Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
És szerinted az nekem ingyenes? Megéri az nekem? Másrészt a beállításaimat nem lenne muszáj felhőbe importálni, az egyéb adataimat meg hogyan... vonatkoztassunk el a multimédiás tartalmaktól, pl. a plakáttervek között is akadnak 50-60Mb-os psd fájlok, ezeket 192kbites feltöltésű ADSL-el nem fogom otthonról felhőbe archiválni.
Meg nem csak erről, vagy a biztonságról van szó. Egész egyszerűen nem akarok semmit távoli szerveren tárolni, a hozzáférés is lassabb, és mégiscsak az én adataimról van szó.
Céges környezetben szintén aggályos, egy saját szerver RAID tömbökkel még mindig jobb megoldás, biztonságosabb és gyorsabb.
Ez az egész felhő alapú bohóckodás baromság. Biztos van, ahol hasznos, de ez nem az a terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest