Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mini PC
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Nekem a defy+-on is Wajkiui volt. Nem volt idegen a rendszer, sőt ezért is döntöttem mellette. Relatív kevés programot használok, így könnyen elférek a főképernyőkön velük. Két év romolás után már nincs ezzel a telefonnal hiányérzetem. Minden megy (MEGY!) gördülékenyen.
A kamera qrvagyors és telefonhoz mérten jó képeket csinál. A videók is szépek, bár egy kicsit túlélesítettek. Még nem volt alkalmam a hangminőségét tesztelni, mert elhagytam a jó fülesem. Az biztos, hogy a gyári állapothoz képest emelnem kellett az erősítésén (ez sem volt gond a nagybácsival). Az én szokásaim mellett 2 nap simán megvan az akkuval (talán 3 is).
Egyetlen komoly hiányossága eddig a gombvilágítások lespórolása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest