- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Normál "bolti" könyveim vannak, de nézhetek neked pár pdf-et a neten. Anno láttam párat megosztva a fotós blogokon (amik ingyen terjeszthetőek, így nem minősül wareznek).
Off: Ma déltől este 10-ig nem volt netem, most már qrvára elegem van a T-Com-ból. Írni fogok nekik egy levelet hogy ne is várjanak e havi számlán pénzt. Egy hónapban vagy 4-5 napig nincsen internet, hát rohadtul nem ilyen szutyok szolgáltatásért fizetünk X összeget, ami nem éppen kevés.
Hogy szakadna rájuk az ég!
-
nemlehet
őstag
A MA kameratesztek szerintem amúgy sem mérvadóak, vagy csak nagyon kicsit. Nem figyelnek oda a srácok a dologra, simán fotóznak szembe a nappal, aztán mondják, hogy ez kiég míg bezzeg a másik.... Mondjuk az átlaghasználatot jól jellemzi, csak akkor egyformán szar képeket kéne lőni mindegyikkel. Valami referencia hely kéne a fotóknak.
-
SSlyTR
senior tag
Megnéztem 2-3 tesztet és abban nem voltak szép képek.
A 2 magos dolgot valóban benéztem. Viszont nagyon sok teszt úgy íródik, hogy ez még kezdetleges szoftver, meg javítanak rajta, majd jó lesz. És az esetek 90%-ban nem lesz jobb. Sokszor olvastam itt a mobilarénán is, hogy "de ez csak kezdetleges tesztkészülék, amit meg lehet majd vásárolni az nem lesz...". És az lett...
Arra nem kerestem rá, hogy mennyit változott a kamerája.Basszus, pedig pont a merimobilesről akartam rendelni.Igen ők játsszák el azt, hogy minden raktáron van, ha nincs akkor is. De ha megrendelted, jön az e-mail, hogy sajnos nincs raktáron várni kell. De ha chat-en írsz nekik, mint új vevő, akkor megint azt mondák,hogy van. Erre figyelni kell. Most csak náluk van 180 dollár alatt red rice ára.
egyébként http://www.gizchina.com/2014/01/03/xiaomi-hongmi-price-reduced-115-china/
-
mailman
tag
Ez mar tenyleg nagyon OFF, de annyi kiegeszites, hogy nem mobilnet nelkuli leszel, mert 2G-n mukodik csigalassan minden. Illetve mondjuk Budapest-Vac viszonylataban is van egy sav 900-zal megszorva, azt nem neveznem nagyon videkinek, szoval barhol elofordulhat a 900-as 3G. Na errol ennyit.
-
nemlehet
őstag
Azt tudtam, hogy másik SoC, de az ennyivel energiatakarékosabb lenne? Amúgy is megfigyelésem szerint inkább a kijelző ami a fogyasztás nagy részét elviszi ha nem pörgeted a SoC-ot. De nem vagyok szaki, lehet hogy tévedek.
Szóval akkor továbbra is este 6-ra már behal a teló? -
kano
nagyúr
Tegyél fel egy Wakelock Detector nevű appot és nézd meg (nekem 100%-ban ébren tartotta a telót, így le is szedtem).
-
-
Indy1
tag
Merimobiles akcio , jelentem:
Nagyon rossz tapasztalom van veluk
Megrendeltem a Jiayu G3St , masnapra meg 20$ kernek EMS futtara -visszautasitom
Ezutan futyulnek ram
7 nap elmul , irok nekik
Valasz - Ma kuldjuk.
8 oraval kesobb - bocsanat , csak Dec16 kapjuk a gyarbol
Duhosen visszairok
ha nincs , miert kernek penzt futarra
Ha van , mert nem kuldtetek ell eddig
Ha csak azok aki pluszt fizetnek , azoknak kuldik azzonal - ez nem "fair" uzletpolitika.
Kertem torolni az egesz rendelest
Nem valaszolnak
Ez Dec11 tortenik- azota naponta ketszer irok es persze nincs valasz -
vagyula
senior tag
-
kcsa
veterán
Mondasz valamit. Itt mintha erről írnának.
És ez meg is magyarázza hogy miért mondják még a kereskedők is, hogy a 3G a világ többi részén süket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest