Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Ez az Os X Lion "LaunchPad"-je[link] (2011 július..) Ami egyébként még korábbi dolog, csak régebben nem volt a rendszer szerves része és "QuickPick"-nek hívták (kiegészítőként)
Azért mutattam az asztali megoldásukat, mert a Wn7CosPrev is X86_64-re jött ki és ez egyértelmű nyúlás, csak sokkal silányabb, szines "téglákkal"..
Ha pusztán a tablet kiadást erőltették volna, az más tészta, de ARM változatban (tudtommal) nem bocsátották a tisztelt nagyérdemű részére. Ott (tableteken) a használhatóság nagyrészt ilyeneken múlik, mert érintőképernyős a móka, sok újat nem lehet kitalálni, csodák sincsenek, de asztalira egyértelmű nyúlás..
(#8) Armagedown : Én elmondtam, még itt vagyok, de kaptam rendesen a fejemre
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.