Legfrissebb anyagok
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Gratula!!!
Kis infót szeretnék a tanultabbaktól kérni tárolókapacitás témában. A Hongmi ugye 1G/4G-s és vettem bele egy 32es kártyát. Így néz ki:
System Storage 1,14GB/2,11GB; SD Card 30,61GB/31,64GB és Phone Storage 199MB/822MB. Melyik micsoda tulajdonképpem? Az SD Cardot értemA többit mire használja a telefon? Lehet olyat csinálni, hogy change default memory, ekkor ujrindulás után a Phone Storage és az SD Card helyet cserél. Jó ez nekem, nem okoz gondot?
Próbáltam régebben app2sd-vel illetve más progikkal appokat áthelyezni az SD kártyára, de nem működött.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalos klub
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest