- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
Sziasztok!
Egy ASRock A75M-ITX lap boldog(!) tulaja vagyok. Az azonnali alaplapos topikban már kifejtettem, s választ is kaptam, hogy a gép valószínűleg azért cicereg hangosan, mert az alaplap tápellátása alacsony terhelésen dolgozik. Meghúztam kicsit Prime95-tel, s láss csodát, halkul a gép. Csendes HTPC- hez az kell, hogy stresszteszteljem a procit... hmm...
A kérdésem igazából arra irányulna, hogy ez típushiba lehet (ASRock nem gondolt rá, hogy low power konfigot építenek a lapjára???), vagy egyedi jelenség? Annál is inkább, mert az A75-re épülő mini-ITX lapok száma erősen korlátozott, tehát nem nagyon lehet válogatni (van még tán Asus meg Giga, s talán Zotac, de az olcsóbb gyártókban megrendült a bizalmam.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest