- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
Ha minden jól megy akkor szerda magasságában én is belépek a Hongmi tulajok (ahogy látom) népes táborába. További jó hír, hogy érkezik 50-50db MATT kijelzővédő fólia és törlőkendő (OEM). Továbbá saját használatra egy (remélhetőleg nem rózsaszín, ugyan megadtam hogy fekete legyen...) Nillkin tok is. Ahogy láttam "kiveséző" cikk még nem született a telefonról, így engedelmetekkel én nekilátnék majd a feladatnak (mint anno a Jiayu G3-nál). Csupa ismerős Ph-s arcot látok és ez nagyon jó. Fóliaárakkal privátban lehet keresni. Mennyiségi kedvezmény persze lesz. A fóliák jelenleg kis hazánktól délre, ITT:
Remélhetőleg a hét vége felé már a kezemben lesznek a fóliák is.
üdv, Dominó
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest