- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #582 üzenetére
Semmi, de ezt már legalább hárman leírtuk neked. És pont emiatt ne csodálkozz, hogy ingerültséget váltasz ki egyesekből, mikor a további kérdéseiddel kétségbevonod a szavahihtőségü(n)ket.
A négymagos semmiben nem rosszabb, csak kétszer annyi mag van benne, kétszer annyi belső tárhely, és 300 mAh-val nagyobb akksi. Minden más az utolsó csavarig megegyezik bennük.
Ha ezek után sem hiszed el, ne vedd meg. Ilyen egyszerű. Mi ennél többet nem tudunk tenni érted.
(#583) FET-MEN
Így van, számítási teljesítményben pontosan kijön a kétszeres érték a 4 mag miatt, viszont a GPU megegyezik bennük (Antutu eredményre alapozva). -
kelzsoca
félisten
válasz
bodiiren #562 üzenetére
Nem tudom milyen kioktató stilusról beszélsz, de én már a kezdetek óta foglalkozom mindenféle Androidos készülékkel, mint fejlesztő, ismerem a piacot, a gépeket, a vásárlói szokásokat, igényeket, és a linkelt termék a nem ajánlott kategóriába tartozik.
Ui: egyébként nem a közösségi, hanem a gyártói supportra gondoltam.
-
Galiker
csendes tag
válasz
bodiiren #544 üzenetére
Fogalmam nincs, én pont tegnap vettem egy simát, és most gondolkodom, hogy visszavigyem, és várjak a quadra, vagy sem.
Nekem csak navira kell, meg netmegosztásra, semmi másra, max megnézni egy filmet.
De azért 4 mag, csak 4 mag, persze ez ár függvénye is temészetesen ... -
tjb007
nagyúr
válasz
bodiiren #520 üzenetére
Szinte ugyanolyan.
A Miracastot is tudja.(#530) Galiker
„Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?”
Az xTAB 7x-nél nem. Ehhez olyan modellre van szükség, ami tudja a Dual Standby mellett a Dual Active módot is.
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged