Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Egy rohadt nagy baromsággal indítottál, mégis mit vártál? A "többiek" nem te vagy és csodák csodája, de egyik "többiek/mindenki" sem virított ilyen nevedhez méltó stílust kezdőrugásként a pofámba, viszont a többségüknek volt érdemi kérdése/mondanivalója veled ellentétben
Hiába próbálkozol ezzel az ősrégi konform-manipulatív trükkel, mintha nagy hirtelen "mindenki a topikban" veled azonos véleményre került volna a hátad mögé kerülve, pusztán azért, mert bemondod és "mindenkit" személyes, aljas támadás ért volna a részemről, pusztán azért, mert nem azt írtam, amit te elvártál
(frankón tankönyvi szint, kit akarsz hülyének nézni?)
Nem személyeskedtem, csupán minősítettem az általad tahó stílusban idepötyögött nulla információtartalommal bíró kemény egy mondatot, amivel/amilyen stílusban eleve te indítottál (ennyit arról, hogy ki "személyeskedik" - eszem megáll
)
Én nem a kis havercimbid vagyok, sem a kutyád, tehát vagy normális stílusban szólíts meg, megadva az alapvető tiszteletet, vagy haladj tovább. Az ósdi manipulációs próbálkozásokat meg szerintem hagyd odakint, mivel ez egy szakmai fórum, nem barátok közt Magdi néne klub.
Ha esetleg ennyiből még mindig nem lenne világos, akkor utolsó próbálkozásként máshogy mondom: "Tiszteletet, csak az kap, aki ad is" Így megvan?
Ha esetleg a jövőben ellenállhatatlan kényszert éreznél arra, hogy reagálj valamelyik hozzászólásomra, a följebb felvázolt ismérvek figyelembevételével tegyed. thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest