- Dell Latitude E7440
- Home server / házi szerver építése
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
lolchief70 #5962 üzenetére
Az 1S memóriakezelése nem frankó: a rendszer bezárogatja a programokat, akár használat közben is. A Hongminál szó sincs ilyesmiről.
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5960 üzenetére
Akkor vedd meg, és majd számolj be róla milyen fasza. Az MTK verzió az, de 1S ipari hulladék mellette
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5958 üzenetére
Ha Neked az nem komoly probléma, hogy majdnem használhatatlan a teló...
-
Laza...
addikt
válasz
lolchief70 #5953 üzenetére
Én 1S-t tuti nem rendelnék mostanában. Ha beleolvasol a fórumjába, rájössz miért...
-
herdsman12
őstag
válasz
lolchief70 #5953 üzenetére
Itt hamarabb találod meg a választ, de készülj fel...
-
doongoo
addikt
válasz
lolchief70 #1325 üzenetére
A twrp ugyanarra jó, mint a cwm. Lehet vele menteni és vissza is teszi a maga által készített mentést, csakúgy, mint a cwm. Viszont cwm-ben készített mentést ezzel nem lehet visszatenni és fordítva sem. De minek is cserélgetné az ember a recoveryt, ha egyszer fent van és működik? Az ota frissítéseket meg szépen felteszi ez is. Én is ezzel frissítgettem a romot 4.1.5-fől 4.1.10-re majd 4.1.18-ra, 4.1.19-re, 4.1.26-ra és legutóbb 4.1.27-re
-
doongoo
addikt
válasz
lolchief70 #1306 üzenetére
tegyél fel TWRP-t! Fentebb egy hosszú hosszászólásban írtam az én unortodox twrp telepítésemet, de sikerült
-
krisi08
tag
válasz
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=39 reg. után láthatod
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Szép kilátások. Ha minden igaz, holnap ér ide az én Hongmim.
-
válasz
lolchief70 #1159 üzenetére
A CWM és TWRP mentések között nincs átjárhatóság.
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #1037 üzenetére
Ferihegyi irányítótorony?
-
arfer
senior tag
válasz
lolchief70 #1035 üzenetére
Ööööööö... Talán a naplementéről?
-
mailman
tag
válasz
lolchief70 #829 üzenetére
Ha olvastad azt is irjak, hogy egyelore az a megodas, hogy tedd fel a gyari kinai recovery-t.[link]
Van leiras rola hogy hogyan kell zsonglorkodni benne, hogy telepuljon a ROM. A helyedben 4.0-at tennek fel mert az 5 elvileg elkefeli a mukodo CWM-et es akkor beszorulsz addig amig nem lesz ertelmes megoldas ra. -
válasz
lolchief70 #821 üzenetére
Akkor szerintem igazam lehet.
Csinálj egy mtkdroidtools-os mentést (ha ugyan még nincs), és az itt leírt és kért fájlokból lehet újat készíteni. -
válasz
lolchief70 #819 üzenetére
Akkor lehet, hogy más hardver!
A820-nál is volt ilyen.
Az első cwm ment az első telefonokkal, aztán újat kellett csinálni, mert módosult a hw. Persze hasonlóan derült ki, mint itt: szétesett képernyő cwm-ben.
Aztán az új már ment. -
kano
nagyúr
válasz
lolchief70 #816 üzenetére
Itt van minden.
-
cicur99
tag
válasz
lolchief70 #816 üzenetére
Itt jártál már?
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=39 -
lolchief70
aktív tag
válasz
lolchief70 #815 üzenetére
Ezekről a CWM-ekről mi a véleményetek?
http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/Amit az előző hozzászólásban linkeltem, azzal se indul rendesen recovery módban ÁÁÁ.
-
válasz
lolchief70 #813 üzenetére
Ha van root elérés és treminal emulátor vagy adb lehetőség, akkor le tudod menteni a recovery partíciót.
-
válasz
lolchief70 #811 üzenetére
De ugye csak MTKDroidTools-os mentés után próbálkoztál?
Hát egyszerűen azt nem nagyon lehet, csak inkább bonyolultan. (egy droidtools-os mentésből kinyert recovery.img számomra beszédes lehet.)
A telefon azért megy normál módban? (Kellene, mert a recovery független a rendszer normál módú indításától!) -
válasz
lolchief70 #808 üzenetére
Őszintén, én nem csak MTKDroidTools-zal, hanem Flashtool-lal is szoktam menteni.
Amúgy az MTKDroidTools nem csak a recovery-t, hanem szinte az egész ROM-ot menti (azért nem mondom , hogy az egészet, mert a /data-ból az újabb verziók csak az Nvram könyvtárat mentik; de ettől még egészen tisztességes mentést csinál, nagyon jó kis program!) -
mailman
tag
válasz
lolchief70 #808 üzenetére
Szia, az nem a multilang ROM hanem a kinaiak barkacs mutatvanya. Tolts le egy normalisat a miuiandroid.com-rol rakd fel es orulj.
Ha megy a droid tools akkor full backupot erdemes csinalnod, egyebkent ha vegigolvasod az utolso 50 hozzaszolast sok gyakorlati tapasztalat leirasaval gazdagodik az eszkoztarad. A Hongmival zsonglorkodni gyakorlatilag veszelytelen, ha csak a preloadert ki nem nyirod, mert van egy komplet csomag ami gyari allapotra hozza vissza. -
v.attis
őstag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
Ááá, nem íbéjen akarok venni telót, azt csak azért linkeltem be, mert a leírásban a hálózatkezelés nem volt egyforma. Már gyűjtögetem a forgalmazók listáját, a minideal-ről meg már rég hallottam, hogy jó, szóval lehet tőlük lesz.
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
sőt sokszor pár hét után el is tűnhet akár...ahogy aliexpressen is volt már ilyen ügyem és ebay-en is. Igaz, hogy csak 1-1 esetben és csak 10-12 dolláros tranzakciók voltak, de ez tényleg benne lehet a pakliban, szóval nem árt az óvatosság
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #443 üzenetére
Hát nem azért ez az ebayes arc: Item location: Hong Kong. No akkor már nem mindegy honnan rendeled?
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #440 üzenetére
Nekem a hátlap picit nyikorog, de ennyi pénzért így is nagyon jó a cucc és előbb utóbb úgy is emgy rá tok, ha végre megjönne már.... A káva zongoralakk fekete ujjlenyomatgyűjtős fajta, de olyan szép vékony, hogy gyakorlatilag nem látszik rajta semmi. Ízléses, szép telefon.
-
kano
nagyúr
válasz
lolchief70 #443 üzenetére
Azért írtam, hogy megbízható helyről (Ibuygou, Spemall).
Pl. innen a hongmiA kuponkóddal 197$ (+ ~19$ a DHL). -
mclane_
aktív tag
válasz
Jól össze van rakva, nem nyikorog sehol, a keret szerintem végig fekete műanyag nem festett. Nem kopik.
Annyi pénzért Kínából is tudsz rendelni tuti eredetit(plusz szállítás, meg esetleg vám) -
kano
nagyúr
válasz
Én onnan azért nem vállalnám be, csak biztos helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest