Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Mini PC
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóhifi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Egy rohadt nagy baromsággal indítottál, mégis mit vártál? A "többiek" nem te vagy és csodák csodája, de egyik "többiek/mindenki" sem virított ilyen nevedhez méltó stílust kezdőrugásként a pofámba, viszont a többségüknek volt érdemi kérdése/mondanivalója veled ellentétben
Hiába próbálkozol ezzel az ősrégi konform-manipulatív trükkel, mintha nagy hirtelen "mindenki a topikban" veled azonos véleményre került volna a hátad mögé kerülve, pusztán azért, mert bemondod és "mindenkit" személyes, aljas támadás ért volna a részemről, pusztán azért, mert nem azt írtam, amit te elvártál
(frankón tankönyvi szint, kit akarsz hülyének nézni?)
Nem személyeskedtem, csupán minősítettem az általad tahó stílusban idepötyögött nulla információtartalommal bíró kemény egy mondatot, amivel/amilyen stílusban eleve te indítottál (ennyit arról, hogy ki "személyeskedik" - eszem megáll
)
Én nem a kis havercimbid vagyok, sem a kutyád, tehát vagy normális stílusban szólíts meg, megadva az alapvető tiszteletet, vagy haladj tovább. Az ósdi manipulációs próbálkozásokat meg szerintem hagyd odakint, mivel ez egy szakmai fórum, nem barátok közt Magdi néne klub.
Ha esetleg ennyiből még mindig nem lenne világos, akkor utolsó próbálkozásként máshogy mondom: "Tiszteletet, csak az kap, aki ad is" Így megvan?
Ha esetleg a jövőben ellenállhatatlan kényszert éreznél arra, hogy reagálj valamelyik hozzászólásomra, a följebb felvázolt ismérvek figyelembevételével tegyed. thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest