- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #582 üzenetére
Semmi, de ezt már legalább hárman leírtuk neked. És pont emiatt ne csodálkozz, hogy ingerültséget váltasz ki egyesekből, mikor a további kérdéseiddel kétségbevonod a szavahihtőségü(n)ket.
A négymagos semmiben nem rosszabb, csak kétszer annyi mag van benne, kétszer annyi belső tárhely, és 300 mAh-val nagyobb akksi. Minden más az utolsó csavarig megegyezik bennük.
Ha ezek után sem hiszed el, ne vedd meg. Ilyen egyszerű. Mi ennél többet nem tudunk tenni érted.
(#583) FET-MEN
Így van, számítási teljesítményben pontosan kijön a kétszeres érték a 4 mag miatt, viszont a GPU megegyezik bennük (Antutu eredményre alapozva). -
kelzsoca
félisten
válasz
bodiiren #562 üzenetére
Nem tudom milyen kioktató stilusról beszélsz, de én már a kezdetek óta foglalkozom mindenféle Androidos készülékkel, mint fejlesztő, ismerem a piacot, a gépeket, a vásárlói szokásokat, igényeket, és a linkelt termék a nem ajánlott kategóriába tartozik.
Ui: egyébként nem a közösségi, hanem a gyártói supportra gondoltam.
-
Galiker
csendes tag
válasz
bodiiren #544 üzenetére
Fogalmam nincs, én pont tegnap vettem egy simát, és most gondolkodom, hogy visszavigyem, és várjak a quadra, vagy sem.
Nekem csak navira kell, meg netmegosztásra, semmi másra, max megnézni egy filmet.
De azért 4 mag, csak 4 mag, persze ez ár függvénye is temészetesen ... -
tjb007
nagyúr
válasz
bodiiren #520 üzenetére
Szinte ugyanolyan.
A Miracastot is tudja.(#530) Galiker
„Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?”
Az xTAB 7x-nél nem. Ehhez olyan modellre van szükség, ami tudja a Dual Standby mellett a Dual Active módot is.
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest