- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen NETbookot vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apple87
senior tag
válasz enginev3.0 #9499 üzenetére
intel
-
-
-
K82
őstag
válasz apple87 #9490 üzenetére
Most döntsd el mit szeretnél.
Pár hsz-szel korábban azt írtad, global van fent, most pedig globalt akarsz telepíteni EU-ra.Ha sötét módot akarsz, akkor xiaomi.EU rom kell neked, ahhoz viszont nyitni kell a bootloadert és TWRP-t kell telepíteni. És igen, ha ezeket megcsinálod, fel tudod tolni az EU romot.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
apple87
senior tag
Én a global rom-ot szeretném EU-romra telepíteni.
Amikor a stabil rom rol telepítettem globál fejlesztőore akkor csak simán feltelepítettem.
Viszont itt azt írja hogy:
Global (stabil vagy fejlesztői) ---> EU (stabil vagy fejlesztői)Nyitott bootloader és TWRP megléte szükséges hozzá.
Minden adatot törölni fog.Nem csináltam se bootloader se twrp-t
Akkor ezeket meg kell csinálnom akkor tudom telepíteni a EU-romot?
-
-
apple87
senior tag
Még annyi hogy most a global rom van rajta, Simán feltelepítem a Eu romot ? vagy kell valami más csinálni?
Nem szeretném ha baja lenne a telonakInnen letöltöm az jó: [link]?
[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
Vagyis a golbál és az EU miben különbözik?
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Mi8 on hol kell beállítani a dark módot ?
-
ShadowLac
addikt
válasz FrankMonzano #9474 üzenetére
Amúgy nekem az iGO ilyen. kilép. A tomtom viszont tökéletesen megy a háttérben . A Google navigáció is.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
tkonya
aktív tag
-
ShadowLac
addikt
válasz FrankMonzano #9468 üzenetére
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Sty01
tag
Ugy látom mostanában elég halott ez a fórum. Egy kis kérdés. Honor 10 -röl váltamék Mi 8-ra érdekelne hogy hogy alakul az akku idő? Minkét telefon 3400-es,a Honot 10 -nek nagyon jó az üzem ideje én meglepődtem hogy a Mate 8 után közel annyit bírt ki nálam
-
ShadowLac
addikt
válasz FrankMonzano #9455 üzenetére
Keresd ki a telepített programok között. .. akkumulátorkímélő... Állítsd: nincs korlátozásra.
[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
-
DanielK
addikt
válasz FrankMonzano #9455 üzenetére
Lehet nem a hardver a gond, hanem a miui.
Esetleg próbáld a pixel experience romot. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Global deven van arra valami megoldás,hogy a vezeték nélküli megjelenitöt gyorsabban tudjam ki-be kapcsolni?Elég sokszor nézek tv-n online filmet,ugy hogy q telorol küldöm a tvre.A menüben lehet csak bekapcsolni?Gyorsgombok közt nem találltam.Esetleg valami alaklmazás? Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #9438 üzenetére
A sync.ME app nekem egyszer úgy összekutyulta a telefonkönyvemet, hogy ráment egy nap, mire rendbehoztam (tudom, mentés ), azóta inkább nem próbálkozom. A TrueCaller is zsákban van, de az előző telómon összeakadt az ACR rögzítővel, azóta mosolyszünet.
Szerintem, ha sokat nyafogunk, Karavik kolléga talán lép valamit...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
laci laci
addikt
-
-
laci laci
addikt
Valamiért, anno volt m4-em(onnan vagyok ismerős a fórumtársaknak) ilyen gondom nem volt, de twrp telepítés után nem marad meg véglegesen...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
g_g_g
Topikgazda
-
FrankMonzano
őstag
válasz CoolBoy323 #9448 üzenetére
Én a városban használom, van hogy (nem túlzok) 3 percenként kilép, van hogy 20 perc múlva. Tok jó, mert amikor fél óra után lép ki, pl. pályán, akkor azt hiszem, hogy megy, csak nincs semmilyen forgalmi helyzet, aztán ránézek a telóra és látom, hogy már valszeg jóideje kilépett. Eddig ezt más készüléken nem csinálta. Kezdek kicsit csalódni az mi8-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Karavik
veterán
-
RTG
tag
válasz CoolBoy323 #9448 üzenetére
Az összes MI telómon, global-dev-custom romokon, a waze szar volt. Bármi megakasztotta a folyamatos működését (bejövő hívás, sms, háttérbe rakás egyéb okból) mindíg hisztizett, vagy hálózatot nem talált, vagy gpst... Csak az újraindítás segített. Ez ma is így van pockon, havoc 2.2-n. Ha semmi "rendkívüli" nem történik, akkor fasza, akármilyen holdakat lát, vagy nem lát.
-
Istuu15
senior tag
Felraktam a 9.3.14. eu devet és azóta nem találom a miui forum appot a play storeban.A play store könyvtáramból is eltűnt. Van ennek köze az új updatehez?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Digger
senior tag
Jön lefele a EU DEV-re a 9.3.14 verzió!
Akartam már kérdezni, hogy letöltés közben mostanában miért tekergeti meg rendszeresen a vibramotort? Mintha adatcsomagok vétele után tenné. Valahol ki lehet kapcsolni?
-
K82
őstag
válasz CoolBoy323 #9443 üzenetére
Biztos h nem a Waze. Egyrészt a régebbi telóimon soha nem fordult ilyen elő, másrészt a Pixel 3-at is használom még és annál sem jelentkezik. De mondok jobbat: a Mi8-nál sincs ez a gond, ha nem MIUI van rajta...
-
K82
őstag
válasz huliganboy #9441 üzenetére
Nekem ez az első, és baromira idegesítő. Dual-band GPS létére szerintem szégyen h a MIUI nem tudja ezt így lekezelni - és a dual band volt az egyik selling point, ami miatt szemet vetettem a Mi8-ra. Sem a Motoroláknál, sem a Oneplusoknál, sem a Pixel telóimon nem volt ilyen soha...
Megy a Waze forgalomfigyelés miatt, átváltok Ingress-re majd vissza Waze-ra aztán lehet kapcsolgatni a a GPS-t h magára találjon.
-
K82
őstag
válasz DanielK #9439 üzenetére
Nekem csak egy bajom van a PE (és a Havoc) ROM-mal: nem nagyon látszódnak a Galileo műholdak, csak a GPS és a Glonass.
Vajon van olyan, ami rendesen kezeli a GPS-t?
MIUI pedig még több mint fél év után is azt játsza, h Waze alatt ha átváltok másik GPS-t használó progira, visszaváltáskor nincs pozíció (ha 4G adatkapcsolat van, HSDPA/Edge hálózatnál nincs ilyen gond).
-
DanielK
addikt
válasz huliganboy #9438 üzenetére
PE romon a csúszka jól működik. Nem viszi le a fenébe. A caller is jobban működik itt.
-
huliganboy
addikt
válasz kuksa90 #9432 üzenetére
Pedig valahol ezt kellene jelezni...
Karavik esetleg nem tudod hol? Hol látnák a fejlesztők?
Hívásazonosításra két programot használtam, True caller és sync.ME. Net plusz akinél fent van akkor azok telefonkönyveit is megosztja... Nekem sok találat volt, de a TrueCaller-el nem bírtam, mindig feldobta a gyári sim választást is...
RN3SE nekem is Alferdozik
-
K82
őstag
válasz noorbertt #9431 üzenetére
PE ROM van fent? Ha igen, irány az xda-s topic, benne van a link a fw-re amit ha TWRP-ből flashelsz már mehet is a legújabb PE.
Ha nem, először flashelsz bármilyen MIUI betát 9.2.15 után, TWRP 3.2.3-5 (nem kell a dm-verity sem), wipe cache/data/system majd mehet a PE.
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #9426 üzenetére
Áááá, véletlenül sem. Egy darabig jó, aztán egyszer azt hiszem, megvakultam... Felhúztam kétharmad körülire és kikapcsoltam.
Az a "próbáljuk beazonosítani a netről a telefonkönyvben nem szereplő hívót"? Kerestem én is, amikor hallottam róla, de az valóban nincs benne. Van még pár megvásárolt tárcsázóm, de egyik sem tudja...Na, felteszem a tegnapi frissítést, hátha megint bootloopol a Magisk miatt...
szerk: havri1: én tisztán feltettem a 3.7-es EuDev-et, de az is hektikus. Többnyire lehúzza teljesen a fényt.
(#9430) huliganboy: Nekem is "örök darab" lesz mindkettő. Legfeljebb rámegy a szemcsis fazon (Alfréd), és biztonsági kamera lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
noorbertt
őstag
Nem tudok frissíteni a jelenlegi pe romra, mert nincs meg a minimum fw 9.2.15. Miui dev vagy mit kéne felrakni? Illetve hogyan?
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #9428 üzenetére
Én is így vagyok vele, tele vagyok appokkal, beállításokkal, nincs kedvem egész nap ezzel szenvedni
És persze simán lehet nem is oldaná meg.
Nálam sima van, 6/128
Majdnem eladtam amúgy, annyira meg akarták venni, de nem mertem, se MIX3, se Mi9 nem jön be[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #9426 üzenetére
Nekem most (az elmúlt 3-4 frissítés óta) megint nem jó, de most ellenkezőleg rossz. Sötétben első ébresztésnél kiégeti a szemem. Power off/on már jó..
Lehet érdemes lenne egy full tisztát telepíteni, most van 9.3.14 fastboot global, és arra mehetne az EU.havri
-
huliganboy
addikt
válasz kuksa90 #9383 üzenetére
Neked megy az autómata fényerő? Nekem moat sem jó, teljesen nullára veszi le mindig. Kezd most már hiányozmi, unom a csúszkát húzgálni állandóan...
A hangrögzítő engem is zavar, sőt lehetne benne egy kereső is...
Elkezdtem a te általad javasolt tárcsázót használni, tényleg jó, csak hiányzik a hívószámazonosító..
[ Szerkesztve ]
-
Jacques
csendes tag
Global dev-re is jött ma frissítés. Az AOD-on már jelzi az akkumulátor töltöttséget is. Nagyon más változást nem vettem észre.
-
Albi001
tag
Nekem még nem bírja leszedni. Azt írja MD5 Sum does not Match... Ez mitől lehet?
-
Istuu15
senior tag
Kinek milyen az új eu dev update? Ha nem vonják vissza és jó akkor felrakom mert 9.1.24. óta nem frissítettem.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
havri1
félisten
Korán jött a mai update
Ja, hogy ez tegnapi[ Szerkesztve ]
havri
-
FJC
aktív tag
Sziasztok!
Az A-gps beállítási lehetőségek nektek is eltűntek az új 10.2.3.0 Stabil Gobal -ban?
[ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
Lacerta
aktív tag
EU dev romon ki lehet valahol kapcsolni, hogy ébresztgesse a képernyőt, ha tápot kap vagy lehúzom róla?
Eddig minden telómon le tudtam lőni, ezen nem lelem sehol... -
Karavik
veterán
Akit érdekel xiaomi.eu 9.3.14 részletes changelog: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
laci laci
addikt
válasz huliganboy #9399 üzenetére
Holnap már fent a twrp.. A miui rendszert még mindig nem sikerült megszeretnem.. Amúgy hol találom az aod beállítást?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s