Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
válasz -cobra- #6397 üzenetére
Ja még annyit elfejeltettem, hogy a fő cél az rtlmost, digi online nézése lenne (kodival), alkalmanként chromecast.
Lehet elég lenne akkor egy mi stick is? A Tv 4K LG WebOS, de sose nézünk rajta 4K tartalmat, és a fenti appok sem támogatják... szóval akkor lehet meg is válaszoltam a saját kérdésem?! -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Honnan a legolcsóbb most Mi Box-ot venni? Nézegetem a kínai oldalakat és mindenhol 50-60 dollár körül mozog, jó lenne valami kuponnal lentebb vinni.
Köszi. -
Steve1207
veterán
válasz spike70 #6395 üzenetére
Az adott eszköz hangerejét emeld, ne a mi box-ét. Box-ot állítsd be pl 10-re, utána ráérsz azzal szöszölni, finomítani film közben és ehhez állítsd be az erősítő vagy tv hangerejét. Én simán tv-n használom, de ott 3x-os hangerőn van, mint ahogy alapból használom tv adásra, konzolra (100/5 helyett 100/15, nem ordíttatom a rendszert ).
.
-
spike70
tag
Sziasztok.
Ma jött meg a Mi Box S. Most állítgatom. Ha maxra (15) rakom rajt a hangerőt, még úgy is nagyon halk. Ha a simán a TV-n hallgatom, és ha az erősítőn akkor is. Van még valami beállítás amit nem találok, és segítene ezen? -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Azt lehet tudni mitől függ, hogy egy tévé elküldi-e alvóba a boxot kikapcsoláskor vagy sem?!
Nekem van egy régi samsung tévém, (nem CEC képes) az nem altatja, tehát a led mindig világít rajta. Az újabb Philips és az LG tévéinket viszont ha kikapcsolom akkor a box is mintha kikapcsolna, visszakapcsoláskor nincs kép hdmi-n, kell hozzá a box távján is nyomni valamit hogy feléledjen. CEC ki vagy bekapcsolva ugyanez, fejlesztőiben az alvás letiltva, de ugyanez a hiba. Nem lehet ezt megszüntetni valahogy?
Hiába ébreszteném a Google Home Minivel a box-ot, mindig azt válaszolja h nem elérhető, pedig a Philips droidos tévét tudom hanggal ki- be kapcsoltatni.
A nagyobb gondom viszont nem is ez, hanem, hogy a Mi box 3 tápegysége cicereg ilyenkor mikor a tévé elaltatja, éjjel ez a hálóban zavaró tud lenni. Több mi box 3 is volt nálam, mindegyiken hallottam ezt a cicergő hangot.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Srácok, tök jó lenne egy összefoglaló, akár logout -on is, amit linkelni lehetne mondjuk ide.
A digionline, tv go stb appok működési feltételeivel, egyéb okosságokkal.
Őszintén nekem is jól jönne -
Akelaus
senior tag
Anno pont ezt írtam, hogy az androidos app macerás.
Működésre lehet bírni, de...
Pont a lényeg maradt le a hozzászólásból hogy is működik (egér, légegér, sideload launcher, set orientation).Nálam sajnos nem működik egyik Digi addon sem, pedig már újra raktam mind a kettőt. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
Melack
veterán
válasz bupemko #6384 üzenetére
Van BT-s vezérlő, a Tanixhoz is az volt, de azon meg a Telekom nem ment. Nah most itt egyik se, és ezen durrant el az agyam. De én vonaton, a gép és feleségem meg tőlem cca 150 km-re, így azért nehéz a trounleshooting. De köszönöm, megnézem majd hétfőn ezeket az opciókat.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Sziasztok! Lett végre Mi Box S, de ahogy nézem, hát vannak gondjaim. Telekom GO TV nem megy, ahogy nézem várjam meg a fejlesztését (cseh/szlovák van a storeban). De Horizon GO-t hogyan tudom feltenni? Egyelőre mondjuk egy böngészőt vadászunk rá, az is jó lenne
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Steve1207
veterán
válasz Luissimo #6378 üzenetére
Shield-nél, több box-nál (android 8-tól), Kodi fórumban és fejlesztői fórumokban is ez a megoldás a pár nap után előjövő lag-ra és alkalmazás rendellenességekre. Azért jön elő, mert alvó módba megy egy idő után a box (ez lehet akár az irányító miatt vagy akár a CEC megoldással a tv távjától, mert ha kikapcsolod a tv-t az is elküldi aludni a box-ot).
Ha bekapcsoljuk és alapesetben nem kapcsoljuk ki a box-ot a rendszer stabil marad így akár napokig.Nem mondtam, hogy nem célszerű újraindítani, de fölösleges is ilyen esetben. Innentől akkor indítja újra az ember, amikor akarja, rá van bízva. Plusz én még mindig nem támogatom, hogy egy működő rendszer alól kihúzd a hálózatod. Mintha a tv-t úgy kapcsolnád ki, hogy kihúzod a falból.
.
-
inos
csendes tag
aptoid tv-vel felraktam a digi online appot, de csak románul jelenik meg, és teljesen használhatatlan
-
inos
csendes tag
valami Digi+ appot dob ki csak a store nálam
lehet valami régió rosszul lett beállítva az első indításnál? úgy emlékszem nem is volt magyar lehetőség régióra, csak a nyelvet lehetett magyarra állítani
pedig itthon vettem a boxot[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz Steve1207 #6377 üzenetére
Már neharagudj, de szerény nyomott véleményem szerint a "töltés közben nem kapcsol ki " az olyasmi, amit a telefonok is tudnak, azazhogy a képernyője nem kapcsolodik ki ilyenkor.
Ez nemsokat segít rajta😃Az androidos tévéknek is jót tesz, ha időnkét teljesen kikapcsolod őket.
Erre a célraa távirányitos konnektor, pl. Praktikerből, csodát tud tenni, még az ágybol sem kell kikelneméjfél után😃
Javaslom mindenkinek akinek akad a boxa😃 -
Steve1207
veterán
válasz Luissimo #6374 üzenetére
Pont amiatt, hogy valami beakad, mint mikor elmegy alvóba vagy mi a szöszbe, utána meg lagol a rendszer, nem működnek jól az alkalmazások, hosszadalmasak a betöltések (mármint be se töltődnek). Szerintem már vagy 10x le lett írva itt a fórumon is, külföldieken is, sokan használjuk így emiatt. De ugyanazt éred el azzal is, ha kihúzod a konnektorból, bár működés közben nem szerencsés semmilyen eszközt csak úgy áramtalanítani működő rendszerrel, ezért nem is vagyok a híve.
.
-
szmissz
senior tag
válasz Luissimo #6374 üzenetére
Szó szerint leírtad amit akartam.
Pont hogy az újraindítás/kikapcsolás az egyetlen amivel meg tudom menteni ezt a ... ha soha nem kapcsol ki, akkor soha többé nem nézek Youtubeot rajta.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Luissimo
veterán
válasz Steve1207 #6373 üzenetére
A fejlesztői menü "töltés közben nem kapcsolodik ki" beállitás miben is segit a kolléga gondjain?
Nemértem.
Én éppenhogy mindig kikapcsolom egy távirányitos konnektorral, nem csordul tul igy az a kevés memoriája, mindig frissen és üdén indul és sosem röccen meg.
Nekem ígytetszik😃 -
Steve1207
veterán
válasz szmissz #6371 üzenetére
- Fejlesztői beállítások (Névjegy/Build-en nyomkodni, utána a menüben megjelenik), itt: - Nem kapcsolódik ki
Esetleg próbáld meg ezt és a power gombját ne nyomkodd, menjen folyamatosan a box (nálam a CEC is ki van kapcsolva, hogy a tv távirányítója ne babrálja). Amióta így használom újra se szoktam kb indítani. A beállítás után persze nyomj egy restartot (hosszan power, újraindítás), hogy még véletlenül se az előző lag-olós rendszer maradjon.
.
-
szmissz
senior tag
Mit kéne csinálni ezzel a jószággal, hogy ne legyen egy instabil szar?
A legbosszantóbb, amikor a Youtube nem tölt be semmilyen videót amíg újra nem indítom. Illetve a 4K videók 30 sec után csontra megállnak rajta, csak a hang megy tovább.
2 hetes a cucc, minden update fent (bár lehet ez a baj, hisz manapság mindent csak elcsesznek)
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
inos
csendes tag
A Kodi-s digi online beta nálam tökéletesen működik, elég hozzá a gyári távirányító is. Nagyon örülök neki. Plusz ami kiegészítőket csináltak a Kodi-hoz az szuper.
-
inos
csendes tag
PS3 kontrollert sikerült már valakinek csatlakoztatni bluetooth-on? Nekem nem akar összejönni.
-
lappy
őstag
Sziasztok
TV boxon futtatható a Tv go alkalmazás?Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
kzkz
őstag
válasz Akelaus #6362 üzenetére
Nekem kb. egy hónapja ment a béta addon, azóta már Fire TV stick-re váltottam.
Amúgy vannak olyan csatornák, amik elég hosszasan elmennek megszakadás nélkül (pl.:: RTL Klub HD), de vannak olyanok, amik 1-2 percenként kilépnek.
A minőség is változó, az RTL Klub HD már elfogadható, de nem HD-k iszonyatosan rondák (rettentő alacsony a bitráta és a felbontás is), nézni se érdemes, inkább csak hallgatni...
-
Akelaus
senior tag
Megtörtént tegnap a Kodi alatt lévő 2 Digi-s addon tesztelése. Egyik sem működött. 💁♂️🤣
A béta annyiból jobb, hogy legalább kiírja mi van műsoron az adott csatornán, de ha elindítom a csatornát, akkor marad egy hibát jelző ablak a képen, annak ellenére, hogy tökéletes a kép és a hang is.
A "rendes" addonban pedig egy betöltést jelző kor marad a kép közepén. Ezt betudom annak, hogy wifin megy a box, bár amikor átküldöm a telefonról a műsort akkor nincs ilyen gond. Lehet teszek ma még egy próbát, mert routert cserélek. Illetve leszedem az apk-t és megnézem úgy is valamikor.Jelenleg nálam az átküldés ami működik.
-
inos
csendes tag
itthon vettem végül, köszi az infókat, ezeket a kínai verziókat nem ismertem, hogy van feher, más névvel stb.
-
azbest
félisten
a modelszámra érdemes figyelni, nekünk az androidtv rendszerűek jók:
mdz-16-ab: nemzetközi mibox3
mdz-22-ab: nemzetjközi miboxS
mdz-24-aa: mi stick fhdA menüikben lehet máshogy nevezik magukat, volt hogy verzióváltáskor is más lett a menüben a nevül. De sokszor van kínai változatból ugyanolyan nevű, de azoknak más a modelszáma. Kínai változatot azért nem érdemes venni, mert hiányoznak róla a google szolgáltatások és kínai szolgáltatások vannak integrálva. Szét kéne hackelni, hogy bármire jó legyen. Hackeléshez viszont van sok más fajta amlogic box, amik talán még jobban is hackelhetők (tenyeres talpas tabletes android rendszer vagy csökkentett funkcionalitású, nem hivatalos androidtv, vagy coreElec kodis médiajátszó rendszer).
-
Steve1207
veterán
Ez a china változat, ugyanaz hardverben, mint az S, csak kínai egyedi rendszer fut rajta, valamint fehér színben is elérhető. Ha ilyet rendelsz külföldről akkor kb kuka kategória, nem lehet rajta semmit se használni.
Ja most esett le, miért lepődtél meg. Az S-et nevezik 4-nek is, mivel a Mi Box 3 után jött, azért nézted be. Valamint van 4K nevezetű is Indiában. Kb ugyanaz mindegyik csak más régióba szánták.
[ Szerkesztve ]
.
-
inos
csendes tag
valamiről lemaradtam, akkor mi box 4 már volt, és most a 4 pro jött ki?
-
inos
csendes tag
válasz Criminal017 #6352 üzenetére
persze hogy aznap jelenik meg mikor megveszem az előzőt, nem is én lennék...
Ez a video meg hogy van kint 2 éve?
https://youtu.be/hz766QlDFHQ[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz jambiyya #6355 üzenetére
Pont ez volt a gondolatom, hogy akkor már értelmetlen kiadni érte ennyit. Lehet előnyösebb egy tv vásárlás is, mert maga a tv-k nem kerülnek ennyivel többe szérián belül, jobban nyom a latba a panel az árazás szempontjából és ott szerintem erősebb is alatta a SoC, mivel pörgősebb a rendszer, mint egy Mi Box-on.
Ja és ott alap a komolyabb hangformátumok támogatása is
Egyedül a hordozhatóság az előnye ennek..
-
Keem1
veterán
válasz Steve1207 #6353 üzenetére
Mondjuk e mellé még egy Pro Max verzió is jöhetne 32 GB tárhellyel, 4 GB RAM-mal meg általam régóta áhított USB 3.0-val. Ha ez utóbbi megvan, LAN már nem is hiányzik. Mivel mindenkinek úgyse kell; akinek meg mégis, simán rá lehetne dugni egy USB 3.0-s gigabit LAN-os USB hubot.
Na ezért nem sajnálnék még 50 ezret se[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Criminal017 #6352 üzenetére
Ha 8K, akkor S905X3 lehet egy "olcsó" SoC alá, ami kb a jelenlegi Mi Box S teljesítményének a harmadával (néhol duplájával) jobb. Ezen kívül kb lecserélték a HDMI-t és kapott még 8GB tárhelyet.
Ha így haladunk a jelenlegi Mi Box még kihúzza 2030-ig.
-
Criminal017
őstag
Nos, már van 8K-ra is képes Mi Box: link
-
vasii
senior tag
Hali,
hova tunt a 4K felbontas a settingsbol?
Eddig csak FHD plazman hasznaltam, most vettem 4K tvt, elofizettem 4K netflixre de így is csak 1080Pben nyomja a box. Ha auto resolutionre teszem akkor is marad 1080p.
Ha a TV sajat Netflix appjan inditom, ott megy a 4K.
Ezt igy hogy? -
atiska007
senior tag
-
atiska007
senior tag
válasz jeffreybboy #6335 üzenetére
Ez torrentre alkalmatlan, mivel egy Média box.
Próbáltam én is szenvedni vele, de nem érdemes...Minden másra ott a raspberry pi
Mittudomain!
-
Steve1207
veterán
válasz kona005 #6343 üzenetére
Nem ismerem ezt a smartvue dolgot, de ahogy utána néztem ez még egyedi Tv OS cucca a Hitachinak (az volt meg jobban, hogy manapság már android tv-vel futnak, de akkor ennek nincs köze hozzá).
Ide, írj, tv pontos típusszámával, hogy lehetséges-e. Elméletileg nem, de ők meg tudják majd mondani.
Szerintem csak azért írja, mert ha tudjuk, hogy HBO Go-t akarunk nézni akkor olyat veszünk, amin fut, támogatott.
.
-
kona005
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #6342 üzenetére
Tessek? Mi ebben olyan erdekes....?
#6341 Steve1207:
Azt hiszem valami SmarTVUE van rajta vagy micsoda, de a sajat app storejaban nincs rajta, most a pontos tipust meg nem mondom milyen igy hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy vettek az oseim egy Hitachi tv t de nincs rajta HBO Go app. Viszont szeretnek nezni, az lenne a kerdesem ha vennek egy Mi Box S 4K t akkor az ugye wifin megkapja a netet, letoltom ra az HBO Go appot , hozzaferes adott hozza marmint van elofizetes vagy minek hivjak tesomnak es akkor kulonosebb gond nelkul megy rajta az HBo igaz?
Ugy olvastam 4k 60 fpst is tud ezt valaki probalta mar? Megy rendesen rajta?
Koszi a valaszokatSzerk. Nem valasz akart lenni bocsanat!
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
válasz SzabóTamàs90 #6337 üzenetére
Meg már fizetős is, de Van ott több alternatíva
-
kzkz
őstag
válasz jeffreybboy #6335 üzenetére
Sideload launcher-t tedd fel, akkor látod a feltelepitett progit.
Böngésző : [link][ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz jeffreybboy #6333 üzenetére
Pl.
Szedd le a apk mirror piactèrről a t torrentet, vagy hasonlo alkalmazást és telepitsd pendriverol esetleg.
Légy öntevékeny😃 -
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Hogy telepitek a mi box s-re torrent klienst? Play áruházba nincs semmi fenn.
Köszi segítséget.Egyedül az idő a barátom.
-
Akelaus
senior tag
válasz <Adamsky> #6315 üzenetére
Alapból telefonon van a Digi app, oda is "kaptam" a kódot.
De! mivel itthon szívok a vírus miatt, a napokban majd megnézem Kodi alatt. Úgy emlékszem két Kodi-s addon is van a Digihez.
Arra még rá kell jönnöm, hogy mielőtt a Kodi addonban beallitom a felhasználó nevet+jelszót a telefonon ki kell léptetni vagy sem.Akit esetleg érdekel, az a Kodi fórumban rákeresve talál információkat róla. Talán a műsorújság szokott problémás lenni.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Múlt héten frissült az Android a Mi boxomon ha jól emlékszem most 2020 júliusi a telepített frissítés és azóta a villog a kép. Olyan mintha elveszítené a jelet a tv 1 mp-re, mert a hang is elmegy. Fekete képernyő felvillan, hang elmegy majd visszajön. Teljesen élvezhetetlenné téve mindent. Eddig nem volt gondom vele. Factory reset megvolt de nem segített. Találkozott valaki hasonlóval?
Jah jacken nem ugrik a hang, úgyhogy biztos vmi hdmi beállítás lehet. -
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
A távirányítón át lehet programozni "Netflix" gombot másik appra?
Üdv
-
inos
csendes tag
Létezik több verzió is, hogy ennek más már a távirányítója?
Nézelődtem külföldi webáruházaknál, és ott találtam.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz vpanangin #6309 üzenetére
... és @inos
Nagyon sok mindent nem tudok írni róla, mivel nem vagyok DIGI-s
... viszont a Kodi-s addon topic tanulsága szerint van működő Kodi-s addon. A kollégának pedig fenn van a Kodi, használja is. Na ezért nem értem ...
... mert általában az szokott lenni a kifogás, hogy " ... nem értek hozzá, ill. túl bonyolult az nekem ... " -
azbest
félisten
Lényegében ugyanaz a chipset van az újabb hasonló készülékekben is. Az újabb változat sem feltétlen erősebb, mert a hőtermelés miatt vissza kell fogni a teljesítményt a stick és dongle kialakításúaknál. Vagy esetleg a 3d gyorsítás kicsit erősebb az újabb chipsetnél, hogy néhány újabb játék is fusson, de médiajátszónak ez kb mindegy. Szoftverből pedig megkapták az újabbat.
#Bozek:
jaja, ráadásul a 4k képes mi sticket még nem is kapni, de valószínűleg az is olyan, mint a chromecast néven futó google dongle. -
Keem1
veterán
válasz Steve1207 #6305 üzenetére
Nem jó dolgokat mondasz a CC-ról Még úgyis van időm ezt még kitalálni, szerintem nem mostanság lesz kapható kishazánkban. Meg ha majd igen, akkor mennyiért
Igen, a gyártónak egyszerűbb házon belüli rendszert csinálni, de a felhasználóknak és az app fejlesztőknek egyáltalán nem. De addig nem érdekel különösebben, amíg az Android TV viszonylag könnyen és olcsón hozzáférhető (akár így a Mibox segítségével, akár mással).
Én konkrétan a Samsung rendszerével ott vesztettem el a hitem, mikor egy sima bármilyen online videó castolására azt mondja, hogy nem támogatott a forrás. Kizárólag YouTube-bal megy, de azt meg minek, ha van dedikált app rá. De egy Vimeo vagy Videa, vagy bármi hasonló, aminél lenne értelme saját app híján, tökre logikátlan, hogy a forrás nem támogatott (a Mibox pedig simán). Szóval ez nem fér a fejembe, hogy mi az ördögért nem támogatott egy okostévé.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Akelaus #6302 üzenetére
" ... Kodi alatt is van hozzá kiegészítő, de azt nem próbáltam ki (... ) plusz a Kodi-t és a HBO Go-t használom rajta."
Ha, már úgyis fenn van a Kodi, miért nem próbálod ki a Digi-s addon-t, nem értem?
Amennyiben működik, akkor az minden korábbi megoldásnál egyszerűbb (el lehet felejteni a telefont) és jobb minőségű (nem kell cast-olni) lenne.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Szerintem alap tv nézésre pont az android tv a legbénább még mindig. A droidot valahogy nem erre találták ki.
Spotify-nek miért kellene a háttérben futni amúgy? Semmit se lehet mellette csinálni androidon se, bár én sose értettem, hogy egy streaming eszközön (vagy nevezzük médiaközpont szerűségnek, hogy mindent bele lehessen foglalni) miért csinálnánk mást? Tv-t nézünk, tv-t indítunk, zenét hallgatunk akkor valami zene app-ot, élő adás, akkor olyan app-ot. Mint anno egy hifi-nél, vagy alap tv-nél.Egyszerűbb házon belül egy zárt rendszert megoldani kismillió tv-re, mint egy adroidba mindent belefoglalni. A licencelt szolgáltatások, jóval kisebb teljesítményű hardver kulcspont, nem hinném, hogy a biztonsági frissítésekkel, új android verzióval vagy a népszerű alkalmazások külső fejlesztőivel akarnak szüttyögni. Én még a bemenet és kimenetek kezelését se tartom review-k alapján egy életbiztosításnak, de már a kezdetekhez képest sokat javult azért.
Amúgy, ha meglesz a google cc tv-je jöhet róla vélemény Végignéztem az összes bemutatót és végül letettem róla, hardverben ugyanaz, előrelépés nincs, ezt kiismertem már teljesen. A CC is döcög a menüben kicsit, max a támogatás jobb picit, de 2-3e Ft-nál több ráfizetést nem ér meg jelenleg. Amit 90%-ban használunk az ugyanúgy fog menni azon is, mint ezen. Az irányító viszont tetszik nagyon, nekem 1,5 év alatt már lekoptak róla a gombfestések is itt-ott.
.
-
Keem1
veterán
válasz Akelaus #6302 üzenetére
Nekem okostévém van (legalábbis az idén vett már az), de én csak a Youtube-ot, Netflixet, HBO Go-t és pár napja a Plexet használom rajta natívan. Még egy Spotify se tud a háttérben futni Nem igazán ellenfele az Android TV-nek.
Szerintem egy okostévé vagy legyen Android TV alapú, vagy semmilyen De már nem is lehet nem-okos tévét venni, így nem volt választásom. A Mibox marad, legalábbis addig, míg meg nem jelenik az Android TV alapú Chromecast.Azt mondjuk nem értem, hogy a gyártók miért erőlködnek a saját, zárt platformjaikkal. Egy appot fejleszteni, karbantartani kismillió rendszerre nem egyszerű. Elég lenne egy platformra. És mivel az Android TV veri az összeset, szerintem ebbe lenne érdemes energiát és pénzt ölni.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Ha jól emlékszem a távirányítóval kínlódás volt benne navigálni. Azért raktam fel, mert úgy voltam vele ha ott a Boxon akkor a telefonon ne foglalja a helyet.
Boxra felrakott Kodi alatt is van hozzá kiegészítő, de azt nem próbáltam ki, nekem jó így hogy átküldöm a telefonról.
Mivel a tv nem okos, így a Box látja el ezt a feladatot, plusz a Kodi-t és a HBO Go-t használom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest