hogy nem érdemes, de nem is igazán ajánlott ki-bedugdosni őket.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
azbest
félisten
válasz #61872278 #8431 üzenetére
a wifi beállítás kapcsán azért érdekes amit írsz. Arra bekapcsolás után is magától fel kéne mennie. Hacsak nincsen véletlenül két azonos nevű wifi hálózat is és ő másikra (nem) megy fel, mint amire te kézzel teszed. Simán a box menüből újraindítása után is visszacsatlakozik a wifire nálam (hosszú power gomb nyomás a távirányítón és restart menüpont.. vagy az about menüben is ott van valahol a restart).
-
Imi1981
veterán
válasz #61872278 #8448 üzenetére
Mi box s kábelen kapja a netet usb-lan átalakítóval. Mi box s bluetooth - ja tökéletes a tévé bluetooth - ja gyenge. Azért lenne jobb ha a tv bluetoothja lenne jó mert akkor bármelyik forrást tudnám bluetooth - on hallgatni. Amúgy a mi box s már ritkán van használva mert másik tv-n van. A fő tévére vettem egy nvidia shield tv - t ami azért sokkal jobb arra amire használom.
-
félisten
válasz #61872278 #8472 üzenetére
Ez megjósolhatatlan. Az USB 3.0 ehhez elvben elég nagy áramot tud leadni, csakhogy nagyon sok eszközben mégsem teljesíti a szabványt.
A HDD ugye mobil, 2,5"-os egység? Ha nem egy áramvámpír (van ilyenem...), akkor jók az esélyeid.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!