- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #36 üzenetére
Azért akkor a Windows XP már 5 éves operációs rendszer volt, a Win7 meg most múlt 2. Igaz, az is elég hitvány lépés volt, ráadásul hiábavaló, a Vista ugyanúgy nem érdekelt senkit, ráadásul a kizárólag vistás, DX10-es játékokhoz készült olyan törés is, hogy XP-n és DirectX 9 alatt fusson. Jogosan. Azért a drága pénzen megvett operációs rendszert ne kelljen 2-3 évente cserélni. Ha meg kevesebb pénzért OEM-et veszel, a gépedet sem tudod bővíteni, ha esetleg kéne (vagy muszáj, mert megdöglik az alaplap). Dobozos Win7-ről jobb nem is álmodni, 54000Ft a Home Premium.
Az új fájlrendszer más kérdés, anno pl. csak az NT vonal támogatta az NTFS-t, asztali vonalon csak az XP-vel jelent meg.
-
Dilikutya
félisten
És szerinted az nekem ingyenes? Megéri az nekem? Másrészt a beállításaimat nem lenne muszáj felhőbe importálni, az egyéb adataimat meg hogyan... vonatkoztassunk el a multimédiás tartalmaktól, pl. a plakáttervek között is akadnak 50-60Mb-os psd fájlok, ezeket 192kbites feltöltésű ADSL-el nem fogom otthonról felhőbe archiválni.
Meg nem csak erről, vagy a biztonságról van szó. Egész egyszerűen nem akarok semmit távoli szerveren tárolni, a hozzáférés is lassabb, és mégiscsak az én adataimról van szó.
Céges környezetben szintén aggályos, egy saját szerver RAID tömbökkel még mindig jobb megoldás, biztonságosabb és gyorsabb.
Ez az egész felhő alapú bohóckodás baromság. Biztos van, ahol hasznos, de ez nem az a terület. -
Dilikutya
félisten
Ezt én fel se merem rakni, borzalmas, és rettentően elüt a korábbi kezelőfelületektől. A felhőben tárolt dolgokat személy szerint nem támogatnám. Nem szívesen tennék semmit idegen szerverekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest