Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Ez az Os X Lion "LaunchPad"-je[link] (2011 július..) Ami egyébként még korábbi dolog, csak régebben nem volt a rendszer szerves része és "QuickPick"-nek hívták (kiegészítőként)
Azért mutattam az asztali megoldásukat, mert a Wn7CosPrev is X86_64-re jött ki és ez egyértelmű nyúlás, csak sokkal silányabb, szines "téglákkal"..
Ha pusztán a tablet kiadást erőltették volna, az más tészta, de ARM változatban (tudtommal) nem bocsátották a tisztelt nagyérdemű részére. Ott (tableteken) a használhatóság nagyrészt ilyeneken múlik, mert érintőképernyős a móka, sok újat nem lehet kitalálni, csodák sincsenek, de asztalira egyértelmű nyúlás..
(#8) Armagedown : Én elmondtam, még itt vagyok, de kaptam rendesen a fejemre
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- iPhone topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Micro Four Thirds
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.