Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Aztán most vedd figyelembe, hogy mennyit foglalkoznak, mennyi energiát ölnek egy ilyen szerver feltörésébe, és mennyit egy "egy a sok közül" otthoni gépébe...
A nagy biztonságot meg... mond pl annak a fotósnak, akinek véletlenül törölték a teljes Flickr accját az összes fotójával valaki másiké helyett... (elvileg visszavonhatatlanul, mert ugye a végleges törléshez joga van elvileg a felhasználónak... aztán mégiscsak találtak egy mentést, amiben benne volt, hogy így legyen double fault a dologból, hiszen kiderült, hogy hiába kérsz végleges törlést, az még megmarad náluk)
...de hogy hétköznapibbat is írjak, YouTuberól is törölgetnek rendesen... múltkor én is megszívtam. A műsort készítő TV engedélyével feltettem egy adást, amit egyszercsak szó nélkül töröltek, valószínűleg a főcím alatti zene miatt... Ne gondold, hogy a privát anyagaidból nem fognak majd ugyan így törölgetni egy idő után a felhőben.
Hm, de megemlíthetem azt is, amikor a freemailről eltűnt az inboxom... hibajelentés után visszaállították... üresen.
Persze, itthon is elveszhetnek az adatok, elszáll a vinyó, véletlen törlés, stb... csakhogy itthon olyan biztonsági szintet hozok össze, amilyet akarok, míg a felhősnél csak reménykedek benne hogy kellő biztonság van, és abban is, ha gond van, akkor foglalkozni is fognak az üggyel, és visszaállítják (ingyenes vagy olcsó esetén, netán kevés versenytársnál elég hamar a sz@runk rá szint várható, drágán meg ki akarja tároltatni a cuccait...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest