Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
egy összefoglaló tényleg jó lenne, ha az enyém megjön, én tutira azzal kezdem, hogy megnézem eredeti-e, aztán jöhet minden más ebben a sorrendben:
cwm telepítés (elvileg már rootolva kapom)
- használat rajta lévő rommal
- MIUI stable update
- esetleg custom rom (hogy mindkét SIM tudja a 3G-t kezelni) -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Ezt támogatom, mert több, mint egy év telt azóta, hogy utoljára ROM-okkal foglalkoztam. A G3-n azóta változatlan CWM és ROM futott. A jBart-ból egy csomó verzió kijött, amióta utoljára használtam. Nem árt egy kis "felfrissülés".

Hmmm. Igen, együtt rendeltük azt is. 2012. október, de rég is volt. Előtte még Wang úrral is futottam egy kört (alias hootablet)
, ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...