Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Ez az Os X Lion "LaunchPad"-je[link] (2011 július..) Ami egyébként még korábbi dolog, csak régebben nem volt a rendszer szerves része és "QuickPick"-nek hívták (kiegészítőként)
Azért mutattam az asztali megoldásukat, mert a Wn7CosPrev is X86_64-re jött ki és ez egyértelmű nyúlás, csak sokkal silányabb, szines "téglákkal"..
Ha pusztán a tablet kiadást erőltették volna, az más tészta, de ARM változatban (tudtommal) nem bocsátották a tisztelt nagyérdemű részére. Ott (tableteken) a használhatóság nagyrészt ilyeneken múlik, mert érintőképernyős a móka, sok újat nem lehet kitalálni, csodák sincsenek, de asztalira egyértelmű nyúlás..
(#8) Armagedown : Én elmondtam, még itt vagyok, de kaptam rendesen a fejemre
Van, akinek tetszik és szereti már most. Valszeg, ha Wines tabletem lesz valaha, én is szeretni fogom
Egyébként azt a részt már várom, de csak a progik miatt, meg talán lenyomja a tabletek árait idővel, meg bevezet valamiféle "standardot" a mostani kavalkád helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest