- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
dragonfx #750 üzenetére
Van, a zsákos vagy másfajta tab-okra való. Nekem egy Lazer "márkájú" van hozzá, de lötyög benne, meg eltakarja az előlapi kamerát.
Nekem a gyári amit árulnak hozzá, annyira nem tetszik. Vastag, robosztus lesz tőle a tab. Pedig olyan jó kis vékony, kecses, könnyű...Macskassy: várom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragonfx #737 üzenetére
Nincs azzal semmi gond..
-
Laurh
aktív tag
válasz
dragonfx #727 üzenetére
-2 magos fekete előlap fehér hátlap.
-4 magos fehér előlap és fehér hátlap.
-Mind két modell esetén maga a ház az full műanyag.
-1gb ram bőven elég én azt vettem észre.
-Én is 2 magost szerettem volna venni, de itt a fórumon lebeszéltek róla a szakik, hogy akkor már jobban megéri a 4 magos ugyan azért a pénzért. Így hát vártam 1 hetet a 4 magos megjelenéséig és azt vettem meg.
- Én azt tanácsolom, hogy menj be a hivatalos telepükre a Gubacsi útra, mert ott van időd kipróbálni, alaposan szemügyre venni. Ott csak veled foglalkoznak nincs akkora forgalom, mint pl egy Edigitalban.Az összeszerelési résznél alaposan nézd meg a hangerő gombok / bekapcsoló gomb körüli illesztéseket.
-
bodiiren
csendes tag
válasz
dragonfx #574 üzenetére
Kit érdekel, ha jó és olcsó? De jó? Mert pont ezt nem tudjuk. Úgy tűnik nem is fogjuk megtudni, mert nincs senkinek, aki ide is írna valami korrekt véleményt. Ezért aztán marad a hazai beszerzés. Már ha végre majd forgalomba kerül és ha a tesztekben nem pont azok a tulajdonságok lesznek agyonhallgatva, amik minket érdekelnek. Engem például a GPS-vétel készség.
Most mát tényleg megyek, sziasztok!
-
jFox
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
dragonfx #547 üzenetére
Igen, mennek.
Igen, felismeri.
A gyári garancia 1 év, ettől függetlenül lehetnek olyan üzletek, ahol többel adják.
Előfordult egy-két hibás példány, de azok javítva vagy cserélve lettek. Olyan hibáról nem tudok, ami az összes készüléket érinteni.
KitKat nincs, valószínűleg nem is lesz (nem a WayteQ-en múlik), a rootolás menetét pedig itt találod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Energiaital topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Ubuntu Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest