Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt nem erről van szó. A Xiaomi csak tolja, tolja az időpontokat és közben már az 5.1-es droidé lesz a világ. Ennek qrva sok értelme van ám tényleg. Ahelyett, hogy ugrottak volna 2 szintet és azt mondják majd szeptemberre lesz nyalóka. Sokkal jobban jártunk volna, mint ezzel a ki tudja hanyadik verziós bétával, amiben ráadásul a 4GB belső tárhelyre nem gondolva még csak azt a tetves SD-re telepítést sem oldották meg. Én elhiszem, hogy faxák ezek a Dev-ek, mert imádom a MIUI felületet, de hogy ilyen égető problémára xarjanak... nem néztem ki belőlük. Hol van hozzájuk egy Zopo vagy Cubot? Azok mégis úgy adják ki a 4.4.4-et, hogy SD-re mehet minden obb fájl vagy éppen nagy méretű data. Nem tetszik a Xiaomi hozzáállása, ennyi.
Amúgy meg nem a rom miatt panaszkodok főleg, hisz én vagyok minden user error okozója, hanem magamra. Ha a TWRP-t fel tudtam volna végre tenni, semmi bajom nem lenne és már az 5.4.2 bétát tesztelgetném. De így marad az 5.3.27, amiben irtó jó a kamera, gyors a rendszer és a mobilnet is problémamentes (Vodafone). Egyedül a fenti obb mizéria nem kéne...
Sok telefon borús időben, alig fényben nem hogy éles, de még színhű képre sem képes. A 4.4 alatt a kamera még jobb lett. Elég ha tüzetesebben megnézzük az exif adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest