Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Ehhez annyit fűznék hozzá csupán, hogy a cisztától kezdve a start menü nem hogy egyszerűbben kezelhető(bb) lett, hanem egyszerű(bb)en idegesítő.. Mappaszerűen nyílik, ha rákattintasz egy elemre, az addigi popup szerű elővillanás helyett (kinevethetsz, de én elejétől fogva nem értem, miért így oldották meg, roppant idegesítő és ha cisztán/7esen vagyok, még most ennyi év után is óvatosan kattintgatok, mert a "mini mappákban" ott tornyosulnak egymás hegyén-hátán a helpek, uninstallerek, gyártói linkek stb.) Tehát lehet egy ilyen oka is annak, hogy csökkent a "népszerűsége" csak enynit mondok.
Amikor csak tehetem TC-t használok Everything gyorskeresővel, és elég gyakran a start menüt is. Az asztalról viszont szinte soha nem indítok semmit, max 1-2 fontos log, meg txt, néhány aktuális dolog, amikre kattintgatok. A tálcát nem szemetelem tele mindenféle app indítóikonjával, de ez persze egyénfüggő, ki hogy használja, hogy szokta meg. Én nem várom el senkitől, hogy az én szokásaim szerint használja a számítógépét/OS-ét, viszont attól, hogy MS. csinált egy ki tudja mennyire "szűk/tág" körű közvélemény kutatást, még nem kötelezi őket arra, hogy kivegyenek egy bevált fícsört (ugyanennyi erővel meghagyhatnák a választási lehetőséget, nem kerülne semmibe) Persze lehet azt mondani, ami már el is hangzott (és egyébként igaz) hogy "ha nem tetszik, ne vedd meg/ne használd" csak humánusabb lenne, ha a lyúzerre bíznák, ahelyett, hogy ennyire leszűkítik a kört, mert végülis a lyúzer fogja használni, mert nekik is jobb, ha mindenki elégedett/nagyobbak az eladásaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest