- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Sajnos nekem is 2 hetet emlegetett a szerviz, mert én direktben őket hívtam fel a kijelző porosodásommal kapcsolatban.
A cserére 15 napot említett, vagyis kb 2 hétre datálta az elkészülés határidejét.Én még nem adtam le, annak ellenére sem, hogy bár lassult a porszem szaporodás mértéke, az nem szűnt meg.
Ráadásul szoftveresen is játszik a hangerő gomb (a fel gomb szoftveresen meghülyül, csak a restart segít) és újabban a fényerőszabályzó mondja be az unalmast.
Egyik napról a másikra elfelejti észrevenni, hogy lejjebb kellene vennie a világítást a környezeti fényhez idomulva...Egyre csak közeledik az a pont, amikor beadom én is szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BIOS frissítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest