Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest