- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV - Mélyvíz
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
retesz147 #10112 üzenetére
és (#10109) juve600
Igen bocs, ez kimaradt, 3rd party app, SMS backup, ahogy (#10114) slice14 írta, ebben beállítható, hogy Google Drive-ra mentsen. Bár hozzáteszem, ezt csak telefoncserénél szoktam megcsinálni, tehát 2 évente egyszer, de alkalmankénti időzítés is beállítható. Volt egy kis bizonytalankodás nálam is a működésében, pl. nem tudtam beállítani a Drive-on belül mappát, külön létrehoztam, de ott nem látta a mentést. Akkor visszaraktam a gyökérbe, ott se látta. Csináltam egy új mentést a gyökérbe, utána jó volt. Egy-egy xml fájlt csinál az SMS-ekhez és a híváslistához. De utána le is szedtem, majd ha megint kell, felteszem. Itt nem igénylem a folyamatos mentést mint pl. a képeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest