Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #36 üzenetére
Azért akkor a Windows XP már 5 éves operációs rendszer volt, a Win7 meg most múlt 2. Igaz, az is elég hitvány lépés volt, ráadásul hiábavaló, a Vista ugyanúgy nem érdekelt senkit, ráadásul a kizárólag vistás, DX10-es játékokhoz készült olyan törés is, hogy XP-n és DirectX 9 alatt fusson. Jogosan. Azért a drága pénzen megvett operációs rendszert ne kelljen 2-3 évente cserélni. Ha meg kevesebb pénzért OEM-et veszel, a gépedet sem tudod bővíteni, ha esetleg kéne (vagy muszáj, mert megdöglik az alaplap). Dobozos Win7-ről jobb nem is álmodni, 54000Ft a Home Premium.
Az új fájlrendszer más kérdés, anno pl. csak az NT vonal támogatta az NTFS-t, asztali vonalon csak az XP-vel jelent meg.
-
Dilikutya
félisten
És szerinted az nekem ingyenes? Megéri az nekem? Másrészt a beállításaimat nem lenne muszáj felhőbe importálni, az egyéb adataimat meg hogyan... vonatkoztassunk el a multimédiás tartalmaktól, pl. a plakáttervek között is akadnak 50-60Mb-os psd fájlok, ezeket 192kbites feltöltésű ADSL-el nem fogom otthonról felhőbe archiválni.
Meg nem csak erről, vagy a biztonságról van szó. Egész egyszerűen nem akarok semmit távoli szerveren tárolni, a hozzáférés is lassabb, és mégiscsak az én adataimról van szó.
Céges környezetben szintén aggályos, egy saját szerver RAID tömbökkel még mindig jobb megoldás, biztonságosabb és gyorsabb.
Ez az egész felhő alapú bohóckodás baromság. Biztos van, ahol hasznos, de ez nem az a terület. -
Dilikutya
félisten
Ezt én fel se merem rakni, borzalmas, és rettentően elüt a korábbi kezelőfelületektől. A felhőben tárolt dolgokat személy szerint nem támogatnám. Nem szívesen tennék semmit idegen szerverekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest