Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Steelheart2
őstag
válasz

Norbi.

üzenetére
						Akkor lehet hogy csak igy probáloznak a hirdetésekre. :) Emlékszem a Huaweinél is igy kezdödött.P7 estől p9 ig volt a felsö kategoriábol,utánna már ott is elszálltak az árak.Na akkor vettem meg a Mi8 at.Emlékszem munkában mindenki kivancsiskodott,hogy mi ez a márka,meg hogy milyen gagyi márkábol veszek telot.2 éve van meg,de még mindig telefon.Nincs semmi baj vele.
 - 

Steelheart2
őstag
válasz

Norbi.

üzenetére
						Nekem kb 1 hetet volt fennt 200 euroért de olyan ajánlatok jöttek,hogy inkább levettem.Rengetegen vannak még mindig akik a név miatt nem veszik komolyan a Xiaomit.Abban a hitben élnek,hogy csak a samu meg az apple gyárt telefonokat.Ha lett volna uyganolyan méretben Xiaomi telo,ami nem visszalépés a Mi8 után,akkor én sem a samsungot hozom ki előfizura.
 - 

szente
addikt
válasz

Norbi.

üzenetére
						Hát régebben én is részben hobbiból cserélgettem évente (most már kezdek kinőni így 34 évesen a durva kockulásból
 ). De most már a MI8-nak kezd kevés lenni az akksija. Nem csak a degradálódás miatt, hanem mert mióta megvettem lett pluszban egy BT fülesem, meg egy okosórám, ami pluszban szívja. Most már csak úgy bírok ki vele egy napot, hogy kikapcsolatam az AOD-t. És ekkor is azért néha elég necces.
Egy MI Note 10 Lite-al lehet, hogy kiegyeznék(proci nekem sokadlagos szempont), de a tuti egy Poco F2 Pro lenne, csak hát marha sokat kéne ráfizetni. Remélem a most bejelentett K30 Ultra jön EU-ba is olcsóbban a Mediatek miatt(és nem fog számottevően szarabbul fogyasztani, mint a SD). Persze nyugodt szívvel én is egy O+ 7T Pro-ra, vagy MI 10-re váltanék, csak hát azok meg még drágábbak, 150.000 Ft-nyival meg tuti nem jobbak ennél
 - 

Steelheart2
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 - ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). De most már a MI8-nak kezd kevés lenni az akksija. Nem csak a degradálódás miatt, hanem mert mióta megvettem lett pluszban egy BT fülesem, meg egy okosórám, ami pluszban szívja. Most már csak úgy bírok ki vele egy napot, hogy kikapcsolatam az AOD-t. És ekkor is azért néha elég necces.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)