Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Őszintén szólva, mikor megszólalt többször is a buszon az utólag maga által szimpatikusnak vélt csengőhangon és észrevettem, hogy ez a szar az én zsebemből jön... nah az volt a napom csúcspontja.
Illetve csajszi megint leforgalmazhatott pár gigát a
szars...játékai miatt mert másod állásban az Ő Tamagotchija.
Én meg megint feltúrhattam a netet a csengőhangom miatt, illetve másolhattam át mindent szükséges dolgot gépről, sötöbö...Multitasking téren ha úgy érted; Kb minden futhat a háttérben, akkor sem akasztod ki...
volt mikor konkrétan annyi ideig tartott kihúzkodni az összes cuccot a háttérben, hogy elgondolkodtam nem-e lett volna egyszerűbb újraindítani az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest