Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epson nyomtatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Egy rohadt nagy baromsággal indítottál, mégis mit vártál? A "többiek" nem te vagy és csodák csodája, de egyik "többiek/mindenki" sem virított ilyen nevedhez méltó stílust kezdőrugásként a pofámba, viszont a többségüknek volt érdemi kérdése/mondanivalója veled ellentétben
Hiába próbálkozol ezzel az ősrégi konform-manipulatív trükkel, mintha nagy hirtelen "mindenki a topikban" veled azonos véleményre került volna a hátad mögé kerülve, pusztán azért, mert bemondod és "mindenkit" személyes, aljas támadás ért volna a részemről, pusztán azért, mert nem azt írtam, amit te elvártál
(frankón tankönyvi szint, kit akarsz hülyének nézni?)
Nem személyeskedtem, csupán minősítettem az általad tahó stílusban idepötyögött nulla információtartalommal bíró kemény egy mondatot, amivel/amilyen stílusban eleve te indítottál (ennyit arról, hogy ki "személyeskedik" - eszem megáll
)
Én nem a kis havercimbid vagyok, sem a kutyád, tehát vagy normális stílusban szólíts meg, megadva az alapvető tiszteletet, vagy haladj tovább. Az ósdi manipulációs próbálkozásokat meg szerintem hagyd odakint, mivel ez egy szakmai fórum, nem barátok közt Magdi néne klub.
Ha esetleg ennyiből még mindig nem lenne világos, akkor utolsó próbálkozásként máshogy mondom: "Tiszteletet, csak az kap, aki ad is" Így megvan?
Ha esetleg a jövőben ellenállhatatlan kényszert éreznél arra, hogy reagálj valamelyik hozzászólásomra, a följebb felvázolt ismérvek figyelembevételével tegyed. thx!
-
VS461
tag
Sziasztok!
Bízom a Microsoftban annyira, hogy elsődlegesként tettem fel az asztalira is, a laptopra is. A W7-tel ugyanígy voltam a bétától kezdve, itt is a lapira felment a DP elsődlegesként (igaz, véletlenül
, mert elcsesztem a vhd-ba telepítést ). Eddig nem bántam meg.
A DP-nél nagyon meglepett a Metro újszerűsége, és tetszett. Itt meg, mivel mindennapos használatba van véve, már két gépen is, nem zavar. Alig látom egyébként, mert az általam használt progiknak még nincs metrósított skinje, szóval megy a régi desktop nézet. A start menü hiánya meg... Nekem új, hogy csomó dolgot elérek azzal, hogy elkezdem begépelni pl. azt, hogy "control panel", és három betű után ott van. Ez is tetszik. Mondjuk, a vezérlőpultban elrejtett funkciók is előjöhetnének így, pl. Disk Management stb, de ,mindegy, annyit nem használom úgyse. Szóval, a start menü hiánya sem akkora probléma.
Ami nagyon tetszik, az az, hogy úgy indul, úgy áll le, mint a villám. Nem tudom, mit fejlesztettek, de már a Win7+SSD reakcióideje is lenyűgözött, és mintha erre is rátettek volna egy lapáttal. Illetve elvettek belőle
Nincs sok különleges hardverem, ami van, az megy gond nélkül vele: a wifis Epson nyomtatóm drivere nem akart kompatibilis lenni, megszakadt állandóan a telepítés, wifiről nem akart felmenni, kábelem meg nem volt. Ennek ellenére azok a programok, amelyek használnak nyomtatót, látják, el is érik, nyomtatnak vele. Pipa.
Laptopon az alaplapi Realtek zajgép párszor leállt és újraindult, nem tudom, mi lehet az oka, majd megnézek rá egy drivert, mert a W8 telepítőbe csomagolttal megy.
Ja, az ASRock alaplapommal is megszűnt a cicergős probléma. Úgy tűnik, valamit nagyon eltaláltak Redmondban. Úgyhogy "Vincent! We happy? Yeah, we happy!"
Én a magam részéről örülök az új OS-nak. Hogy a Metro UI hogy válik be, azt nem tudom, várok még pár metrós appot, azt meglátom. A többi része meg, a desktop nézettel, ha lehet, még jobb, mint a W7. Arról meg ne is beszéljünk, hogy "ingyér'" OS egy évig... Pont jókor jött, mert nincs kedvem W7-et venni, két példányban ráadásul. Nekem
Ui.: elfelejtettem, mi az, ami miatt a múltkor viszont felidegelt a W8,. de most rá is jöttem: bal alsó sarokban lévő ikon nálam a Chrome, az abban lévő "vissza" nyíl pedig ugye, a bal felsőben van. Néha eltalálom az egérrel lent az új metrós Start-ot, fent pedig a megnyitott appok választóképernyőjét, és hamarabb kattintok, mint ahogy céloznék
Ez kicsit fura, túl "érzékeny" desktopra, vagy hogy mondjam.
-
-
vanhalen
senior tag
válasz
djculture #36 üzenetére
"Mert? Az xp re se jött a dx10. Akkor megmerték lépni most is megfogják...
Sőt új filerendszer lesz ReFS — Resilient File System amit szintén nem kap meg a win7..."Az XP GDI alapú driver modellel rendelkezett, a ciszta meg teljesen új driver modellt kapott a segge alá (WDDM) ezért nem lehet mai napig implementálni XP-be a DX10-et (sem) ráadásul, mint már írták, mire ciszta kijött, XP már 5 éves volt.. Emlékszem, eleinte még a nagy gyártók is NAGYON sokat küzdöttek a WDDM-es drivereik megírásával, mint nV, Realtek, vagy Ati, de szerintem az Intel is.. Az új atomhoz, még most sem (valszeg már egyáltalán nem) képes megírni a fejlesztőcsapat a WDDM drivert vagy szeptember óta, úgyhogy Intel kukázta is, szóval XP-Ciszta váltáskor volt egy nagyobb lépcsőfok is, nem csak egy új név, meg pár új fícsör, meg csilivili.
Az új fájlrendszert eddig is bele akarták tenni a winekbe, már ciszta alá is azt akarták. Win7 miért ne kaphatná meg? Tudtommal visszafelé kompatibilis lesz és ha így van, akkor Win7 is tudja írni/olvasni. Innentől egy lépés csak, hogy Win7-be is betegyenek valamilyen "toolst" akár frissítés formájában. Olvasni így is tudja az összes OS, ami NTFS-t is tudott, annak meg nem sok értelme lenne, ha win7-ből kihagynák (a harmadik legkelendőbb windows OS a Microsoft fennállása óta) Egyébként, először még a Win8 sem kapja meg ha jól emlékszem:
"AZ új rendszer folyamatosan kerül bevezetésre a Windows 8 megjelenése után (először csak fájlszervereken), a Microsoft most közölt először részleteket az ReFS-ről a hivatalos blogon. Az átlagos felhasználó számára talán a legfontosabb, hogy nem lesz szükség konvertálásra/állítgatásokra, az új fájlrendszer ugyanúgy működik majd együtt a régivel, ahogyan ez az előző váltás esetében (FAT32/NTFS) történt"
Meglátjuk
-
djculture
félisten
Szerintem nyugodtan lehetett volna ezt pozícionálni tablet pc-re direkt, a asztali és notebook vonalon meg maradhatott volna a win7 amibe bekerülhettek volna az újdonságok.
Helyette most úgy néz ki a win8 kijövetele után a win7-be már semmi változtatás újdonság nemfog belekerülni csak hibajavítások.
Persze jó üzlet ez de nem a vásárlóknak. -
anulu
félisten
többször nekifutottam ennek a verziónak. röviden a véleményem: száradjon le a keze annak, aki kitalálta, hogy tablet PC-t akarnak csinálni a desktopból. az eddigi reakciók miatt javasolnám Vista R2-re átnevezni!
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #36 üzenetére
Azért akkor a Windows XP már 5 éves operációs rendszer volt, a Win7 meg most múlt 2. Igaz, az is elég hitvány lépés volt, ráadásul hiábavaló, a Vista ugyanúgy nem érdekelt senkit, ráadásul a kizárólag vistás, DX10-es játékokhoz készült olyan törés is, hogy XP-n és DirectX 9 alatt fusson. Jogosan. Azért a drága pénzen megvett operációs rendszert ne kelljen 2-3 évente cserélni. Ha meg kevesebb pénzért OEM-et veszel, a gépedet sem tudod bővíteni, ha esetleg kéne (vagy muszáj, mert megdöglik az alaplap). Dobozos Win7-ről jobb nem is álmodni, 54000Ft a Home Premium.
Az új fájlrendszer más kérdés, anno pl. csak az NT vonal támogatta az NTFS-t, asztali vonalon csak az XP-vel jelent meg.
-
Воланд
titán
"Ugye az MS szerverei Amerikai területen találhatók?"
nem mindegyik. europaban is vannak ugyan ugy szerverei. meg egyebkent is:
"Ha az Ön lakóhelye vagy vállalati székhelye/telephelye Európában található, akkor az Önnel szerződő vállalat a Microsoft Luxembourg S.à.r.l., 20 Rue Eugene Ruppert, Immeuble Laccolith, 1st Floor, L-2543 Luxemburg. Minden igényre vonatkozóan, beleértve a fogyasztóvédelmi törvényekkel, a tisztességtelen versenyre vonatkozó törvényekkel vagy azok megsértésével kapcsolatos bármely igényt, Luxemburg törvényei vagy az Ön lakóhelye szerinti ország törvényei az irányadók. Ön döntheti el, hogy Luxemburg vagy a lakóhelye szerinti ország területén mely illetékes bíróság hatáskörének veti alá magát a jelen Szerződéssel kapcsolatos vagy abból eredő mindennemű jogvita rendezésére."
plusz:
"Az általunk licencelt anyagok kivételével a Szolgáltatásban Ön által közzétett anyagok nem képezik a Microsoft tulajdonát, illetve nem is válnak azzá. Az Ön által közzétett tartalom az Ön tulajdonában marad. Továbbá a Microsoft nem ellenőrzi, nem hitelesíti és nem ajánlja szolgáltatása részeként az Ön vagy mások által a Szolgáltatásban elérhetővé tett tartalmat."
-
raidx
őstag
Ugye az MS szerverei Amerikai területen találhatók? Ha igen, az amerikai hatóságok azt tesznek a rajtuk tárolt adatokkal amit akarnak. Bármikor beleturkálhatnak és teszik is mivel a jogszabályok elő is írják nekik terrorgyanúra hivatkozva
X úrnak New Yorkba kell menni egy konferenciára. Értesül róla, hogy Öccse családjával a közeli tengerparton nyaral. Úgy dönt, hamarább elindul a konferenciára és pár napot együtt tölt tesóékkal. Így is történik. Majd a New Yorki repülőtéren elkérik a mobilját és átnézik. A vámos odahívja társát és az is nézi a telefonon található képeket. Végül rendőrök is jönnek, nézik a telefonon található dolgokat, majd X urat letartóztatják Pedofília vádjával. A telefonon található képeken ugyanis félmeztelenül birkózik a tengerparton a két unokaöccsel. Sok ezer dollár és pár hónap kellett, hogy tisztázni tudja magát.
Ez Amerika.
Nem rég adták át rendeltetésének azt a lehallgató központot ami jelenleg a világ legnagyobb kapacitású számítógépével rendelkezik, képes valós időben figyelni/elemezni a telefon és internetforgalmat e-maileket, SMS-eket.
-
djculture
félisten
válasz
leikomessi #7 üzenetére
Az a baj hogy szokásosan ráfognak kényszeríteni ...
dx11.1 a pletykák szerint eleve nem jön win7 alá meg gondolom lesz még lista... -
vanhalen
senior tag
Ehhez annyit fűznék hozzá csupán, hogy a cisztától kezdve a start menü nem hogy egyszerűbben kezelhető(bb) lett, hanem egyszerű(bb)en idegesítő.. Mappaszerűen nyílik, ha rákattintasz egy elemre, az addigi popup szerű elővillanás helyett (kinevethetsz, de én elejétől fogva nem értem, miért így oldották meg, roppant idegesítő és ha cisztán/7esen vagyok, még most ennyi év után is óvatosan kattintgatok, mert a "mini mappákban" ott tornyosulnak egymás hegyén-hátán a helpek, uninstallerek, gyártói linkek stb.) Tehát lehet egy ilyen oka is annak, hogy csökkent a "népszerűsége" csak enynit mondok.
Amikor csak tehetem TC-t használok Everything gyorskeresővel, és elég gyakran a start menüt is. Az asztalról viszont szinte soha nem indítok semmit, max 1-2 fontos log, meg txt, néhány aktuális dolog, amikre kattintgatok. A tálcát nem szemetelem tele mindenféle app indítóikonjával, de ez persze egyénfüggő, ki hogy használja, hogy szokta meg. Én nem várom el senkitől, hogy az én szokásaim szerint használja a számítógépét/OS-ét, viszont attól, hogy MS. csinált egy ki tudja mennyire "szűk/tág" körű közvélemény kutatást, még nem kötelezi őket arra, hogy kivegyenek egy bevált fícsört (ugyanennyi erővel meghagyhatnák a választási lehetőséget, nem kerülne semmibe) Persze lehet azt mondani, ami már el is hangzott (és egyébként igaz) hogy "ha nem tetszik, ne vedd meg/ne használd" csak humánusabb lenne, ha a lyúzerre bíznák, ahelyett, hogy ennyire leszűkítik a kört, mert végülis a lyúzer fogja használni, mert nekik is jobb, ha mindenki elégedett/nagyobbak az eladásaik.
-
Dilikutya
félisten
És szerinted az nekem ingyenes? Megéri az nekem? Másrészt a beállításaimat nem lenne muszáj felhőbe importálni, az egyéb adataimat meg hogyan... vonatkoztassunk el a multimédiás tartalmaktól, pl. a plakáttervek között is akadnak 50-60Mb-os psd fájlok, ezeket 192kbites feltöltésű ADSL-el nem fogom otthonról felhőbe archiválni.
Meg nem csak erről, vagy a biztonságról van szó. Egész egyszerűen nem akarok semmit távoli szerveren tárolni, a hozzáférés is lassabb, és mégiscsak az én adataimról van szó.
Céges környezetben szintén aggályos, egy saját szerver RAID tömbökkel még mindig jobb megoldás, biztonságosabb és gyorsabb.
Ez az egész felhő alapú bohóckodás baromság. Biztos van, ahol hasznos, de ez nem az a terület. -
vanhalen
senior tag
"Bennem semmi hiányérzetet nem keltett a starmenü kivétele, mivel nem használom vagy 5 éve"
Tudom, hogy személyesen téged ez a tény nem befolyásol a felhasználói szokásaidban, de: (állítólag) 7Milliárd ember él ezen a bolygón, azokból fingom nincs hány milliárdnyian használnak Windows-t start menüvel, de nem kevesen
Nem tudom, mit nem értesz azon, hogy egyiket sem kellett volna eldobni (a PC-s verzióból!) hanem az újat is, meg a régit is megtarthatták volna, hogy te is örülj, meg az olyanok is, mint én és legyen választási lehetőség.
A téma adott lépj tovább...
-
vanhalen
senior tag
Viszont, hogy jót is mondjak: gyors lett és (nálam) annyit se zabál, mint egy SP3-as XP
(#21) darkarthur "Tényleg igaz, hogy minden második sikerül nekik..." Azt észrevettétek, hogy minden "sz@r" akarom mondani.. khm.. "kevésbé sikeres" kiadás zőőőőd?
WinMe-Ciszta-Win8
(úgy értem zöldes színvilágú ilyenolyan formában.. a "sikeresek" meg kékek höhöhö: 98SE/NT/2000/XP/7)
-
Gorneck
legenda
Metro ui már elég régóta létezik. Már a kinézetnek és funkcionalitásának sincs semmi köze egyik OSXes termékhez sem.
Mivel Mangos telóm van és próbáltam a win8 at is így max neked kényelmetlen...én már idejét se tudom mikor használtam a startmenüt...akkor nyitom mikor keresni akarok vmit. Bennem semmi hiányérzetet nem keltett a starmenü kivétele, mivel nem használom vagy 5 éve.Szal ez is olyan, hogy ízlés kérdése...akinek nem tetszik nem vált ennyire egyszerű a dolog. Neked nem tetszik, nem használod. A téma lezárva lépj tovább...
Én várom a megjelenézést telóra és pcmre is...1 dobozosra biztos vevő leszek...
-
OutsideR
aktív tag
Félreértés ne essék, nem magával a windows8-al van a bajom, hanem a metro uival, meg azzal hogy belekényszerítenek a használatára win8 alatt. egérrel kényelmetlen, meg egy monitoron, vagy pl 32-es lcd tv-n (én azt használok monitornak) feleslegesen elnagyolt körülményes sz*r
Az tény, hogy ha ugyanezt egy tableten kellene használni akkor tökéletesen megfelelne mert arra van optimalizálva, ott a "klasszikus" start menü lenne kéynelmetlen.
Ok, hogy nyújtsa ugyanazt az élményt tableten meg pc-n is, csak ami tableten pont jó, kényelmes, az baromira nem az pc-n. Egyszerűen máshogy használjuk a tabletet és a pc-t.
Itt maga a választási lehetőség megvonása illetve a metro erőltetése a gond. -
darkarthur
senior tag
Tényleg igaz, hogy minden második sikerül nekik... remélem ezzel a 8-assal el is felejtik ezt a vonalat!
Fejlesszenek táblára, csak ne akarják már az asztali vonalra is ráerőltetni! -
blint63
tag
-
vanhalen
senior tag
A metro-nak az a lényege, hogy lecserélje (ezáltal kezelhetőbbé tegye) a megszokott, de tableteken, használhatóság szempontjából előnytelen start menüt alkalmazás indító "csempékre" amiket nyilván könnyebb egy érintőképernyős tableten ujjal nyomogatva navigálni. Hogy PC-n (az érdekességen kívül) mi értelme, azt nem tudom, de PC-n nem is szükséges a használata. Ennek ellenére bele tették a consprev-be, ami önmagában véve, még senkit nem zavarna, viszont nem elég, hogy alapértelmezettnek tették, de még a hagyományos start menüt is száműzték belőle. Hogy mi köze a kettőnek egymáshoz? A QuickPick, meg a LaunchPad silány utánzata, az a probléma.
Példaként: Windows7-be is akartak "dockot" viszont jogi aggályokat vetett volna fel. ehelyett tettek bele egy (egyébként nagyon jól használható) "TaskBar"-t, ami egyrészt egyedi(bb) mintha dockot tettek volna bele, másrészt funkciógazdagabb. De nem nyúltak.. Mégis tudtak valami újat kitalálni, ami használható. Ilyen összefüggésben értettem.
Egyébként, az OS X-be is egyre több dolgot pakolnak bele az iOS-ből. Az egyik fő fejlesztőjük aki kezdettől az OS X vonal vezetője volt, "állítólag" ezért távozott a cégtől, mert, hogy lassan átszabják iOS felületűre és ez nem tetszett (bár ez mendemonda)
Viszont (!!) nem ölték meg az OS X-es bevett funkciókat sem, hanem meghagyták, vagy kicsit csiszoltak rajtuk az újak mellé (egy kivétellel, amit nagyon bánok..)
-
Male
nagyúr
Aztán most vedd figyelembe, hogy mennyit foglalkoznak, mennyi energiát ölnek egy ilyen szerver feltörésébe, és mennyit egy "egy a sok közül" otthoni gépébe...
A nagy biztonságot meg... mond pl annak a fotósnak, akinek véletlenül törölték a teljes Flickr accját az összes fotójával valaki másiké helyett... (elvileg visszavonhatatlanul, mert ugye a végleges törléshez joga van elvileg a felhasználónak... aztán mégiscsak találtak egy mentést, amiben benne volt, hogy így legyen double fault a dologból, hiszen kiderült, hogy hiába kérsz végleges törlést, az még megmarad náluk)
...de hogy hétköznapibbat is írjak, YouTuberól is törölgetnek rendesen... múltkor én is megszívtam. A műsort készítő TV engedélyével feltettem egy adást, amit egyszercsak szó nélkül töröltek, valószínűleg a főcím alatti zene miatt... Ne gondold, hogy a privát anyagaidból nem fognak majd ugyan így törölgetni egy idő után a felhőben.
Hm, de megemlíthetem azt is, amikor a freemailről eltűnt az inboxom... hibajelentés után visszaállították... üresen.
Persze, itthon is elveszhetnek az adatok, elszáll a vinyó, véletlen törlés, stb... csakhogy itthon olyan biztonsági szintet hozok össze, amilyet akarok, míg a felhősnél csak reménykedek benne hogy kellő biztonság van, és abban is, ha gond van, akkor foglalkozni is fognak az üggyel, és visszaállítják (ingyenes vagy olcsó esetén, netán kevés versenytársnál elég hamar a sz@runk rá szint várható, drágán meg ki akarja tároltatni a cuccait...). -
OutsideR
aktív tag
Na igen. A Windows7-re egy elég jól kiforrott Start menüt sikerült összehozni, erre most itt van ez a metros hulladék.
A kikapcsolás/készenlét/újraindítás is milyen jól el lett rakva. Első kipróbálásnál 2 percig kerestem.
torma1981: Kétlem, szerintem külsős fejlesztők majd csinálnak hozzá valami win7 utánérzés szerű, de mégsem olyan start menüt. A microsoft most rálépett erre a mertos irányvonalra, és ragaszkodik hozzá. Majd megszokod alapon.
-
OutsideR
aktív tag
Ez a metro felület szerintem a PC felhasználók arcon köpése
Olyan mint ha a telefonomat egérrel kellene vezérelni. nem erre találták ki.
Ha legalább át lehetne váltani Win7 felületre (és itt nem a desktopra gondolok mert az csak egy asztal, hanem teljes gui start meüvel, beállításokkal rendesen)
Ez így egy sz**atás a Microsoft részéről.
Még szerence hogy a win7 támogatását kitolták. -
vanhalen
senior tag
Ez az Os X Lion "LaunchPad"-je[link] (2011 július..) Ami egyébként még korábbi dolog, csak régebben nem volt a rendszer szerves része és "QuickPick"-nek hívták (kiegészítőként)
Azért mutattam az asztali megoldásukat, mert a Wn7CosPrev is X86_64-re jött ki és ez egyértelmű nyúlás, csak sokkal silányabb, szines "téglákkal"..
Ha pusztán a tablet kiadást erőltették volna, az más tészta, de ARM változatban (tudtommal) nem bocsátották a tisztelt nagyérdemű részére. Ott (tableteken) a használhatóság nagyrészt ilyeneken múlik, mert érintőképernyős a móka, sok újat nem lehet kitalálni, csodák sincsenek, de asztalira egyértelmű nyúlás..
(#8) Armagedown : Én elmondtam, még itt vagyok, de kaptam rendesen a fejemre
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.
-
Tomy Yayo
senior tag
Pedig egy dollármilliókból fenntartott szerverparkban, ahol több biztonsági mentést is tartanak minden egyes nyamvadt fájlról, és baromi szigorú minőségi és biztonsági követelmények vannak érvényben sokkal nagyobb biztonságban tudhatod a dolgaidat, mint bármilyen otthoni tárolás esetén...
-
vanhalen
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Ezt én fel se merem rakni, borzalmas, és rettentően elüt a korábbi kezelőfelületektől. A felhőben tárolt dolgokat személy szerint nem támogatnám. Nem szívesen tennék semmit idegen szerverekre.
-
torma1981
veterán
Ehhez még nincs letölthető magyar nyelv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A mai bejegyzésben néhány tanácsot adunk a Windows 8 legújabb, végfelhasználói előzetesének használatba vételéhez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest